|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 24/11/2017 | שרון: מכמורת- נתניה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 1600 | גיג קטן - בובה קטנה לקלמרי | קלמארי (דיונון) | 2 | 0.6 |
הדו"ח:היום אני יוצא בסיבובית 3 ככה לים ואומר לעצמי היום אני ינסה את הבובה לקלמרי. מגיע לנקודה מכין את החכה שם את הבובה וזורק את הבובה אחרי אולי כ5 דקות של זריקות מרגיש משיכה והתנגדות מצד החכה חשבתי פגעתי בסלע אני אם החוסר ניסיון שלי לא שם לב לדיו במים והקלמרי משתחרר.  זורק עוד הפעם ואותו סיפור מכה על החכה והתנגדות אותו סיפור משתחרר!  אולי פעם שלישת גלידה? זורק עוד הפעם והפעם שם לב שדיונון עוקב אחרי הבובה עוצר והדיונון מול העיניים שלי לוקח את הבובה ועכשיו מצליח להוציא את היצור היפה הזה מהמים. אחרי מספר דקות של כלום רואה חבורה של סינים באים ומחייכים לי על התפיסה וגם מוציאים את החכות שלהם ומתחילים לדוג קלמרי. אחרי כמה דקות של כלום מצליח להוציא עוד קלמרי אחד והולכים הביתה.  
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מברוק על הראשונים ועל הבאים שיבואו אחריהם, עצה קטנה לי אליך מניסיון אישי, אני נותן הוק-סט עדין, אם לא נפל אז כם לא ייפול בהמשך, אם כן, משאיר את הבובה לשקוע באותה הנקודה ובדרך כלל תגיע עוד תקיפה, בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
יפה מאד  חייזר מתוק , בהחלט מתחבר לעצה שנתן לך צחי בכל מקרה עם הניסון יעלו יותר ויברחו פחות שאפו 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מברוק על הקלמרי הראשון שלך  * שים לב בתמונה איך הקצה של החכה מכופף , ברגע שהבאת את הקלמרי/דג לסלע, תשחרר חזרה את החוט
|
|
|
|
|
|
|
מברוק על הקלמרי הראשון שלך  * שים לב בתמונה איך הקצה של החכה מכופף , ברגע שהבאת את הקלמרי/דג לסלע, תשחרר חזרה את החוט אכן שמתי לב לטעות שעשיתי אחרי שחררתי את הקלמרי קפץ אלי הגיג כמו קפיץ ודקר אותי דקירה קטנה ביד ובקלמרי השני כבר שחררתי את החוט.
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
אין כמו הפעם הראשונה דייג קלאמרי מהנה לא פחות, ולעיתים יותר, מדייג דגים
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
|
מברוק על הראשונים ועל הבאים שיבואו אחריהם, עצה קטנה לי אליך מניסיון אישי, אני נותן הוק-סט עדין, אם לא נפל אז כם לא ייפול בהמשך, אם כן, משאיר את הבובה לשקוע באותה הנקודה ובדרך כלל תגיע עוד תקיפה, בהצלחה
מסכים , יש כאלה שנותנים הוקסט מאינסטינקט של הזירזור ...  ברכות על הראשון , תמונה מדהימה יצאה לך .
|
|
|
|
|
|
שי.פ
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד ובהצלחה בהמשך הדייג . יש לשים לב לבטיחות בדייג כמו שאמרו קודמיי .
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברוך הבא Vegh ליומן דוחות הדיג  יופי של דו"ח עם תמונה נהדרת... אם הסינים למדו את הנושא - נראה שהקלמרי בסכנה וצפויה לישראלים תחרות קשה, הם יפשטו בהמוניהם ועבורם זה אוכל... נ.ב. תגלה לנו בהזמנות את השם הפרטי שלך 
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מברוק מברוק זה בא בצרורות אחרכך 
|
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מזל טוב, כן ירבו !
|
|
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה על הדיווח! אפשר לשאול במשך כמה שעות דגת בבקשה?
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
|
ברוך הבא Vegh ליומן דוחות הדיג  יופי של דו"ח עם תמונה נהדרת... אם הסינים למדו את הנושא - נראה שהקלמרי בסכנה וצפויה לישראלים תחרות קשה, הם יפשטו בהמוניהם ועבורם זה אוכל... נ.ב. תגלה לנו בהזמנות את השם הפרטי שלך  דגתי כ שעתיים השם הפרטי שלי הוא עידן. תודה על כול התגובות!
|
|
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא Vegh ליומן דוחות הדיג  יופי של דו"ח עם תמונה נהדרת... אם הסינים למדו את הנושא - נראה שהקלמרי בסכנה וצפויה לישראלים תחרות קשה, הם יפשטו בהמוניהם ועבורם זה אוכל... נ.ב. תגלה לנו בהזמנות את השם הפרטי שלך  דגתי כ שעתיים השם הפרטי שלי הוא עידן. תודה על כול התגובות! תודה, עידן 
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
|
|
מזל טוב על הראשון ועוד יבואו הבאים 
|
|