צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עונת הקרפיונים בעיצומה ומישום מה לא ראיתי אף דיווח על יציאות או תפיסות משהוא יצא? משהוא תפס? אם כן נשמח לעדכונים ודוחות
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה 
|
|
|
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה  מחכה בקוצר רוח לדוח שלך 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה  איתך, תמיד יהיה מעניין
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה  מחכה בקוצר רוח לדוח שלך  אתה לא היחיד... יש כאן כמה כאלו כולל אני... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה  מחכה בקוצר רוח לדוח שלך  אתה לא היחיד... יש כאן כמה כאלו כולל אני...  ואולי לאיזה דו"ח של מאיר? 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה  כורדי יש לך מה לעדכן או שעדיין לא יצאתם?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה  כורדי יש לך מה לעדכן או שעדיין לא יצאתם? אם יצא אז חזר ב:18 ממסע של 10 ימי דיג.... 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
לצערי אני בעבודה חדשה ואין לי זמן לכתוב את הדוח מאז בקרוב תהיה יציאה גדולה למשך שבוע ונראה מה יהיה  כורדי יש לך מה לעדכן או שעדיין לא יצאתם? אם יצא אז חזר ב:18 ממסע של 10 ימי דיג....  בס"ד אז בשביל לקבל דוח איכותי של 10 ימים.... יש לנו עוד קצת זמן לחכות (בסבלנות רבה) 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
בקרוב אתחיל לעבוד על דוח וסרט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בקרוב אתחיל לעבוד על דוח וסרט  לפי המשפט הזה אני מבין שהיית בשלולית ולא אמרת מילה אין בעיה אנחנו כבר נסגור את החשבון
|
|
|
|
|
היה הכורדי בשלולית וגם הפתיע בגדול  יש למה לחכות 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
היה הכורדי בשלולית וגם הפתיע בגדול  יש למה לחכות  וגם הפתיע בגדול  זה רק מחמיר את העניין שלא עודכנתי 
|
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
היה הכורדי בשלולית וגם הפתיע בגדול  יש למה לחכות  וגם הפתיע בגדול  זה רק מחמיר את העניין שלא עודכנתי  לא עודכנת כדי שתופתע 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בקרוב אתחיל לעבוד על דוח וסרט  יש מה לצפות...  בקרוב אתחיל לעבוד על דוח וסרט  לפי המשפט הזה אני מבין שהיית בשלולית ולא אמרת מילה אין בעיה אנחנו כבר נסגור את החשבון היה עדכון בפורום 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|