טוב אז עברה שנה מאז שהדיון נפתח..
החכמתי יותר מאז...
קוגם כל חשוב להגיד שיש מישהו בארץ עם הרחפן הזה, מת להשיג אותו ולראות איך הצליח להכניס אותו לארץ ( זיהיתי לפי סרטון ביוטיוב)
דבר שני יצא דגם חדש לא מזמן עם שיפורים נחמדים מאוד כולל ההתהפכות חזרה שזה ממש חשוב לדעתי.
עכשיו בעניין התדרים
המצלמה של הרחפן משדרת ב5.8ghz בעוד שהתדר החוקי בארץ אומר 2.4ghz
לכן,
דיברתי עם החברה שיוציאו את המשדר 5.8
והם הסכימו ואמרו שישלחו לי אותו בנפרד ואני ארכיב אותו בבית.
אבל זה עדיין לא הפתרון הסופי.
כי בסופו של דבר אם המוצר מגיע למכס, אתה צריך להציג להם נתונים מהחברה ובדף של הנתונים כתוב שיש משדר 5.8 בפנים, עכשיו לך תתווכח עם המכס שאין והוציאו את המשדר הלא חוקי מבפנים.
עדיין מברר על זה ומקווה שאוכל לחזור עם עוד פרטים משמחים בקרוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
בס"ד
שלום אופק,
לגבי הדגם החדש, יש לו המון שיפורים מעולים. לא רק ההתפכות חזרה במים. הוא יותר עמיד למים, יותר זמן סוללה. צילום יותר איכותי ועוד כמה וכמה שיפורים - זה ארוך ואין לי זמן לכתוב את הכל

לגבי נושא התדרים, את מה שכתבת אני כבר יודע, רק שזה לא מספיק טוב בשבילך!
בשביל מכס ישראל מספיק שהם רואים על הקופסא ו/או במפרט הטכני שלו באינטרנט שהוא יכול לשדר בתדר 5.8 והם יחסמו לך את זה. ומספיק שיהיה כתוב FPV איפשהו על הרחפן/קופסא בשביל שקודם כל הם חוסמים.
את ההצעה של החברה לשלוח את זה ללא המצלמה אני מכיר. הם הציעו גם לי את זה. והאמן לי שזה לא מספיק טוב. אחרת הייתי כבר מזמין את זה.
תהיה חכם, אל תעיז להזמין את זה חבל לך על הכסף. אני גם מאד רוצה להזמין אותו אבל כרגע אי אפשר.

יש ל- SwellPro נציגים כאן בארץ שעובדים אתם. דבר איתם והם יכוונו אותך בדיוק מה לעשות.
ואני מציע לך להמתין עוד קצת... אני לא סתם אומר לך את זה