שי.פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם . האם מישהוא צבע בספרי צבע זוהר בלילה את הקצה של החכה לצורך. דייג בלילה ; ? יש חכות שמגיעות עם ראש ה זוהר ויש שלא ׳ מחפש המלצות בנושא תודה רק מישהוא שניסה ׳וצבע את החכה שלו ׳
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מניסיון שעשיתי זה לא יעיל הצבעים הללו עובדים על עיקרון של טעינה על ידי קליטת אור ופליטה שלו בחושך העניין שיש לזה פרק זמן מסויים ואז זה דועך יש כאלו שמחזיקים יותר ויש שפחות אבל גם העמידים יותר לא יעשו את העבודה הנידרשת אולי יש מישהו שעבד עם חומרים עמידים יותר אשמח לשמוע על חומר כזה
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ניתן לרכוש קליפסים מפלסטיק המתלבשים על קצה המקל (קליפסים ייעודיים לכך) ואליהם אתה מחבר מקלון זרחן. מארט  זה ידוע העניין לנסות ולמצוא משהוא שיהיה קבוע על המקל שלא צריך הרכבה ופרוק ולהמנע ממצב שנתקעים בלי סטיקלייטים
|
|
|
|
שי.פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור זה בסדר לגבי הטעינה כל אחד הולך לדוג בלילה עם פנס ראש או פנס רגיל השאלה עם הצבע גם עמיד על החכה ולא יתקלף דיג בים עם צבע על החכה איך להיות עמיד וזוהר ׳ לא רוצה חכה מיתקלפת מצבע בגלל זה העליתי את. הנושא לדיון עם מישהוא כמו שאמרתה שיש לו ניסיון ׳ תודה ׳
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור זה בסדר לגבי הטעינה כל אחד הולך לדוג בלילה עם פנס ראש או פנס רגיל השאלה עם הצבע גם עמיד על החכה ולא יתקלף דיג בים עם צבע על החכה איך להיות עמיד וזוהר ׳ לא רוצה חכה מיתקלפת מצבע בגלל זה העליתי את. הנושא לדיון עם מישהוא כמו שאמרתה שיש לו ניסיון ׳ תודה ׳
הצבע שאני השתמשתי לא התקלף אנסה למצוא את הבקבוקון במידה וימצא אצלם לך אותו עולה סביב 20 שח שווה לנסות על סתם מקל תבדוק עמידות ומשך הארה
|
|
|
|
שי.פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לגבי קליפים זוהרים לשים בראש החכה זה ידוע לי ואני משתמש הזמנתי וקיבלתי באיבי חבילה של 100 זוהרים גאלה חד פעמיים ׳ זה גם עוזר ׳ יש לי חכות שצבועות בקצה ככה הם ויש שלא ׳
|
|
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אני הדבקתי על קצוות החכות שלי מחזיר אור אדום/לבן של רכב (קונים וגוזרים לרצועות). בד"כ יש אור בסביבה וזה בולט אור שהייתי מאיר עם הפנס לכיוון החכות ורואה בדיוק מה קורה בכל חכה.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2017, 08:21:07 AM על ידי shragam
|
|
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני הדבקתי על קצוות החכות שלי מחזיר אור אדום/לבן של רכב (קונים וגוזרים לרצועות). בד"כ יש אור בסביבה וזה בולט אור שהייתי מאיר עם הפנס לכיוון החכות ורואה בדיוק מה קורה בכל חכה.
[/quote
רעיון מעולה אני אנסה אותו
עוזי
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 31, 2017, 08:20:56 AM על ידי shragam
|
|
|
|
|
שי.פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה לכולם
|
|
|
|
|
בעבר ניסיתי לצבוע בצבעים מחזירי אור. בסופו של דבר מתקלף. אציין רק שצביעה בצבע מחיבת גירוד הצבע הקיים, מריחת הצבע החדש ומריחת שכבת גימור(הכול מתבצע כאשר המקל מסתובב במכונת היבוש לצורך פיזור אחיד). במקלות טלסקופיים צביעה לרוב לא פרקטית עקב הטבעת הצפה- ואז המקל לא נסגר עד הסוף. כמו ששרגע ציין. קיים נייר דבק מחזיר אור, בדומה לזה של הרכב(אישית - הלכתי כבר על מוצר יעודי). אותו מלפפים סביב השפיץ וניתן אף לשזור אותו כדי שלא ישתחרר. ערך מוסף: נייר הדבק מתפקד כמחזיר אור אך גם מונע רעידות הנגרמות מרוח.לבידורך: https://www.fhwa.dot.gov/publications/research/infrastructure/structures/bridge/14070/003.cfmמישה הלכת בפול כח על הנושא .... 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניסיתי היה לי בבית רצועה של פס זוהר שפירקתי מקונוס שמישתמשים בו בכבישים. זה זוהר מאוד. קצת סיליקון וגם את הצינורית השקופה שמגיעה באריזה של הסטיקליטים אמש יצאתי לחוף. והיה ממש טוב. כל מבט עם הפנס ראש לכיון השפיץ של החכה הראה את התנודות. תודה עוזי
והיה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ניסיתי היה לי בבית רצועה של פס זוהר שפירקתי מקונוס שמישתמשים בו בכבישים. זה זוהר מאוד. קצת סיליקון וגם את הצינורית השקופה שמגיעה באריזה של הסטיקליטים אמש יצאתי לחוף. והיה ממש טוב. כל מבט עם הפנס ראש לכיון השפיץ של החכה הראה את התנודות. תודה עוזי
והיה
בדיוק מה היה ? ל
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|