בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  חברים נשבר לי הזין
עמודים: 1 [2] 3 4 5 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חברים נשבר לי הזין  (נקרא 14760 פעמים) הדפסה
דוראדו על החוף

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: חברים נשבר לי הזין
« הגיב #15 ב- : דצמבר 09, 2017, 23:31:33 PM »
טייקרים היו וטייקרים יהיו,מבין ללבך
צור היקר.
צריך לעשות פורום בתשלום,מי שרוצה להיות
חבר חייב להגיב מינימום תגובות בחודש.
למי שלא מתאים שילך לפייסבוק.
מקווה שהפורום ימשיך עוד שנים רבות
 IP: [ מחובר ]
הלל-ירושלים
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #16 ב- : דצמבר 10, 2017, 02:37:56 AM »
אני חושב שעם לא תתחילו לעשות סדר בפורום שזה כולל לחייב בפעילות ובתשלום הפורום רק ילך וידעך
זה היה צריך להעשות לפני כמה שנים עוד שדיברתי על זה עם רפי ככה נהוג בחול מי שלא פעיל לא חלק מהפורום
6418 משתמשים זה צחוק מהאנשים .
יש אולי 100 משתמשים קבועים בחודש.

להתעצבן לא יעזור לכתוב לא יעזור כל זה היה צריך לעשות מזמן הגיע הזמן למעשים וואלה לא יודע וואלה לא יודע
אייל וייס

חבר פורום
*

מנותק מנותק

050-9020301

« הגיב #17 ב- : דצמבר 10, 2017, 07:27:27 AM »
צר לי שזה המצב
לי אין פייסבוק
אבל אני שומע מחברים שיש להם
על תפיסות דגים סרטונים ותמונות שמעלים אנשים שם.
ולא מבין למה הם לא מעלים דוחות כאן.
חלקם אנשים שהיו שותפים והגיבו בעבר באתר.
לא יודע להסביר את התופעה
אולי יש מי שיודע
מקווה שהאתר הזה לא ייסגר.
זה האתר היחידי שכמעט יום יום אני גולש בו
עוזי

זה גם מה שאני חושב
זה המצב בדיוק אצלי
-------------------------------
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס

Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

« הגיב #18 ב- : דצמבר 10, 2017, 09:55:26 AM »
אני לא חושב שצריכה להיות ציפייה שפורום העוס' בדייג יהיה פעיל 24/7
בחודשיים האחרונים , כמי שדג עם קיאק , יצאתי פעם אחת או פעמיים כי אים תנאים , אז על מה אכתוב?
אני לא אוהב גיבוב של מילים רק לצורך הגיבוב

כן משתדל להגיב היכן שניתן , אבל יש חיים גם מחוץ לפורום ( למרות שהפורום הוא הכניסה הראשונה שלי בכל יום ) , ולא תמיד ניתן,זוכרים,יש כח להגיב

דעתי שלי
זהר,
אף אחד לא מצפה ל-24/7.
אני לא רציתי לעלות בכתב, אבל אולי הדברים  עכשיו יהיו יותר ברורים.

מזה שנה, אני נלחם על חייה של אישתי- מבית חולים הביתה וחלילה.

בשל כך מעל שנה וחצי לא השתתפתי בשום תחרות בינלאומית, עזבתי  את הנבחרת שלי, ללא שום יציאת דייג.

לפני כ-10 חודשים נרשמתי לפורום במטרה לשתף, ללמד וללמוד.

הגעתי למסקנה, בעקבות דבריו של אדם אחד חכם: כאשר נלך מהעולם הזה, ניקח איתנו תכריכים בעלות של 10 ש"ח...,

שיתוף הוא לא רק בדוחות דייג וידע! שיתוף הוא גם במידע שקשור לדייג ולא רק: חווית קניה חיובית או שלילית ....אפילו אם מישהו אכל שאוורמה טובה, ואני חולה על שאוורמה, גם מידע זה או כל מידע אחר יעזור לפחות לאחד מחבריי הפורום.

אני לא חושב שאני "עשוי מחומר אחר" משאר חברי הפורום, למרות שהרבה זמן פנוי אין כורח הנסיבות המשפחתיות והצורך לטפל באשה חולה וב-3 ילדים, שביניהם ילדה קטנה בת שלוש...

השיתוף הוא חשוב והוא אבן היסוד לקיום הפורום. ע"י צפייה מהצד ללא שיתוף, הפורום לא יוכל להתקיים.

אני מקווה שכל אחד מחבריי הפורום הפעילים והפעילים פחות יפנימו את הדברים.

להיות פעיל וחבר פורום זו לא חובה אלא זכות!

מארט  אתה בסדר

קודם כל מארט , ולפני הכל , ליבי איתך ומאחל החלמה לאישתך

העניין הוא עדיןן , וכפי שאחרים אמרו , שיש גם פלטפורמות אחרות שככל הנראה קורצות יותר לאחרים
ואם הפורום הזה היה בתשלום , לומר את האמת , לא חושב שהייתי נרשם כי את רוב המידע נניתן לקבל בחינם ממקורות אחרים , אז מדוע לשלם ?

אני מאמין בכל ליבי שהמקום בו כדאי ללכת כדי לחפש מידע , הוא פורום ולא פייסבוק , ולו בגלל הנוחות של מציאת המידע
ורוב האנשים, לדעתי, פונים לפורומים כדי לשאוב מידע , מעטים הם אלו שגם משתפים.

לסיכום:
אני נגד תשלום תמורת מידע
אני בעד "תמרוץ" פעילות אקטיבית דרך אירועים אשר הפרסים בהם ניתנים לאלו אשר פעילים יותר, גם אם יש רעש ממי שחושב שמגיע לו על פעילות פאסיבית.

יהיו מאה שיישתפו , ואני מרוצה , כי המאה האלו יעלו תוכן בעל ערך
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
מור אמסלם

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #19 ב- : דצמבר 10, 2017, 10:14:55 AM »
1. צור ידידי - הפתרון הוא פשוט - אפליקציה לנייד, היום אנשים כמעט ולא זמינים למחשב, האתר הוא לא נוח לשימוש בנייד היום.
אני יודע שלהרים אפליקציה זה עניין יקר ואולי כדאי לעשות מקבית.
2. מסכים עם זהר - לא צריך לסגור, אלא לעודד פעילות.
3. אין מה לעשות - על מנהלי הפורום "לעבוד" על מנת לייצר גירויים, לא לכולם מתחשק כל יום להיכנס ולהגיב.
4. תמיד זה מעצבן - משקיעים ולא מגיבים חזרה - אבל בכל פורום בארץ המצב זהה (גם בנגרות וכו')
5. היום אנשים משתפים בכל תפיסה בכמה פלטפורמות פייסבוק, האפליקציה של הדייגים - בפורום הכי קשה לעלות דו"ח.

אני מאד אהב את הפורום ובעיקר את האנשים שהכרתי והפכתי להיות חבר שלהם בחיים הלא ורטואלים (כולל אותך)
אבל ללא הדבקת הפע הטכנולוגי, יהיה העתיד ידוע מראש.

לסיום אומר - אוהב את המקום הזה ! ואת האנשים, מי שלא רוצה להגיב שלא יגיב, כל אחד ועיניניו.

זו דעתי, ואני מוכן לעזור ככל הנדרש כדי לשפר את המצב.
ערוץ Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCdnGTD0NwE_nfPDAsEFxVjA

הירשמו לערוץ
 IP: [ מחובר ] WWW
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #20 ב- : דצמבר 10, 2017, 10:28:21 AM »
בס"ד

לפני הכל מארט אני רוצה לאחל לאשתך רפואה שלמה בתוך כל שאר עמו ישראל. שתחזור לאיתנה בבריאות גוף במהרה בע"ה.

ולמה שצור כתב, נושא עדין לכל הדעות וגם אם נסתכל בתגובות של הדיון הזה, של איך הפורום צריך להתנהל (אם בתשלום או לא) גם כאן מוצאים תגובות רק של אלו הפעילים...
אומר את האמת. במצבו הנוכחי של הפורום אם הוא יעבור להיות בתשלום, אז אני חושב שנגיע לשלבי גסיסה. מה גם שחברים חדשים אשר לא מכירים את הפורום לא יכנסו. ומאד מהר הפורום....

אבל!!!!!!
אי אפשר להתעלם ממה שכן פוגע בפורום. אם לצורך העניין פייסבוק פוגע בפעילות של הפורום כי הוא יותר נח ויותר קל אז אני חושב שממש בקלות מצאתם את הפיתרון לבעיה. מצאתם מה אנשים מחפשים  yahoo וחברים אני לא צוחק כשאני כותב את זה.

נכון, הממשק של האתר הוא מיושן. ולצערי הרב רובם של האנשים הם רדודים ביותר ורק מחפשים ריגושים וחידושים.
אז אם המטרה היא להיות הפורום המוביל/היחיד במדינה צריך לעמוד (לצערי הרב) בקידמת הטכנולוגיה במובן הזה כי זה מה שאנשים מכירים, רוצים ומחפשים.
בעוד כמה שנים ספורות אנשים יצאו מהאתר בדקה הראשונה שיכנסו אליו (ולא יחזרו יותר) כי הוא נראה מיושן. והיום אתרים שנראים מיושנים הם או לא פעילים או אתרים מסחריים שלא נועדו לציבור לקוחות. ואי אפשר להתעלם מזה!

אחרי שהאתר יהיה מחודש אז אפשר לדעתי בכלל לדון בסוגיית התשלום, במידה ובכלל תהיה רלונטית.
הרי בפייסבוק אין תשלום והוא מוצף במיליונים מכל רחבי העולם. (ודרך אגב, גם שם הפעילות יורדת כי היום אנשים משתעממים מהר. אם אין שינויים אין חידושים זה משעמם את הדור הצעיר שהתרגל לדברים חדשים בחינם בכל יום)

אני ממש חושב שלפעילויות שהפורום עושה חייב להיות תשלום!
גם מי שישלם בשביל להיות בפעילות לא יכול לחשוב שהוא עושה טובה לפורום, אלא רק לעצמו בעצם השתתפות בפעילות.
כשהולכים למקום בילוי, אנשים משלמים כסף! זה מובן אצל כולם.
כשהולכים למסעדה אנשים משלמים כסף! הם לא אוכלים בחינם. וזה ברור להם!
לכן אני אישית לא מבין למה הפעילויות של הפורום הם לא בתשלום!
לא מובן לי למה התחרויות של הפורום הם לא בתשלום? הם עולות הרבה כסף.
ורק בגלל זה הפעילויות הם לא רבות!
קשה למצוא ספונסרים כל הזמן, אבל אם היו דמי תשלום אז היה יותר קל להרים את האירוע וגם אז היה כסף לנהל אותו. היתה יותר תודעה לאנשים והיו מגיעים יותר לפורום.
אם תגובות של הפורום היו מחייבות גם השתתפות, אז בסופו של דבר הפורום יהיה יותר פעיל.

אין יותר טוב מלהתחקות אחרי שיטה שרואים בעיניים שעובדת.
לא צריך כאן ניסוי ותהייה.

אני לא מצפה שהדיון הזה יעזור לבדו בעלייה בפעילות של הפורום, והלוואי ואני טועה.
שיהיה שבוע טוב לכולם.

האתר מספר 1
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2017, 11:07:10 AM על ידי אברהם כהן
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
Israel Y

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #21 ב- : דצמבר 10, 2017, 10:41:36 AM »
מסכים עם מה שאברהם כתב ורוצה להוסיף שאולי הדבר הראשון שצריך לחשוב עליו זה התאמת האתר לגלישה סלולרית ואפילו על אפליקציה ייעודית לאתר, כדי שיהיה נגיש בקלות לכולם. אני אישית מסתדר עם TapaTalk אבל אני בטוח שהרבה אחרים לא מכירים את האופציה הזו.
הזמנים שבהם הרבה אנשים (או לפחות אני וחבריי) גולשים בפייסבוק/פורום הם בזמן המת שלנו, כשמחכים בתור לדואר, כמה דקות בבוקר, כמה דקות לפני שינה או בהפסקת צהריים בעבודה. עצם זה שאפשר לגלוש באתר בצורה נוחה רק מהמחשב מסרבלת את השימוש בו וסביר להניח שמפחיתה את ההשתתפות בפורום
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #22 ב- : דצמבר 10, 2017, 10:51:24 AM »
בס"ד

דבר נוסף שהוא חשוב מאד ולדעתי אסור להתעלם ממנו וזה התאמת האתר לממשק הסמארטפונים.
היום יותר ויותר אנשים מפסיקים להתשתמש במחשב ועוברים לבאופן מוחלט לסמארטפון.
אני איש מחשבים והיום כל החברות הגדולות מתאימות את עצמם לעולם הזה כי זה מה שאנשים מחפשים.
בתור עסק אתה לא מנסה לחנך את הלקוחות שלך, אלא אתה מנסה להתאים את עצמך אליהם. אין מה לעשות זאת המציאות.
אתר פורום דייג שיהיה מותאם לסמארטפונים יהיה בלתי נמנע אם רוצים שהוא ימשיך ויצליח.
מנהלי פורום יקרים! לדעתי אין מנוס מזה וחבל יהיה להתעלם מהנושא הזה!

במקום פרסומות של GOOGLE בצד ימין של הפורום, הגיע הזמן לפרסום של עסקים שמעוניינים לפרסם כאן בפורום.
ורק מכאן יכולים להיות טריגרים חדשים לעליית הפעילות של הפורום.

(אני יודע שזה היה בעבר) מספיק שיהיה עסק שיחליט שהוא נותן פרס (ואפילו קטן כגון דמוי לדוח הדייג המוצלח ביותר) זה שענה על כל הקריטריונים של דוח דייג. אם זה יהיה באופן קבוע אני מאמין שיהיו כאן עוד הרבה דוחות מאנשים שלא היו פעילים לפני כן. ואז יש גם תמונה של אותו אחד שהעלה את הדוח עם בעל העסק והתמונה. אנשים יבינו שכדאי להם! אולי לא יפנימו את זה אחרי חודש ואולי אחרי חודשיים ואולי יהיה מי שאחרי חצי שנה יפנים את זה. אבל בסופו של דבר חלק מהאנשים ישתנה (ואני מדגיש חלק מהאנשים) ואז יהיה פורום הרבה יותר פעיל.

לדעתי הסיבה שזה לא הצליח אז... (כי כשנרשמתי לפורום זה כן היה) זה פשוט בגלל שלא נתנו לאנשים להתרגל לעניין ואז הפסיקו עם זה.
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2017, 10:56:00 AM על ידי אברהם כהן
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #23 ב- : דצמבר 10, 2017, 10:54:15 AM »
מסכים עם מה שאברהם כתב ורוצה להוסיף שאולי הדבר הראשון שצריך לחשוב עליו זה התאמת האתר לגלישה סלולרית ואפילו על אפליקציה ייעודית לאתר, כדי שיהיה נגיש בקלות לכולם. אני אישית מסתדר עם TapaTalk אבל אני בטוח שהרבה אחרים לא מכירים את האופציה הזו.
הזמנים שבהם הרבה אנשים (או לפחות אני וחבריי) גולשים בפייסבוק/פורום הם בזמן המת שלנו, כשמחכים בתור לדואר, כמה דקות בבוקר, כמה דקות לפני שינה או בהפסקת צהריים בעבודה. עצם זה שאפשר לגלוש באתר בצורה נוחה רק מהמחשב מסרבלת את השימוש בו וסביר להניח שמפחיתה את ההשתתפות בפורום

בס"ד

ישראל    בירה
ההודעה שלך הקדימה אותי בכמה דקות כי רציתי לחלק את ההודעה שלי למספר חלקים כדי שלא יהיה ארוך ומייגע.
מי שמכיר אותי יודע שאין לי סמארטפון ואני לא בפייסבוק. אבל אני כן יודע שדווקא את זה אנשים מחפשים. כי זה נח להם יותר.
אני עוד אגיב בדיון הזה בנקודות נוספות שלדעתי יעזרו.
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2017, 10:57:22 AM על ידי אברהם כהן
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #24 ב- : דצמבר 10, 2017, 11:07:44 AM »
ישראל אני לא מצליח להבין מה הבעיה לגלוש מהסמרטפוו
אני משתמש 50% מהזמן כולל קריאה , כתיבה , וצפיה בתמונות וסרטונים מהסמרטפון עובד אותו דבר כמו במחשב
גלישה ישירה לאתר בלי שום בעיה ויש לי אפילו קיצור דרך במסך בית לחיצה אחת ואני בפנים
http://www.israelsportfishing.co.il
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2017, 11:09:29 AM על ידי צור.
אייל וייס

חבר פורום
*

מנותק מנותק

050-9020301

« הגיב #25 ב- : דצמבר 10, 2017, 11:08:17 AM »
אפליקציה לנייד - נשמע רעיון מעולה
מה העלות של זה?
ולחלק את זה בין החברים שבאמת מעוניינים בזה
ואולי זה ירים את הפורום לרמה אחרת
אני מעוניין להשתתף בתשלום להרמת האפליקציה מאמין שגם אחרים
ולא לחכות לרדומים
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס

Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #26 ב- : דצמבר 10, 2017, 11:14:25 AM »
אני משתמש 50% מהזמן כולל קריאה , כתיבה , וצפיה בתמונות וסרטונים מהסמרטפון עובד אותו דבר כמו במחשב
גלישה ישירה לאתר בלי שום בעיה

בס"ד

צור לא שאי אפשר... אלא זה פשוט לא נח!
האתר לא מותאם לסמארטפון.
אני כן מפתח תוכנות שיהיו מותאמות לסמארטפון ויודע למה הכוונה. ולצערי זאת בעיה.
כשהאתר יהיה מותאם לסמארטפונים אתה תבין למה הכוונה.
אתה יכול להכנס לאתרים גדולים אחרים ולראות איך הם נראים מהמחשב ואיך הם נראים מהסמארטפון ותבין למה הכוונה.
ואין הכוונה שהם יראו אותו הדבר. כי זאת בדיוק כל הבעיה.
עריכה אחרונה: דצמבר 10, 2017, 11:15:01 AM על ידי אברהם כהן
Israel Y

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #27 ב- : דצמבר 10, 2017, 11:26:38 AM »
גלישה ישירה לאתר בלי שום בעיה

בס"ד

צור לא שאי אפשר... אלא זה פשוט לא נח!
האתר לא מותאם לסמארטפון.
אני כן מפתח תוכנות שיהיו מותאמות לסמארטפון ויודע למה הכוונה. ולצערי זאת בעיה.
כשהאתר יהיה מותאם לסמארטפונים אתה תבין למה הכוונה.
אתה יכול להכנס לאתרים גדולים אחרים ולראות איך הם נראים מהמחשב ואיך הם נראים מהסמארטפון ותבין למה הכוונה.
ואין הכוונה שהם יראו אותו הדבר. כי זאת בדיוק כל הבעיה.

בדיוק.

צור, היום, לצערי הרב, הדגש המרכזי שאנשים נותנים לו זה מקסימום חיים קלים ונוחות, גם אם זה בא על חשבון ויתור על דברים אחרים (כמו למשל כתיבה בפורום). אין ברירה אלא להנגיש את הפורום לגלישה בסלולר. אבל! אני לא בטוח את זה הצעד היחיד שצריך להינקט כדי לפתח את הפורום ולשמור עליו פעיל. סביר להניח שדרושים עוד אמצעים יצירתיים. אבל בניגוד לכמה חברים אחרים כאן, לדעתי אסור להתנות את השימוש בפורום בתשלום כלשהו כי הדבר עלול לגרום רק לדעיכה שלו, לבריחה של חברים קיימים ולהרתעה של חברים פוטנציאליים חדשים מהרשמה
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #28 ב- : דצמבר 10, 2017, 11:40:26 AM »
בס"ד

למי שרוצה להבין את החשיבות של התאמת האתר לסמארטפונים מוזמן לקרוא את התחקיר הבא:
http://aunmedia.org/sites/default/files/research/mr2015/MediaReport2015%20Ch7.pdf

JB
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #29 ב- : דצמבר 10, 2017, 12:01:04 PM »
שלומות
מארט-בריאות לאישה-אמן ותחזור לאיתנה במהרה..
צור-אני מבין ללבך
אני אישית חדש לדייג וחדש לפורום
ובתחילת דרכי חברי הפורום עזרו לי בצורה בילתי רגילה

ואני שאינני מבין דבר בעולם הדייג הייתי דיי המום ומלא הערכה למיידע שנישפך כאן והרצון לעזור

לצערי דוחות דייג עדיין לא פירסמתי כי אין לי תפיסות לספר עליהם ועוד כל מיני סיבות שזו לא הבמה לפרטם.

אבל בעניין הדברים שניתן לעשות אני רוצה רק להגיד שיחסית זמן קצר לאחר שנירשמתי היה איזה אירוע שלא יכול היה להשתתף בהגרלה (שווה) מי שלא היה לו מינימום הודעות.
 בהתחלה לא יהיה לי ברור העניין הרי יש אירוע ומטרת המפגש שאנשים יגיעו וישתתפו ואז במחשבה שניה זה עשה יופי של הגיון-שמירה על חיות הפורום,לעודד כתיבה ושיתוף.
קיבלתי זו בהבנה והערכה על רעיון משובח.
גם ההתניה לשליחת הודעות פרטיות במינימום הודעות בפורום יעילה להפליא..

אני לא מבין גדול בדייג וניסיוני דל אך אני ממשיך לנסות ולא מוותר..עדיין קורא המון באתר ומנסה בפועל, מתפזר ומנסה להתרכז חזרה...

אני ממעיט לכתוב כי אין בי הידע והנסיון לחלוק...ולעומת זאת שאלות לי לרוב...

לדעתי חלק נכבד מהאנשים ש"שואבים" מידע ונעלמים הם חדשים לעניין הדייג...ואולי אינם מרגישים בנח לשתף מול המומחים ושועלי הים כאן... זהו כמו התהליך בחיי דייג מתחיל- בהתחלה שואלים המון מתייעצים שואבים כל טיפת מיידע ואז הולכים ומנסים ואחרי שצוברים עונות,שעות דייג ודגים בשחילר (ולפי מצב הדגה בכלל ובשיטת הזירזור בפרט הקושי להוציא דגים בעונות הראשונות ברור וידוע ) חוזרים ומשתפים כי הפורום יושב לאדם בזיכרון כמקום שבו הוא התחיל וקיבל את ה"דחיפה" הראשונה והמשמעותית בדייג

לגבי מה שנאמר על התאמת האתר לנייד ולעדכנו
אני בטוח שיעזור

ולסיכום
לדעתי תשלום יהווה חסם עבור מתענייינים וחדשים לתחום  אבל בהחלט יתרום לקהילה סגורה ואיכותית-אם זו כוונת הפורום אז זו הדרך
אם הכוונה לחוות ולהגדיל הקהילה בכלל והפעילה בפרט אזי
לדעתי תמריצים לכתיבה והנגשה נוחה יותר לנייד זו הדרך..
 לגבות דמי השתתפות בתחרויות ארועים ומפגשים עושה לי הגיון ומרגישה לי נכון,תשלום על חברות בפורום-פחות...
יונתן
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] 3 4 5 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!