הדו"ח: אז בהחלט אין יאוש בעולם כלל ! בטח ובטח שמדובר בתחביב, יוצא במטרה לדוג ולהנות בלי הכנות וכוונות מיוחדות, כאמור אני עדיין רק עם סט לייט שנוכחתי לגלות שלא מספיק לדגים הגדולים באמת בלשון המעטה ושוב הובסתי בקלות יתר על ידי לוקוס ביריון (מעל 3 קילו בקלות, כי 2 קילו כבר הוצאתי על הסט הזה). שם את הסיליקון האהוב של Jigging a la Carta (בסרטון יש שגיאת כתיב)... עובד עובד ויחסית מהר מאוד מקבל תקיפה ולא ננעל, ממשיך לגלגל אבל כנראה שנפלתי על אחד רעב במיוחד ועקשן... המשיך לרדוף אחרי הסיליקון ואז הבום הרציני הגיע, יש לציין שהקלאץ סגור 40% ועוד סגירה בהמשך לא הועילו... לא היה מקום לסגור מראש קלאץ לכיוון ה 80% כי אז החוט היה מתפוצץ בתקיפה כמו שכבר קרה לי בסרטונים האחרונים... כל שנשאר לי לעשות זה לחכות לצאת לים עם ציוד מתאים שבדרך... בנתיים נשתעשע עם מה שיש...
תקיפה מגניבה ארז קרב כזה לא חווים כל יום איזה עובי חוט עבדת ? ראיתי בנמל בגיזרה של הלוקוסים איש שעובד באופן הנ״ל מקל מטאטא פשוט באורך 2 מטר(מדובר על מקל חופי 5 מטר מפיברגלס שהשאיר ממנו רק 2 מטר תחתונים.) רולר הכי טוב (Stella 5000)חוט-120lb ניילון ,וקרסים מחוזקות*4,לסילקון הוא מחבר אסיסטים כמו לגיג. סוגר קלאץ לגמרי ובדקה של משיכות עצבניות הוא מוציא לוקוסים כולל דו ספרתיים.
לקחת ברוח טובה ארז.... עם הציוד שלך שלא מיועד ללוקוסים גדולים - הסיכוי שלך היה אפסי, בלתי אפשרי לעצור את התחפרותו בסלע ומכאן זה לבטח לא עוזר כשהחוט דק..
תשקול להתחיל לנסות עם ציוד כבד, נחמד יהיה לראות אותך משחרר לוקוס של 2 פלוס
תקיפה מגניבה ארז קרב כזה לא חווים כל יום איזה עובי חוט עבדת ? ראיתי בנמל בגיזרה של הלוקוסים איש שעובד באופן הנ״ל מקל מטאטא פשוט באורך 2 מטר(מדובר על מקל חופי 5 מטר מפיברגלס שהשאיר ממנו רק 2 מטר תחתונים.) רולר הכי טוב (Stella 5000)חוט-120lb ניילון ,וקרסים מחוזקות*4,לסילקון הוא מחבר אסיסטים כמו לגיג. סוגר קלאץ לגמרי ובדקה של משיכות עצבניות הוא מוציא לוקוסים כולל דו ספרתיים.
אכן עם הסט הזה אין סיכוי... זה היה לוקוס 3 פלוס כי 2 כבר הוצאתי עם הסט הזה... חוט שחוק 1pe ומקל לייט עד 24 (כל הנתונים רשומים בתאור הסרטון) לאט לאט אני מתחדש בציוד שיותר מתאים לדגים הקשים האלה...
טוקטוק אחי... הכוונה לא שעבדתי מהר, התכוונתי שהתקיםה באה יחסית מהר מהרגע שעליתי לשובר...