פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חברים נשבר לי הזין |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: חברים נשבר לי הזין (נקרא 14779 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
שלומות מארט-בריאות לאישה-אמן ותחזור לאיתנה במהרה.. צור-אני מבין ללבך אני אישית חדש לדייג וחדש לפורום ובתחילת דרכי חברי הפורום עזרו לי בצורה בילתי רגילה
ואני שאינני מבין דבר בעולם הדייג הייתי דיי המום ומלא הערכה למיידע שנישפך כאן והרצון לעזור
לצערי דוחות דייג עדיין לא פירסמתי כי אין לי תפיסות לספר עליהם ועוד כל מיני סיבות שזו לא הבמה לפרטם.
אבל בעניין הדברים שניתן לעשות אני רוצה רק להגיד שיחסית זמן קצר לאחר שנירשמתי היה איזה אירוע שלא יכול היה להשתתף בהגרלה (שווה) מי שלא היה לו מינימום הודעות. בהתחלה לא יהיה לי ברור העניין הרי יש אירוע ומטרת המפגש שאנשים יגיעו וישתתפו ואז במחשבה שניה זה עשה יופי של הגיון-שמירה על חיות הפורום,לעודד כתיבה ושיתוף. קיבלתי זו בהבנה והערכה על רעיון משובח. גם ההתניה לשליחת הודעות פרטיות במינימום הודעות בפורום יעילה להפליא..
אני לא מבין גדול בדייג וניסיוני דל אך אני ממשיך לנסות ולא מוותר..עדיין קורא המון באתר ומנסה בפועל, מתפזר ומנסה להתרכז חזרה...
אני ממעיט לכתוב כי אין בי הידע והנסיון לחלוק...ולעומת זאת שאלות לי לרוב...
לדעתי חלק נכבד מהאנשים ש"שואבים" מידע ונעלמים הם חדשים לעניין הדייג...ואולי אינם מרגישים בנח לשתף מול המומחים ושועלי הים כאן... זהו כמו התהליך בחיי דייג מתחיל- בהתחלה שואלים המון מתייעצים שואבים כל טיפת מיידע ואז הולכים ומנסים ואחרי שצוברים עונות,שעות דייג ודגים בשחילר (ולפי מצב הדגה בכלל ובשיטת הזירזור בפרט הקושי להוציא דגים בעונות הראשונות ברור וידוע ) חוזרים ומשתפים כי הפורום יושב לאדם בזיכרון כמקום שבו הוא התחיל וקיבל את ה"דחיפה" הראשונה והמשמעותית בדייג
לגבי מה שנאמר על התאמת האתר לנייד ולעדכנו אני בטוח שיעזור
ולסיכום לדעתי תשלום יהווה חסם עבור מתענייינים וחדשים לתחום אבל בהחלט יתרום לקהילה סגורה ואיכותית-אם זו כוונת הפורום אז זו הדרך אם הכוונה לחוות ולהגדיל הקהילה בכלל והפעילה בפרט אזי לדעתי תמריצים לכתיבה והנגשה נוחה יותר לנייד זו הדרך.. לגבות דמי השתתפות בתחרויות ארועים ומפגשים עושה לי הגיון ומרגישה לי נכון,תשלום על חברות בפורום-פחות... יונתן
יונתן אני מעריך ומכבד את דבריך אבל תרשה לי להוסיף משהוא פעילות זב לא רק כתיבת דוחות פעילות זה גם להיות שותף לדיון שמשהוא פתח לשאול בו שאלות להגיד איזו מילה טובה לפרגן אפילו להעביר ביקורת מובן העניין של אנשים חדשים וחסרי ניסיון אבל אותם אנשים נהנו ממה שבעל ניסיון כתב לא מגיעה לו מילה טובה לא מגיע איזו התייחסות? איזה סיבה תהיה לאותם אנשים להמשיך ולהשקיע זמן יקר ולשתף בידע שצברו ללא איזו הערכה אפילו בשתי מילים קצת נימוס קצת כבוד הדדי קצת דרך ארך כלכך פשוט ולא עולה גוש מקסימום עוד 2 דקות ישיבה מול המסך וכמה הקשות על המיקלדת
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
צור אני מבין אותך אך לא מסכים איתך 6000 ומשהו חברים בסדר חברים כמה מהם כותבים כמה מהם נכנסו פעם אחת מבין את התסכול שלך אבל לדרוש תודה זה לא עובד ולא יעבוד מי שחולק ידע או חויה פה בפורום מצפה לתגובה זה ברור ואנושי.
אבל זה מאוד לא שונה מהפיסבוק/ליקים (אגב הפיסבוק בטח שמת לב מדיה של לא מעודכנים כבר ) הפידבק הזה למשל כניסות לשירשור פר תגובות אולי פשוט להוריד את העמודת הצפיות וגם את כל הסטטיסטיקה אני חושב שזה יפתור הרבה, השוני והנבדלות של הפורום מהפיסבוק זו המקצועיות והאמינות לגבי אנשים שיונקים ידע לזה הפורום נועד ובזה הוא שונה יום ולילה למשל מהפיסבוק ,
חלק חולק ידע, חלק לומד זה בסדר, חלק עם יותר בטחון וניסיון חלק עם פחות ניסיון ביטחון והרבה פעמים כמה שאתה בקיא בנושא מסויים אתה מבין כמה אתה עוד צריך או רוצה להבין בו יותר ואז שוב הביטחון משתנה הרוב הוא תמיד יהיה הדומם יותר וככול שהפורום יגדל, זה יראה יותר
מי שלא משתתף מפסיד ומי שנותן מרויח חברים, ידע , ובכלל לתת זה להרויח והפורום מאוד איכותי כמו שהוא מהנותנים כמוך טוב ואיכותי כמו שהפורום הזה בזכות הנותנים
אבל אל תשכח שמי שרואה את המילים פה בפורום בשלל נושאים וגם אם הם לא כתבו כלום הם קיבלו חלק וזה חלק גדול מאוד ולהשפיע על אנשים בתרבות/תחביב הדייג זה רשום במי אנחנו פה למעלה
תשלום או סנקציות כמו שהציעו רק יפגעו באתר זו דעתי
|
|
|
|
|
|
|
אני לא משתף הרבה....אלא אם יש משהו יוצא דופן. מצטער. הנושא עולה פה מדי פעם וגם בפעם הקודמת אמרתי שלדעתי הבעיה היחידה זה נושא נוחות השימוש בטלפון... אני לא מעלה סרטונים למחשב ודרך הטלפון זה לא אפשרי באתר הפורום( או שאולי כן ואני לא יודע איך... גם אפשרות שמוכיחה את הסירבול בדבר) פייסבוק גם התחילו דרך המחשב והיום (אין לי סטטיסטיקה...) לדעתי אפשר לראות שרובם ככולם מתפעלים את החשבון שלהם מהטלפון... אפשר לגבות סכום כל שהוא לבניית אפליקציה מחברים שרוצים להשתמש דרך הטלפון ולאחר מכן מי שירצה להצטרף יחוייב לשלם דמי מנוי כלשהם על מנת לתפעל אותה... בקיצור יש פתרונות יצירתיים יותר או פחות אבל יש מה לעשות...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נושא הנגישות של הפורום לנייד עלה פה מספר פעמים אינני שולל את האופציה שזו בעיה אבל יש משהוא שמאוד מסקרן אותי איך אתם מסבירים את העניין הבא בשביל לשאול שאלות הפרום נגיש בנייד בשביל לקרוא מאמר או דוח או תשובה לשאלה שנשאלה הפורום נגיש בנייד אבל בשביל לכתוב תגובה ולו הקטנה ביותר זה כבר בילתי אפשרי כי הממשק לא מתאים בסופו של דבר יש פה עניין של רצון ולא של חוסר יכולת כי את אותה התמודדות שחברים עושים בכדי להנות מהתוכן דרך הנייד הם יכולים לעשות גם בשביל לתת תוכן
|
|
|
|
|
|
|
נקודה למחשבה יש מי שמתנה מתן מידע בתגובות ובהשתתפות בפורום ומצד שני אדם אשר קורא אך לא מרבה לכתוב בפורום אולי מעט נירתע מלשאול שאלתו
עכשיו צור מהפוסט הראשון אחת הבעיות הן מיעוט הודעות חודשיות באופן כללי
אולי גישה זו תורמת להורדת הפוסטים משני הכיוונים מצד השואל שנרתע מלישאול ומצד שני מהעונה אשר נמנע מלענות... והרי לנו הביצה והתרנגולת... כאשר במצב זה יש רק מפסידים... לא יודע אולי זה שטות גמורה אבל אולי גם נקודה למחשבה
אל תטעה צור את שני הצדדים אני מבין בטח את הללו הנותנים מידע ללא הכרת תודה ואלו השואלים מתוך היותם מתחילים ללא יכולת ממשית לתרום ידע ועניין לשואלים
אך יש גם את אלו ששואבים מידע מתוך "מגיע להם" אותם אני לא מבין אך אני חושב שאלו מעטים מאוד אשר משקלם בפורום בטל בשישים
ואני חושב שלא נכון לנו לתת לאלו אשר נוקטים בשיטת"מגיע לי" שואלים שואבים ונעלמים להשפיע על כלל הפורום ואופן היתנהלתו
גילוי נאות שוב-אני מהמתחילים שיותר שואל מאשר עונה לשאילתות של חברי הפורום ועדיין משתדל להוכיר ולהעריך את תשובת המלומדים שחולקים המידע וגם להגיב מידי פעם
|
|
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
אני חושב שהפעילות בפורום מבורכת. כמות הידע שצברתי פה בתור דייג מתחיל גדולה מאוד. אני חושב שתשלום עלול להוות בעיה. אולי שווה לחשוב על כיוון של עמותה (חברות בעמותה עולה כסף. אני חושב ש50 שח בשנה זה משהו שכולם יכולים לעמוד בו.) אני באופן אישי מתקשה להגיש על נושאים שאני לא מכיר ואני גם חסר ניסיון. במה שאני יכול לעזור - אני עוזר. חייבים לזכור שלא כל הרשומים אוהבים לכתוב, למרות שהם ישמחו להעביר ידע בפגישה פנים אל פנים. שדרוג האתר שיהיה רספונסיבי (נוח לצפייה בטלפון) הכרחי. פיתוח אפליקציה יהיה מבורך. מארט - בריאות לאשתך ואם תרצה המלצה לשווארמה טובה בירושלים תאותת....  צור, יש פה עוד קיבוצניקים? 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
נושא הנגישות של הפורום לנייד עלה פה מספר פעמים אינני שולל את האופציה שזו בעיה אבל יש משהוא שמאוד מסקרן אותי איך אתם מסבירים את העניין הבא בשביל לשאול שאלות הפרום נגיש בנייד בשביל לקרוא מאמר או דוח או תשובה לשאלה שנשאלה הפורום נגיש בנייד אבל בשביל לכתוב תגובה ולו הקטנה ביותר זה כבר בילתי אפשרי כי הממשק לא מתאים בסופו של דבר יש פה עניין של רצון ולא של חוסר יכולת כי את אותה התמודדות שחברים עושים בכדי להנות מהתוכן דרך הנייד הם יכולים לעשות גם בשביל לתת תוכן
בס"ד צור אענה על זה בקצרה... ללחוץ על קישור ולקרוא זה הרבה יותר קל מלהתחיל להעלות תמונה לשרת קבצים ולמצוא את הקישור שמתאים לפורומים. לסמן אותו עם הנייד (דבר שלעצמו לא כל כך נח) אחר כך ל"הדביק" אותו במקום המתאים. ואז להקליד עם מקלדת מצומצמת... וזה גם למי שזוכר איך מעלים תמונה בכלל תמונה לפורום... אני אישית תמיד נכנס למדריך של העלאת תמונות בשביל להיזכר (וזה די מבאס שזה לא משהו טבעי כמו שאני מצרף קובץ לאימייל). אני בטוח שהנושא הזה מאד מציק לאנשים. אני יכול להגיד לך באופן אישי שאני משתדל לשתף במה שאני יכול, ועם כל זה, אם העלאת תמונות בפורום היתה קלה היית רואה ממני הרבה צירופי תמונות. אבל באמת שהתהליך הזה די מתיש אותי ואני עושה את זה רק כשאין ברירה. ושוב אומר לך אני עוסק במחשבים, בפיתוח, באתרי אינטרנט הרבבבבבבבה זמן. וזה באמת שמעיק.
|
|
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
אברהם עזוב תמונה או סרטון חבר העלה שאלה קיבל עליה תשובה יכול להיכנס ולהגיד תודה או לספר אחרי כמה ימים האם ההמלצה או התשובה עזרה לו? תסכים איתי שיכול בס"ד צור אענה על זה בקצרה... ללחוץ על קישור ולקרוא זה הרבה יותר קל מלהתחיל להעלות תמונה לשרת קבצים ולמצוא את הקישור שמתאים לפורומים. לסמן אותו עם הנייד (דבר שלעצמו לא כל כך נח) אחר כך ל"הדביק" אותו במקום המתאים. ואז להקליד עם מקלדת מצומצמת... וזה גם למי שזוכר איך מעלים תמונה בכלל תמונה לפורום... אני אישית תמיד נכנס למדריך של העלאת תמונות בשביל להיזכר (וזה די מבאס שזה לא משהו טבעי כמו שאני מצרף קובץ לאימייל). אני בטוח שהנושא הזה מאד מציק לאנשים. אני יכול להגיד לך באופן אישי שאני משתדל לשתף במה שאני יכול, ועם כל זה, אם העלאת תמונות בפורום היתה קלה היית רואה ממני הרבה צירופי תמונות. אבל באמת שהתהליך הזה די מתיש אותי ואני עושה את זה רק כשאין ברירה. ושוב אומר לך אני עוסק במחשבים, בפיתוח, באתרי אינטרנט הרבבבבבבבה זמן. וזה באמת שמעיק.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
נקודה למחשבה יש מי שמתנה מתן מידע בתגובות ובהשתתפות בפורום ומצד שני אדם אשר קורא אך לא מרבה לכתוב בפורום אולי מעט נירתע מלשאול שאלתו
עכשיו צור מהפוסט הראשון אחת הבעיות הן מיעוט הודעות חודשיות באופן כללי
אולי גישה זו תורמת להורדת הפוסטים משני הכיוונים מצד השואל שנרתע מלישאול ומצד שני מהעונה אשר נמנע מלענות... והרי לנו הביצה והתרנגולת... כאשר במצב זה יש רק מפסידים... לא יודע אולי זה שטות גמורה אבל אולי גם נקודה למחשבה
אל תטעה צור את שני הצדדים אני מבין בטח את הללו הנותנים מידע ללא הכרת תודה ואלו השואלים מתוך היותם מתחילים ללא יכולת ממשית לתרום ידע ועניין לשואלים
אך יש גם את אלו ששואבים מידע מתוך "מגיע להם" אותם אני לא מבין אך אני חושב שאלו מעטים מאוד אשר משקלם בפורום בטל בשישים
ואני חושב שלא נכון לנו לתת לאלו אשר נוקטים בשיטת"מגיע לי" שואלים שואבים ונעלמים להשפיע על כלל הפורום ואופן היתנהלתו
גילוי נאות שוב-אני מהמתחילים שיותר שואל מאשר עונה לשאילתות של חברי הפורום ועדיין משתדל להוכיר ולהעריך את תשובת המלומדים שחולקים המידע וגם להגיב מידי פעם
בס"ד יונתן, מעריך מאד את מה שכתבת מנקודת המבט שלך אבל תסלח לי כי איני מסכים עם חלק ממה שכתבת. אלו שלא יודעים והם מתחילים כולם עונים להם. כמו שענו לך וכמו שענו לי שהתחלתי כאן. ישנם 6400 חברים רשומים. יש בערך בין 100 לנניח 200 חברים פעילים. נניח שחצי מהמשתמשים הם חשבונות לא פעילים. כלומר 3200 חשבונות פעילים. כמה חברים חדשים הצטרפו בשנה האחרונה? 600 חברים? זה משאיר לך 2400 חברים שהם לא פעילים וגם לא חדשים.... זה אומר שיש לך כך: 6.25% חברים פעילים 18.75% חברים חדשים ושלא פעילים. ולבסוף: 75% חברים לא פעילים - קוראים ושותקים ולא משתפים בכללללללום! זה ממש לא בטל בשישים וגם לא בהרבה פחות מזה....זה רוב משתמשי הפורום.
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
 |
|
|
אברהם עזוב תמונה או סרטון חבר העלה שאלה קיבל עליה תשובה יכול להיכנס ולהגיד תודה או לספר אחרי כמה ימים האם ההמלצה או התשובה עזרה לו? תסכים איתי שיכול בס"ד צור אענה על זה בקצרה... ללחוץ על קישור ולקרוא זה הרבה יותר קל מלהתחיל להעלות תמונה לשרת קבצים ולמצוא את הקישור שמתאים לפורומים. לסמן אותו עם הנייד (דבר שלעצמו לא כל כך נח) אחר כך ל"הדביק" אותו במקום המתאים. ואז להקליד עם מקלדת מצומצמת... וזה גם למי שזוכר איך מעלים תמונה בכלל תמונה לפורום... אני אישית תמיד נכנס למדריך של העלאת תמונות בשביל להיזכר (וזה די מבאס שזה לא משהו טבעי כמו שאני מצרף קובץ לאימייל). אני בטוח שהנושא הזה מאד מציק לאנשים. אני יכול להגיד לך באופן אישי שאני משתדל לשתף במה שאני יכול, ועם כל זה, אם העלאת תמונות בפורום היתה קלה היית רואה ממני הרבה צירופי תמונות. אבל באמת שהתהליך הזה די מתיש אותי ואני עושה את זה רק כשאין ברירה. ושוב אומר לך אני עוסק במחשבים, בפיתוח, באתרי אינטרנט הרבבבבבבבה זמן. וזה באמת שמעיק. בס"ד בוודאי שכן. אני לא חושב לרגע שלא. אני רק חושב שאם האתר היה מותאם לטכנולוגיה של היום ונראה כמו אתרי קהילה אמיתיים אז היה לך הרבה יותר פעילות לדעתי. אני חושב שאני יודע להפריד בין השניים ועדיים להשתתף במה שאני יכול. אבל לרוב שחושבים שמגיע הכל בחינם כי זה באינטרנט.... אז צריך להחליט מה רוצים לעשות? צריך להפנים שהאתר לא מותאם לימינו אנו - ואת כל זה אני אומר בצער. תהיה בטוח שרפי יודע למה אני מתכוון, ואני יודע שהתגובה שלו לא תאחר מלהגיע.
|
|
|
|
|
|
|
צור ידידי, מסכים עם כל מילה  אני, לצערי הרב, לא מגיע למחשב. כל הדיונים שפתחתי והתגובות שכתבתי עד כה היו מהסמרטפון. אם מישהו באמת רוצה לכתוב מהסמארטפון, אני לא רואה בזה חוסר נוחות- הכל עניין של רצון. יכול להיות שהאפליקציה תקל, אבל מי שמשתף ימשיך לשתף, ומי שלא רוצה לשתף או לכתוב, לא יכתוב גם עם האפליקציה. מארט 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אהבתי לקרוא את התגובות כאן, כולן... כולן, כי כל מי שהגיב, כתב מתוך אכפתיות והראה אכפתיות
היו כמה וכמה תגובות מעניינות במיוחד...
כשיחזור המחשב מתיקון פלוס מציאת קצת אוויר (זמן), אתייחס בהרחבה...
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
 |
|
|
בתור מי שתקופה ארוכה לא היה פעיל בפורום (מסיבות טובות ורעות כאחד) אני רוצה להוסיף מספר דברים על מה שהחברים כתבו פה (כן, קראתי את כל השרשור...) . ראשית אני רוצה להתייחס לנושא התשלום שעלה כאן: לדעתי ברגע שבו יהיה תשלום אפשר יהיה לאמר "יתגדל ויתקדש...", חברים ותיקים ישלמו (אני ביניהם) אבל חברים חדשים לא ייכנסו. . על מנת לא להרגיש "פראיירים" בנוגע לתחרויות ולאירועים השונים אפשר לגבות תשלום עבור ההשתתפות בתחרות/ארוע וזאת כאשר חברים שהיו להם לפחות 30 הודעות בחצי השנה האחרונה יהיו פטורים מהתשלום. התאריך הקובע יהיה תאריך ההודעה על הארוע ולא תאריך הארוע.... . לגבי המיעוט בהודעות, תגובות ודוחות דיג: אכן, ההשקעה של מנהלי הפורום לא תסולא בפז ועל כך אני (ורבים אחרים) מודה/ים לכם. יחד עם זאת צריך להבין שרוב החברים לא "חיים" את הפורום כמוכם, אני יוצא לדיג פעם ב... ובודאי שלא כל יציאה מצדיקה דו"ח. אני נכנס לפורום וקורא הודעות שמענינות אותי, לא אכנס למה שלא נמצא בתחום הענין שלי. אז מדי פעם כשאני נכנס ורואה כותרת שמושכת את העין שלי אני נכנס ואף מגיב לעיתים (אם יש לי מה לומר כמובן). . הפורום הזה חי על הגרעין הקשה שלו, ופורח כשהעונה טובה יותר והחברים יוצאים ותופסים ואז ההתעוררות מתחילה. גם בתגובות וגם בדוחות. . זה הכל ענין של עונה וענין... . ועוד משהו קטן, הפייסבוק לא באמת משפיע על הפורום. לדעתי...
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2017, 19:14:52 PM על ידי שי דביר (שי שם פרטי)
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
בתור מי שתקופה ארוכה לא היה פעיל בפורום (מסיבות טובות ורעות כאחד) אני רוצה להוסיף מספר דברים על מה שהחברים כתבו פה (כן, קראתי את כל השרשור...) . ראשית אני רוצה להתייחס לנושא התשלום שעלה כאן: לדעתי ברגע שבו יהיה תשלום אפשר יהיה לאמר "יתגדל ויתקדש...", חברים ותיקים ישלמו (אני ביניהם) אבל חברים חדשים לא ייכנסו. . על מנת לא להרגיש "פראיירים" בנוגע לתחרויות ולאירועים השונים אפשר לגבות תשלום עבור ההשתתפות בתחרות/ארוע וזאת כאשר חברים שהיו להם לפחות 30 הודעות בחצי השנה האחרונה יהיו פתורים מהתשלום. התאריך הקובע יהיה תאריך ההודעה על הארוע ולא תאריך הארוע.... . לגבי המיעוט בהודעות, תגובות ודוחות דיג: אכן, ההשקעה שמנהלי הפורום לאתסולא בפז ועל כך אני (ורבים אחרים) מודה לכם. יחד עם זאת צריך להבין שרוב החברים לא "חיים" את הפורום כמוכם, אני יוצא לדיג פעם ב... ובודאי שלא כל יציאה מצדיקה דו"ח. אני נכנס לפורום וקורא הודעות שמענינות אותי, לא אכנס למה שלא נמצא בתחום הענין שלי. אז מדי פעם כשאני נכנס ורואה כותרת שמושכת את העין שלי אני נכנס ואף מגיב לעיתים (אם יש לי מה לומר כמובן). . הפורום הזה חי על הגרעין הקשה שלו, ופורח כשהעונה טובה יותר והחברים יוצאים ותופסים ואז ההתעוררות מתחילה. גם בתגובות וגם בדוחות. . זה הכל ענין של עונה וענין... . ועוד משהו קטן, הפייסבוק לא באמת משפיע על הפורום. לדעתי...
שי לגבי עניין התחרויות והפעילויות העניין מיושם לא בתשלום אלה בזכאות לזכות בפרס הראשון והשני והמכסה עומדת השנה על 50 תגובות עד היום הם היו לכל תקופת החברות מהפעם הבאה זה יהיה לשנה והרף יעלה לא ידוע לאיזה מספר וגם לא ידווח עד למועד הודעת ההרשמה לתחרות/ארוע חברים שיש להם פחות משנה חברות יהיו חיבים בחלק היחסי לפי מספר חודשי החברות לגבי קהל היעד שהודעה זו הופנתה הוא לא חברים מהסוג שלך אינני מצפה שאתה או חבר אחר יכנס כל יום ולכול הפורומים ויריץ תגובות אבל שכן ינהגו כמוך וכמו חברים אחרים שנכנסים קוראים לומדים אבל גם מוצאים מידי פעם לנכון ולפי עניין להגיב הודעה זו גם אינה פונה לחברים חדשים שעדיין לא מצאו את מקומם ולא מגיבים כלל או שנימצאים במצב של לשאול שאלות אבל גם יודעים להחזיר פידבק באותו שירשור שפתחו לצורך קבלת עזרה שירשור זה כן פונה לאותם חברים ויש רבים כאלו שרשומים בפורום מספר שנים וברשותם מספר מועט של הודעות מהסגנון הזה אפשר לקבל קישור לדמוי x יש לי בעיה ברולר איך פותרים מישהו יכול להגיד לי איך הדייג בחוף y מתי יש תחרות דייג חופי? ואחרי קבלת התשובות הם נעלמים עד לשאלה הבאה אותם חברים ששואלים שאלות ומקבלים תשובות באהבה ומתוך רצון לעזור יכולים גם לתת מידי פעם איזה פידבק לאותם אנשים שהתיחסו בכבוד וברצינות לכל שאלה ששאלו אל אותם חברים התייחסתי במה שכתבתי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2017, 19:42:29 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
מבין אותך.... . אבל "פרזיטים" תמצא בכל מקום. בכל גוף חי יש טפילים. . ביום בו אין טפילים, זה אומר שהגוף מת. . בסופו של דבר, גם אותו טפיל שרק "חולב" את הפורום גורם לענין ולשיחות (מי יותר ומי פחות) כך שמצב הפורום טוב, ושרק ימשיכו להיות "טפילים", החברים הותיקים יודעים לסנן והחדשים ילמדו גם. . אני די בונה על זה שהנכד הראשון שלי יהיה חבר בפורום הזה... 
|
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
|