| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/11/2017 | צפון: חוף כרמל- עתלית | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:20 | - DAIWA EMERALDAS RATTLE TYPE R 3.0 | קלמארי (דיונון) | 1 | |
| 16:00 | דמוי דג קטן - Duo Spearhead Ryuki 70F | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | 1 | |
הדו"ח:
גיחה לשקיעה של יום שבת, למען האמת הייתה לי הרגשה טובה שלא מומשה במלואה, הגעתי יחסית מוקדם ולא ישר לשקיעה, החלטתי לסרוק את החוף לפני וחוץ מהלוקוס לא הגיע הלברק המצופה (שציפיתי לו ולא מצופה בפירורי לחם נניח )
45 דקות לפני חשכה עליתי על הגשר, בשלב הזה הצטערתי שלא עליתי מוקדם כדי לתפוס מקום למה הגשר הזה ממש מוקד עליה לרגל, תפוסה מלאה וצפיפות שמזכירה לי את יציע ג', לסיים יציאה שם בלי אוזן או גבה תלושה מקרס של מישהו אחר זה על גבול הנס וישר לרוץ לבית כנסת לעשות ברכת הגומל חחחח
(כנראה שגם באשמתי, ככה טוענים המקומיים שקצת מרימים על הסרטונים שלי גבה, אבל אין מה לעשות, הכל באהבה)
בכל אופן, האבונפחות חגגו, למרות שהיו קפיצות יפות של ברקודות חצי קילו אבל לא ננעלו.
בחושך, לפני שהלכתי אמרתי לעצמי תן הזדמנות לדמוי של הקלמרי, לא דגת כבר שנתיים, מחליף לדמוי, זריקה ראשונה, נעילה, פייט מטורף, יציאת חוט, קלאץ' צורח שאפילו השומרת של הבסיס שמעה מרחוק ומחאה כפיים בכריזה, בקיצור נכנס לסלע ומתעקש לצאת, אבל מי כמנוי, מיומנות שיא, בסוף אחרי הזעת יתר מוציא אותו, נושם לרווחה ואחרי ניסיון שכנוע של אחד הדייגים לתת לו אותו אני מחזיר אותו לשחות... ואז אני נזכר למה בעצם אני לא ניסיתי לדוג אותם כבר שנתיים...
מה שכן, חיה יפה ! הטבע יפה !
מקווה שנהנתם... תודה שנרשמת לערוץ...

,משמש דוגמה לכיבוד הטבע ושמירה עליו ,אני גם מקבל פרצופים כשמשחרר סרגוסים במקום לתת אותם,שמחתי לראות אושיה כמוך נותנת גושפנקא לכך