אברהם המטרה שלך זה להוציא פיתיון .
היות כך הנגזרת שלך היא כמה ק"ג פיתיון אתה הולך להוציא לאיזה מרחק ומפה תתאים את הרחפן שאתה צריך .
החיישנים לא עוזרים בכלום אלא רק יכולים להפריע ,אני מציע שתתלווה למישהו שיש כבר רחפן ותתחיל משם .
לקנות הכי קל, ללמוד לוקח הכי הרב זמן .
להוציא פיתיון ל500 מטר לא יביא לך דג . רחפן לא יקצר לך את התהליך למידה שצריך לים .
בס"ד
המטרה שלי היא לא רק להוציא פיתיון.
המטרה שלי היא רחפן שאוכל לשמור עליו ככל האפשר בכל המצבים שאשתמש בו.
אחת מהם תהיה הוצאת פיתיון.
בהמשך אעלה סרטונים של אנשים שהלך להם הרחפן רק בגלל מים, שאם היה להם רחפן נגד מים אז הם לא היו זורקים לפח ולו שקל אחד, אבל לעומת זאת כן היה להם רחפן פנטום והוא כן הלך לפח או בעצם לים.
הסיבה הראשונה היא בגלל מים שהרסו אותו והשנייה בגלל שהוא לא צף ואז איך שנפל למים הוא פשוט שקע למצולות.
והשימוש ממש לא היה בשביל הוצאת פיתיון אלא לשם צילום נטו.
דבר נוסף ברוחות חזקות כשאתה על סירה, קשה להחזיר את הרחפן בדיוק לאותה נקודה, וגם ראיתי איך שרחפנים כאלו פשוט נפלו למים גם כן.
לא חסרים סיבות לאיך רחפן שמוגן מים ושהוא צף פשוט יכול להציל לך כמה אלפי שקלים בגלל טעויות אנוש וגם בגלל הסביבה כגון מזג אויר וכו'...
אני אישית חושב שרחפן נגד מים ושהוא צף עם יכולות צילום של 4K, עם פונקציה של חזרה הביתה, ועקוב אחרי, ותכנון משימות ועוד פונקציות נוספות וגם במחיר יותר זול של אלפיים שקל ואחריות בינלאומית שווה את הכסף.
אומר מעבר לזה, אני אישית עדיין לא שילמתי עליו - עד אשר נושא התדרים יוסדר (תודות למתן).
לכן לדעתי למי שיש כבר רחפן תמיד יהיה בראש ובראשונה (ובמיוחד בסכומים שכאלו) את הסיבה להצדיק את הרכישה שלו וזה בסדר, וזה גם טבעי. אני עוד לא רכשתי, ולפחות אין לי עדיין את הסיבה הזו. וגם למי שיש רחפן גם אם זה הייתי אני לא הייתי מחליף עכשיו את הרחפן בגלל שיש משהו יותר טוב (או פחות טוב - זה כבר נושא אחר לדיון)
אני גם לא מנסה לשכנע אף אחד לקנות אותו, כל אחד יעשה הטוב בעיניו. ובאמת שגם לא כל אחד צריך רחפן מוגן ממים.
אין ספק שללמוד להטיס רחפן כמו שהלל אמר, זה הדבר הכי חשוב שיש, ומבלי למידה על כך חבל להוציא כסף רב על זה. דרך אגב ישנם קורסים מקצועיים ביותר שממש מביאים למקצוענות אמיתית בהטסת רחפנים - ויש גם בזה עבודה אחר כך לצילומי פרסומות, סרטים וכו'...
נקודה נוספת שהיא חשובה, שגם איתה אני מסכים עם הלל, והיא שהוצאת פיתיון ל- 500 מטר (ואוסיף גם ל-1000 מטר) לא תביא דג, אלא למידה והתמקצעות בדייג כן תביא.
הרחפן כן עוזר לדעתי בדייג במצבים הבאים (אבל זה רק אחרי שהבן אדם התמקצע בתחום ורוצה להתיעל):
1. זה כן עוזר בהוצאת פיתיון כאשר מזג האוויר לא מאפשר - כגון רוחות מזרחיות.
2. זה כן עוזר בלא ללכלך את הים (אלא אם כן משתמשים בעפיפונים - כמו גורן- רק ששוב נושא מזג האוויר והרוחות נכנסים כפקטור משפיע).
3. זה כן עוזר להוציא את הפיתיון יותר מהר מבלון או עפיפון.
4. זה כן יכול לסרוק לך שטחים רחוקים, מה שהעין לא יכולה לעשות.
יש עוד כמה יתרונות אבל אני חושב שהנקודה הובהרה.
שבוע טוב לכולם