תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
7/2/2012 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
דמוי דג גדול - Maya 3.5 | קלמארי (דיונון) |
הדו"ח:
שלום לכל חבריי הפורום

זה מתחיל אתמול בצהריים,מסתכל בתחזית ורואה שהים הולך להיות פלטה!!
קובע עם אח שלי ועוד חבר לגיחת אינטיאסים אחרי הרבה זמן שלא הזדמן לנו לעשות זאת,בגלל הסערות והתנאים שלא היו ממש לטובתנו ברוב היציאות בחודש שעבר...
מגיעים לאזור אכזיב ב-11:30 בלילה ,מקבל אותנו ים מדהים שטוח,שהיה בשפל חזק עם רוחות מזרחיות ממש חזקות שלא הפסיקו לנשוב כל הלילה,והירח האיר חזק למרות שמזג האוויר היה סגרירי,
מתמקמים על הריף ומתחלקים בתפקידים,אחד תוקע את הסטנדים ומכין את המקלות והריגים אחד בודק אם יש קלמרים ואני עם בוס במגוון פיתיונות מנסה לדוג דג חיי אחד ויחיד לתפירה אבל לשווא הדג לא נוגע בפיתיון

אני מוציא את המקל ורואה את הקלמרי ללא רגליים וגופו מקולף ולבן כפנינה

כל המקלות במים עם פיתיונות טריים עכשיו אני מבסוט ומרגיש שהמשימה הושלמה.....מחליף את הריג לבובת קלמרי ומצטרף לחגיגה ונשאר צמוד למקלות הפיתיונות....עד השעה 5 וחצי נתפסו 22 חתיכות יפות רובן נתפסו מאוד רחוק מהריף.עומק המים הוא 3-4 מטר שיטת העבודה היא ג'רג'ור איטי עד בינוני עם הרבה הקפצות חזקות וקלאץ' חצי פתוח ככה שעם ההקפצות הבובה לא הייתה עפה ממקומה או מתרחקת יותר מדיי וזה מה שצריך !!כל 5-6 גלגולים היינו נותנים שתיים עד שלושה הקפצות במקל,נותנים לבובה קצת לשקוע ככה 4-5 שניות וממשיכים הלאה...ומתי שהייתי נותן הקפצות במקל הקלמרי היה תוקף וננעל,ולפני אור ראשון ניסיתי לטרגט ברקודות עם דמויים של Maria chase ו Ima KO סרקתי את כל הרצועה ולא מצאתי כלום לא בעמוקים ולא ברדוד ולא היה פעילות של דגים במים בכלל והראות היתה מצויינת והים היה חלומי רגוע כזה והיה מאוד כיף

ב 7:30 התקפלנו מסופקים וסוף סוף ניתן עכשיו להתמקד בג'רג'ור

את התמונות אעלה בהמשך.....