שלום לכולם, כפי שציינתי לא מזמן, רק לאחרונה התוודעתי ל- י.ע.ד והעבודה המקודשת שהם עושים למעננו, בימים אלה מתנהל בין כותלי בתי המשפט מאבק צודק מאוד להגנה על זכויותינו מפני רפורמה המבוססת על נתונים שגויים במקרה הטוב ושקריים במקרה הפחות טוב,מאבק שבו 2 הצדדים מנסים להבטיח את עתיד הדגה והים בצורה אחראית. בסופו של המסר אצמיד לינק שיבהיר טוב ממני במה מדובר רק אוסיף דבר אחד, התרומות לעמותה עושה רושם שמעט נדמו והמאבק שכבר החל לשאת פרי עדיין לא פסק, למיטב הבנתי הוא באחת המשוכות האחרונות ואכן נדרש לשם כך כסף בין יתר הדברים ואני מדבר בגלוי לב כעת, דייג הוא תחביב פחות זול מתחביבים אחרים, כולנו קונים פתיונות, כולנו מאבדים דמויים, כולנו מוציאים כסף על התחביב ואני תוהה , האם אין בכוחו של כל אחד מאיתנו לתרום סכום שווה ערך לדמוי או פתיון או כל דבר אחר ? כדי להבטיח ייצוג טוב יותר של עמדתינו ? איני בא לבקש תרומה בהכרח כי אם רק להעלות מודעות למצטרפים חדשים/וותיקים שפחות מכירים את העניין. אין לי ספק שאם כולנו ניתן תרומה קטנה, משהו שלא נרגיש אפילו בסוף החודש, נוכל לדאוג לייצוג הצד שלנו בצורה הולמת יותר. בואו ניתן מעט היום בשביל לקבל שנים של יחס הוגן ללא דוחות הזויים ואכיפה לא הוגנת כלפינו, אני תרמתי ואתה ?
קישור לפוסט עם פרטים על המאבק ופרטי חשבון הבנק לתרומה