|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צריך לזכור שעיקר העבודה ללברקים בארץ היא עם כלבים יחסיעת קטנים, דמויים וסיליקוןנים.
לא רואה צורך בחכה עד 40 ג ואורך עד 3 מ'.
להפעיל כלבים של 10-15 ג וסיליקונים יהיה בעייתי להפעיל.
אם אתה מחפש חכה ללברקים הייתי הולך על משקלים נמוכים יותר, נאמר עד 24 ג וקצרה יותר- לא יותר מ2.7 .
אפילו חכה עד 15 ואורך עד 2.4, רצוי אקשן פאסט להפעלה טובה יותר של כלבים.
שי
|
|
|
|
|
צריך לזכור שעיקר העבודה ללברקים בארץ היא עם כלבים יחסיעת קטנים, דמויים וסיליקוןנים.
לא רואה צורך בחכה עד 40 ג ואורך עד 3 מ'.
להפעיל כלבים של 10-15 ג וסיליקונים יהיה בעייתי להפעיל.
אם אתה מחפש חכה ללברקים הייתי הולך על משקלים נמוכים יותר, נאמר עד 24 ג וקצרה יותר- לא יותר מ2.7 .
אפילו חכה עד 15 ואורך עד 2.4, רצוי אקשן פאסט להפעלה טובה יותר של כלבים.
שי
תודה רבה!
|
|
|
|
|
|
-------------------------------
*ultralight* Rod-major craft n-one 0.8-15g Reel-shimano stradic ci4+ 2500hg Line- varivas 10×10 ,0.6pe,14lb -------------------------------- *Medium* Rod-Black hole cabin 8-38g Reel-shimano stradic 4000xg Line-ygk 1.2pe
|
|
|
|
נראה לי משקל של 40 גרם לדמוי של לברק , קצת OVERKILL אישית מקל עד 20 גרם שיתן לך אופציה לעבוד גם מגוון דמויים סיליקונים וגיגים קטנים
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
המשקל המינימאלי של החכה הוא 7 גרם כלומר התפעול האידיאלי של החכה יהיה סביב ה- 24 גרם. ללברקים משקל כזה הוא יחסית גבוה מעל מה שצריך ולכן הוא לא יתן מענה טוב.
כמו ששאר החברים אמרו - חכה קצרה יותר וגם עם משקלי זריקה נמוכים יותר. לא לשכוח לעדכן במה אתה בוחר בסופו של דבר.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
זו חכה שאתה מייעד רק ללברקים או גם למטרות אחרות ? אין שום בעיה לעבוד עם חכה של 3 מ' ללברקים וזה לא הנושא כאן (לפעמים אפילו נוח יותר ממקל קצר)
ללברקים מספיקה חכה של 5-20 +-
|
|
|
|
|
תודה חברה  לאחר העצות פה ובדיקה מעמיקה מצאתי שני מקלות שיכולים להתאים למה שאני מחפש: - major craft n one 10-30 2.70 -slash lamya thief 4-28 2.68 היו מיועדים לעבודה עם מינואים, סיליקונים וגיגים. מה אתם ממליצים לי משניהם לקנות?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
הייתי הולך על הסלאש.. טווח פשוט מושלם של משקלי זריקה 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כמו שהציעו לך לפני מקל של 10-38 או 5-25 יעשו עבודה מצוינת על לברקים ובעצם כמעת על כל הדגים שניתן לז'רז'ר מהחוף
|
|
|
|
|
תודה רבה חברה  אז אני אקנה את הסלאש ברגע שאמצא אותו באינטרנט
|
|
|
|
|
אם אתה מטלבט בקטגוריה של major craft n one 10-30 תרשה לי להמליץ לך מה שמליצו לי כאן בפורום (שוב תודה למארט)
Abu Garcia XRFS-902ML משקלי זריקה 5-30 אומנם אין לי נסיון עם חכות אחרות זאת החכה הראשונה שלי בסגנון הנ"ל אך לדעתי מדובר במוצר מעולה אני מאוד נהנה לעבוד איתה כרגע אני יכול להגיד שכיף לזרוק איתה (אני מניח שזה גם קשור לאיכות החוט וכאן תודה לקובי על ההמלצה) יתרון נוסף זה המחיר כמעט חצי מעלות של הMajor craft
חסרון "על הנייר" החכה מיוצרת בסין ולא ביפן זה הדבר היחידי
בהצלחה בבחירה
|
|
|
|
|
הכל תלוי מה זירת הדיג שבה אתה מתכנן לדוג אם זה מהחוף חכת במשקלי 5-25 מעולה לעניין לדוגמא אצלנו בדרום במרינות בלילה הלברקים לפעמים אוכלים רחוק וחכה של 40 גרם לבומבט היא המענה הנכון,לכן חשוב לדעת את היעוד העיקרי של המקל.
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
הכל תלוי מה זירת הדיג שבה אתה מתכנן לדוג אם זה מהחוף חכת במשקלי 5-25 מעולה לעניין לדוגמא אצלנו בדרום במרינות בלילה הלברקים לפעמים אוכלים רחוק וחכה של 40 גרם לבומבט היא המענה הנכון,לכן חשוב לדעת את היעוד העיקרי של המקל.
בס"ד תשובה של אחד עם הרבה ניסיון. אחרת איך היה יודע שהם אוכלים רחוק בלילה... פשוט אהבתי את התשובה 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|