תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
29/12/2017 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
10 | אחר - | סרגוס (סרגוס משורטט) | 1 | 400 גרם לערך |
הדו"ח:
שלום יום רביעי הלכתי לדוג לפנות בוקר באזור המרכז בשעה 0500 אני בים עם 4 חכות ׳ חכה אחת מיועדת לאניטיאסים ׳ תופר בורי וזורק לים ׳ 2 חכות מיועדות לתפיסת גומברים ׳ שם בורים חתוכים וזורק לים ׳ בחכות שמיועדות לגומברים כל הזמן אכילות אך ללא תפיסות ׳ בחכה לאניטיאסים לא נוגע כלום אין אכילות ׳ ככה עד השעה 10׳ ואז אני מוציא את חכת הטיולים רולר וטלסקופית שם פיתיון שניצל הודו ׳ חכה רגישה מרגישים כל אכילה ׳ וישר מרגיש אכילות נותן משיכה ומגלגל את החוט ניתפס דג סרגוס 400 גרם לערך לא ניישקל קונה קפה הפוך בחוף ונוסע בחזרה הביתה ׳ מסקנות אפשר להוציא הרבה כסף על ציוד לדייג אבל דג ניתפס דווקא על החכת טיולים ׳ היו גם איבודי ריגים בגלל סלעים ׳בחכות שייעדתי לגומברים׳ איפה שדגתי היה מאוד נוח אך באזור יש הרבה סלעים בים ׳ זה עוד שאלה נוחות בדייג לעומת ידיעה שמראש אולי יאבדו חלק מהריגים ׳לכן אני מכין מראש ריגים לדייג ושם כל ריג לחוד בשקית נילון ׳ זה חוסך זמן ומייעל את הדייג ׳לציין שדגתי ממזח ׳ היה יום יפה בבוקר התחילה לצאת השמש ׳הייתי בחופש מהעבודה ׳ אני חושב שכולם. רוצים ליתפוס דגים וכמה שיותר גדולים ׳ אבל להיות באמצע השבוע בחופש ללכת לדוג ועוד שנהיה יום יפה שמש ונעים מגיע בחושך ולאט לאט יוצאת השמש פשוט כיף .