momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מכיר את האתר ומכיר מישהו שקנה שם מספר פריטי אופנה . כל מה שקיבל היה מזוייף והאיכות בהתאם. לגבי ציוד דייג אני לא יודע 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
הפריט הרביעי ברשימה חתימה חדשה למוטי  עין תקנית לדיג רשתות בכינרת ?
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אתר נחמד עם מחירים לא נחמדים בעליל!!! בקיצור לא 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אתר נחמד עם מחירים לא נחמדים בעליל!!! בקיצור לא  לפי מה שאני הבנתי אתה יכול להתמקח על המחיר
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
אתר נחמד עם מחירים לא נחמדים בעליל!!! בקיצור לא  לפי מה שאני הבנתי אתה יכול להתמקח על המחיר תמיד תמיד תמיד אפשר להתמקח בכל אתר והכי חשוב בכל חנות 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הפריט הרביעי ברשימה חתימה חדשה למוטי  עין תקנית לדיג רשתות בכינרת ? אחלה חתימה אביחי רשת חבל על הזמן 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אתר נחמד עם מחירים לא נחמדים בעליל!!! בקיצור לא  לפי מה שאני הבנתי אתה יכול להתמקח על המחיר תמיד תמיד תמיד אפשר להתמקח בכל אתר והכי חשוב בכל חנות  נכון מומי אבל באתר הזה בפרט iOffer ובתרגום אני מציע זה המוטו שלהם
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אתר נחמד עם מחירים לא נחמדים בעליל!!! בקיצור לא  לפי מה שאני הבנתי אתה יכול להתמקח על המחיר תמיד תמיד תמיד אפשר להתמקח בכל אתר והכי חשוב בכל חנות  נכון מומי אבל באתר הזה בפרט iOffer ובתרגום אני מציע זה המוטו שלהם נכון אביחי רשום היי עופר 
|
|
|
|
אביחי
|
מנותקגיל:
54
|
|
אתר נחמד עם מחירים לא נחמדים בעליל!!! בקיצור לא  לפי מה שאני הבנתי אתה יכול להתמקח על המחיר תמיד תמיד תמיד אפשר להתמקח בכל אתר והכי חשוב בכל חנות  נכון מומי אבל באתר הזה בפרט iOffer ובתרגום אני מציע זה המוטו שלהם נכון אביחי רשום היי עופר   טוב מוטי
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
במקומות כאלה אני לא קונה  אני מחפש מקומות עם מחיר תחתית ואז אני מחליט אם מתאים לי או לא
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מיזה עופר???
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מיזה עופר???
מומי הוא קונה קבוע באתר שם שלו זה עופר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |