פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   עוד חוזר הניגון |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: עוד חוזר הניגון (נקרא 3778 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
נהנתי לקרוא כל מילה ומילה  כל הכבוד גורן שיחקת אותה 
|
|
-------------------------------
מאור מזרחי
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברכות גורן על התפיסה המכובדת  מסתבר כי כשיודעים לעבוד נכון, גם ציוד ישן נושן וקרסי צינג-צונג יעשו את העבודה.... יופי של אינטיאס - ונראה כי דור העתיד מגלה עניין רב, נראים כמו שותפים לדיג לעתיד הקרוב  רפול הילדים כבר מזמן שותפים למחלת הנפש הנקראת דייג .... ובכל הזדמנות שמסתדר לנו הם איתי בסירה , או בדייג בחוף , גם הם נדבקו בחיידק ונראה לי שזה לכל החיים 
|
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
|
|
גורן,אין מילים!בהחלט דג מכובד ביותר  יפה מאוד לתפוס דג כזה על חוט ניילון 0.45 האם הבורי היה עם מצוף כלשהו/ קלקר בבטן שהציף אותו? די נדיר לתפוס אינטיאס על דג מת ששוכב על הקרקעית..
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הדוח דייג כתוב ככה בקטנה כאילו יצא איזה סרגוס  לפי זה שאין היתרגשות ניראה שזה לא הכי גדול שהבאת כול הכבוד על האינטייס חתיכת בהמה  אחלה תמונה יצאה עים האינטייס והילדים 
|
|
|
|
|
|
|
גורן  איזה יופי של חתיכה ...כל הכבוד על הנחישות לצאת מהמיטה ולהיות אופטימי,,,השתלם הפעם  . כל הכבוד
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
doubletuna
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
יפה מאוד, אחלה תפיסה!
|
|
Give a man a fish and he'll eat for a day. Give a fish a man and he'll eat for weeks
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי גורן, תודה רבה על הדיווח! במשך כמה שעות דגת בבקשה? והאם היו דגים נוספים שתפסת ביציאה הזאת? תודה 
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
גורן
|
לעולם אל תמעיט בערכו של הטימטום הצפוי מראש.... חבר פורום   
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי גורן, תודה רבה על הדיווח! במשך כמה שעות דגת בבקשה? והאם היו דגים נוספים שתפסת ביציאה הזאת? תודה  אהלן עדי מתנצל ששכחתי אותך לגמרי אני כבר דג בעזרת עפיפון דייג ( סתם עוד שיטה להרחיק את הפתיון מהחוף ) כשלוש שנים , בדרך כלל כל יציאה היא מוקדם בבוקר או אחה"צ לתוך החושך , ממוצע של 2-4 שעות , במהלך שלוש העונות האחרונות הצלחתי לתפוס 1 פרידה ( שינן החוט ) במשקל 2.5 ק"ג לפני 3 שנים 1 פלמידה לא יודע משקל כי היא השתחררה מהקרסים ואין סןף אבו נאפחות , שלמעשה בכל יציאה משחיתות לי את הקרסים והחוטים , לא משנה באיזה מרחק מונח הפתיון מהחוף , ביציאה המדוברת לא היתה נוכחות של אבו קקות , אולי בגלל האינטיאס . אני לא הקפדתי לעדכן על יציאות עקרות ללא דייג , סתם היה נראה לי מיותר אבל ככלל בכל יציאת דייג לחוף יש נזקים מהלגינון הנודד לציוד , אגב החוף הוא חולי לחלוטין מקווה שעזרתי
|
|
אם לא תוותר לעצמך , אף אחד לא יוותר לך ! ! !
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הי גורן, תודה רבה על הדיווח! במשך כמה שעות דגת בבקשה? והאם היו דגים נוספים שתפסת ביציאה הזאת? תודה  אהלן עדי מתנצל ששכחתי אותך לגמרי אני כבר דג בעזרת עפיפון דייג ( סתם עוד שיטה להרחיק את הפתיון מהחוף ) כשלוש שנים , בדרך כלל כל יציאה היא מוקדם בבוקר או אחה"צ לתוך החושך , ממוצע של 2-4 שעות , במהלך שלוש העונות האחרונות הצלחתי לתפוס 1 פרידה ( שינן החוט ) במשקל 2.5 ק"ג לפני 3 שנים 1 פלמידה לא יודע משקל כי היא השתחררה מהקרסים ואין סןף אבו נאפחות , שלמעשה בכל יציאה משחיתות לי את הקרסים והחוטים , לא משנה באיזה מרחק מונח הפתיון מהחוף , ביציאה המדוברת לא היתה נוכחות של אבו קקות , אולי בגלל האינטיאס . אני לא הקפדתי לעדכן על יציאות עקרות ללא דייג , סתם היה נראה לי מיותר אבל ככלל בכל יציאת דייג לחוף יש נזקים מהלגינון הנודד לציוד , אגב החוף הוא חולי לחלוטין מקווה שעזרתי הי גורן, תודה רבה! עזרת מאוד!  תודה על ההסבר המפורט! לטובת הסקר מעניין אותנו גם לשמוע על יציאות דיג ללא שלל, וגם על תפיסות של הלגינון המעצבן.. תודה לך 
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הי גורן, תודה רבה על הדיווח! במשך כמה שעות דגת בבקשה? והאם היו דגים נוספים שתפסת ביציאה הזאת? תודה  אהלן עדי מתנצל ששכחתי אותך לגמרי אני כבר דג בעזרת עפיפון דייג ( סתם עוד שיטה להרחיק את הפתיון מהחוף ) כשלוש שנים , בדרך כלל כל יציאה היא מוקדם בבוקר או אחה"צ לתוך החושך , ממוצע של 2-4 שעות , במהלך שלוש העונות האחרונות הצלחתי לתפוס 1 פרידה ( שינן החוט ) במשקל 2.5 ק"ג לפני 3 שנים 1 פלמידה לא יודע משקל כי היא השתחררה מהקרסים ואין סןף אבו נאפחות , שלמעשה בכל יציאה משחיתות לי את הקרסים והחוטים , לא משנה באיזה מרחק מונח הפתיון מהחוף , ביציאה המדוברת לא היתה נוכחות של אבו קקות , אולי בגלל האינטיאס . אני לא הקפדתי לעדכן על יציאות עקרות ללא דייג , סתם היה נראה לי מיותר אבל ככלל בכל יציאת דייג לחוף יש נזקים מהלגינון הנודד לציוד , אגב החוף הוא חולי לחלוטין מקווה שעזרתי הי גורן, תודה רבה! עזרת מאוד!  תודה על ההסבר המפורט! לטובת הסקר מעניין אותנו גם לשמוע על יציאות דיג ללא שלל, וגם על תפיסות של הלגינון המעצבן.. תודה לך  הי עדי, שימי לב לשרשור הנעוץ על דגים פולשים מזיקים.... יש שם דיווחים מעת לעת...
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|