|
עוד יומיים הם אצלי  מרוצה? ספר לחבריך, לא מרוצה, ספר לי  מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התכשיטים הגיעו אלי היום נראים ומרגישים אשששש 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 25, 2018, 17:40:24 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
היי אנשים: עדכון: בסוף רכשתי את גודל 1500 kastking sharky II וחוט בד שלהם 10LB תקוותי שיתנו תמורה טובה למחירם הזול. ייבדק בים, מתי שהוא. 
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
אני עובד עם מוצרים של קאסטקינג ודי מרוצה מהם בייחוד מהחוטים , עובד עם 10 ליברה ו- 20 ליברה ...מאד מרוצה  לדעתי בצעת רכישה מצויינת 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אני עובד עם מוצרים של קאסטקינג ודי מרוצה מהם בייחוד מהחוטים , עובד עם 10 ליברה ו- 20 ליברה ...מאד מרוצה  לדעתי בצעת רכישה מצויינת  מעולה. טוב לדעת תודה.
|
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
|
|
|
|
אני עובד עם מוצרים של קאסטקינג ודי מרוצה מהם בייחוד מהחוטים , עובד עם 10 ליברה ו- 20 ליברה ...מאד מרוצה  לדעתי בצעת רכישה מצויינת  מעולה. טוב לדעת תודה. לא יודע מתי קיבלת את הרולר, אך אם הרולר יוצר במפעל הקודם...יש לך ביד Abu Garcia revo....  מארט 
|
|
|
|
|
אני עובד עם מוצרים של קאסטקינג ודי מרוצה מהם בייחוד מהחוטים , עובד עם 10 ליברה ו- 20 ליברה ...מאד מרוצה  לדעתי בצעת רכישה מצויינת  מעולה. טוב לדעת תודה. לא יודע מתי קיבלת את הרולר, אך אם הרולר יוצר במפעל הקודם...יש לך ביד Abu Garcia revo....  מארט   רציתי להגיד שהוא מזכיר את האבו גארסיה
|
|
|
|
|
אני עובד עם מוצרים של קאסטקינג ודי מרוצה מהם בייחוד מהחוטים , עובד עם 10 ליברה ו- 20 ליברה ...מאד מרוצה  לדעתי בצעת רכישה מצויינת  מעולה. טוב לדעת תודה. לא יודע מתי קיבלת את הרולר, אך אם הרולר יוצר במפעל הקודם...יש לך ביד Abu Garcia revo....  מארט   רציתי להגיד שהוא מזכיר את האבו גארסיה אלו שיוצרו עד לפני מ'ס חודשים , יוצרו במפעל של Abu והיו 1:1 עד שהעניין התפוצץ...כתבתי על זה... http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=28957.0גם התרעתי מתי החגיגה נגמרה, העתיקו את הייצור למפעל אחר. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 27, 2018, 23:37:14 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
התכשיטים הגיעו אלי היום נראים ומרגישים אשששש  הבארטר על התכשיטים הגיע היום....  מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
התכשיטים הגיעו אלי היום נראים ומרגישים אשששש  הבארטר על התכשיטים הגיע היום....  מארט  הגיע מזמן אספת היום 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|