| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 27/11/2017 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 10 - 20 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 16:00- 18: | גיג קטן - ימשיטה לבנה מידה 3.0 | קלמארי (דיונון) | 12 | הרבההההה |
| 16:00- 18: | גיג מדאי/איציקו - ימשיטה לבנה מידה 3.0 | קלמארי (דיונון) | 1 | 1.5 קילו! |
הדו"ח:
אהלן חברה, מה קורה? דוח קצת באיחור (3 ימים) אבל עדיין יש דוח
. אז העונה כבר פה בערך חודש פלוס ומדי פעם יוצא ותופס בקטנה חתיכה שניים... מחכה לשיא העונה..... ואני חייב להגיד שמבחינתי אחרי היציעה שלשום שיא העונה כבר פה!!!!(!) לדוח:
קובע ביום ראשון עם חבר לצאת שעתיים לקלמארי, הפעם הולכים קצת רחוק ונוסעים לחיפה (לבתגלים) הגענו ובזריקה השניה יש לי נעילה על קלמארי יפה מאוד שנתן פייט עם משיכת קלאץ קטנה והוא בחוץ!!
ופה התחיל הטירוף, כל זריקה תקיפה\ נעילה בקצב משוגעעעעע!! אחרי בערך 7~8 קלמארים ממש לפני השקיע האקשן עצר למשך כמה דקות של פשוט כלום!! ממש כמה רגעים של שקט לא מובן
אני אומר לחבר "תקשיב נראה לי נגמר בוא נעבור מקום" ואז בווווווווווום!!!! נעילה עם ריצה מ ש ו ג ע ת של חוט כאילו נפלתי על טיל או משהו, פייט של איזה 3~4 דקות אני קולט ראש מפלצתי של קלמארי עולה! ברגע הזה אני והחבר השתגענו לגמרי!!! להוציא אותו היה דיי קשה בגלל הגודל שלו, בהתחלה ניסינו להרים אותו עם שקית אבל הוא פשוט לא נכנס לשקית ולכן החבר החליט להיכנס למים (הוא ואני עם ווידרס אז זה לא בעיה) והוא הרים אותו עם מגבת החוצה והוא בחוץ!!!!
תפיסה של הליף פלוס שבירת שיא אישי בקטגוריית הקלמארים בקיצור כיף רצח. בשח הכל לי ולו יצאו 13+ דודה אחת רגוע לשבוע בקיצור תענוג! עד הפעם הבאה