בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  פעם ראשונה בקאייק - חוויות ותובנות
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: פעם ראשונה בקאייק - חוויות ותובנות  (נקרא 6132 פעמים) הדפסה
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

פעם ראשונה בקאייק - חוויות ותובנות
« ב- : נובמבר 12, 2017, 10:15:43 AM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
10/11/2017שרון: חדרה (קיסריה/גבעת אולגה) מים מתוקיםרגוע ונמוך20 - 30 מטרדיג מקיאק בים - טרולינג

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
6:30דמוי דג בינוני - yo-zuri crystal-minnow-deep-diverטונית אטלנטית (פלמידה שחורה)2 2.5
6:30גיג קטן - אבו- נפחא (לגינון נודד)1 1

הדו"ח:
אחרי שנים של מחשבות, עוד שנים של תכנונים וחלומות קניתי קאייק... בהתחלה כמעט עשיתי "טעות" וקניתי לפי מחיר וזמינות בשוק (בעברית, כמעט קניתי קלשון  קריצה)... אבל קצת יותר מחקר, הליכה לים לראות קאייקים, הגעה למפגשים ודיבור עם החברה מהפורום (שלומי זינגר די סידר לי את הראש....) הבנתי שמה שבאמת רציתי הוא הנכון - קאייק חתירת רגליים, יציב אבל עדיין סביר להרמה לבד (אשתי שוקלת כמו הקאייק, אז צריך להרים לבד על האוטו....).
מסקנה חד משמעית: אני צריך הובי אאוטבק.
אז חיכיתי וחיכיתי עד שהייתה הזדמנות נכונה וקניתי.
ואז חיכיתי וחיכיתי עד שיהיה ים..
בין לבין הכרתי קהילה נהדרת והכנתי ציוד...והכנתי, והכנתי, ושיפצרתי ושיפצרתי... ובסוף יש צפי לים פגז אז תיאמתי יציאה עם מתן מזרחי, שרק הכרתי אותו שבוע לפני כשהלכנו יחד לקלאמרי.
הסגירה היא ליציאה מאולגה... אני רציתי דוראדו, מתן הזהיר אותי שהם הולכים לקרוע אותי עם חתירה ל40+, ג'יגינג, חי  ובסף נגרד דוראדו בחזרה... אני פחדתי שאעכב אותם, שייתפסו לי השרירים, שאתהפך (בים רגוע...עם בידונים...על הובי....קשה אבל אפשרי למוכשרים), שאגלה מחלת ים חדשה... קיצור, דאגתי וכנראה שהדאגה חלחלה הלאה כי בסוף מתן החליט שהוא ייצא איתי לדוראדו ונראה לגבי העומק בהמשך...

בסןף מגיעים, כל העולם ואשתו מגיעים לחנייה של אולגה, צוותים מכל הכיוונים, העדות, הדתות, הצבעים, כל סוגי הקאייקים והסירות....(אני מגזים מן הסתם, אבל היו מספיק  גיחוך...). אני מנצל עיכוב של החברה, מוריד את הקאייק מהאוטו ומסדר את הציוד עליו, זו פעם ראשונה שזה קורה ורציתי ראות איך הכל יושב... אין לי עדיין עגלה ומתן חטף חום כשהוא הגיע כי הוא חשב שככה תכננתי לסחוב אותו אבל הסברתי לו שזה כלום ציוד וסתם שמתי כדי לראות.... ובסוף כמובן סחבנו אותו עם כל הציוד עליו...  מזופט

מגיעים למים, מתארגגנים, מתן מדריך אותי בקצרה איך להיכנס ומה לעשות, אני מסתבך שנייה עם המשוט וחושב שהוא מפחד קצת שהולך להיות בייביסיטר בעייתי היום, אבל הוא בא עם מטרה: לעשות לי את היום הראשון הכי טוב שיש. הצליח לו בסופו של דבר....

יוצאים ומתחילים לגרור, אני עם יוזורי 130מ"מ  (https://yo-zuri.com/products/crystal-minnow-deep-diver/)... אחרי כמה דקות מתן פתאום אומר לי שהוא חושב שהוא ראה תקיפה... אני תופס את המקל, נותן הוקסט...וכלום... לא מרגיש כלום... מתן אומר לי שאולי החכה שלי גמישה??? אני בודק, ממשיך לגרור כמה עשרות מטרים וכלום... טוב, מקפלים את הגרירה ואני, פעם ראשונה עם הרולר הזה, הוא לא אוסף את הדמוי חלק ואני מתבאס "מה זה החרא הזה של רולר? לא מסוגל להרים דמוי בקלות?" אופס... מסתבר שיש לי טונית... כנראה שבהוקסט פגעתי לי בנקודה של הנוקאאוט, והיא נהפכה לשקית טעימה... איזה כיף, פעם ראשונה על קאייק, ואחר 300 מטר יש טונית של קילו וחצי... איזו התחלה !
רואה דג בפיש פיינדר וקורא למתן... הוא מוריד ג'יג והופה, נעילה!!!!  כמובן שמדובר באבו נפחא.....היא בלעה יפה את המשולשת, ואני עוזר למתן לשחרר אותה בדרך ייחודית וקצת אכזרית, אבל בטוחה (הדג הזה מפחיד אותי, הוא מוריד אצבע שנמצאת במקום הלא נכון): אני גוזר לה את השפה, מעיף אותה למים ונשאר עם הפה המפחיד והקרסים בקאייק, לשחרר ללא חשש לאבד אצבע. אכזרי, אבל בכל זאת, אבו קקה... הדג הזה זוכה ליחס מועדף...

ממשיכים ושמים ריג לגרירה לדוראדו... מתן נותן לי ריג של זוהר, אני מתחיל לגרור לאורך הגשר, ומפה לשם, נעילה וקפיצות מאחורה !. אני עושה טעות ולוקח את החכה כדי לתת הוקסט.... מוקדם מדי, הרפיון הרגעי בחוט מסייע לו להתשחרר. מתן נותן לי עצה להמשיך לחתור בנעילה הבאה, לתת לו להסתבך עוד עם הקרס... טוב, עושה סיבובים מסביב לגשר... אני עדיין לא שולט על הקאייק ולא מבין זרמים אז מדי פעם כשאני עוצר ולא שם לב לדריפט אני מוצא עצמי נחבט בקלות על העמודים, חראם על הקאייק אבאל'ה !!!
עובר הזמן, אני מחליט להוציא סנדוויצ'ים השכנתי לנו, ולתת למתן, בהפתעה....שיהיה מבסוט הבחור... בין לבין אני גם מחליט לגרור עם חכה אחרת אז אני מכין ריג.. בינתיים אספתי את הריג והוא נח במים ליד הקאייק... ואני גם נגרר בשקט ובעדינות, מתקרב שוב לעמודים... לא לדאוג, הלקח שלי מתקרב...
אני שומע התזה ובזווית העין רואה ליד היד שלי, במרחק ליטוף..... 2 דוראדו גדולים ויפים עולים לריג שנח ליד הקאייק.. מסתכלים עליו, נותנים ביס טעימה... ואז עוד ביס עצבני ו..... בזזזזזזזזזזז בזזזזזזזזזזזזזזז.... ריצה מטורפתלמטה.....כוסעמק, אני לא מוכן בכלל !!!! סנדוויצים עפים על הקלאמרי, שניהם עפים למים של הפדלים, ריגים עלי.... וכאילו לא מספיק, החרא הקטן גורר אותי על העמוד... הוא לקח 20 מטר של חוט מצד אחד של העמוד, אני מצד שני... מבין מה הולך לקרות, פותח מהר שפולה, מוציא משוט לדחוף את עצמי מהעמוד...אבל מאוחר מדי.. 30 מטר בחוץ, מסביב לעמוד ופאק ! נקרע.... אבל את המראה של 2 דוראדו גדולים ליד היד שלי לא אשכח בקרוב....אוי הצעירות.....
ממשיכים לדווש לבויות, סיבובים פה ושם אבל רק רואים דוראדו במים, גדולים וקטנים... אין תקיפות. אני מנסה את כל הסגנונות שרציתי: קצת בולוס, קצת סביקי, קצת ג'יג, קצת פופר על המים... פה ושם יש רתיחות של טוניות, חלק די קרובות... אבל אין. כלום. בין לבין אני מנסה להבין מה קורה בפישפיינדר ומה המשמעות במציאות: איפה זה, באיזה כיוון, מה הקרקעית....והיום ממשיך...אני רואה שמתן מתבאס קצת שהוא לא תופס, נותן לו קצת ספייס ולומד את הקאייק ואת השלווה... כל הדברים הקטנים: כמה הוא יציב, איך להשתין בכיף, איך להתמתח, איפה לשים ואיך נוח להגיע... בין לבין איזה נודניק עם מנוע נדבק אלי, לא סתם, אלא 3 מטר ממני, וכשאני תופס מרחק הוא בא... מה יש לו? כל הים פנוי.... בורח ממנו חזרה למתן שנמצא אי שם.... ומבסוט לראות שהוא תפס בג'יג טונית קטנה... חושבים ללכת קצת לעומק, אני תופס אזימוט ומתחיל להתקדם, מגיע לכמעט 40, אבל רק חול וחול וחול.... כבר מאוחר, זמן לחזור... מתן זרק קלאמר שלם ומחכה, הצעתי שנזרוק אותו ליד הראש של המסוע... יאללה, חותרים לשם. אוי, יום ארך, נגמרה לי הסוללה בפישפיינדר ! (6 שעות אני חושב...)  מתן זורק... ובום, משהו פיצץ ולקח...אני עם פיש סגור, וחבל...כי גם אני זורק קלאמרי שלם... וטאק טאק טאק, משהו מנשנש אותו... אבל אין בום... מתן אומר לי "יאללה הביתה"... אמרתי לו שאני במתח על הלקאמר, משהו נוגע בו אולי נחכה קצת... מתן אומר לי לגלגל ולגלות מה נשאר... טוב... אז לא נשאר כלום... גם לא חוט... משהו לקח לשנינו קלאמר ושוק לידר של 0.6 בלי להתאמץ... כנראה כריש. חבל שהפיש סגור.

יאללה חוזרים, מקשקשים בדרך, וכשמגיעים אני מנסה לרדת למים בחוף ולא מצליח לעמוד... מסתבר שהרגל לא מתיישרת  גיחוך

אז היה אחלה, היה מדהים, בדיעבד אני מרגיש כמו דג במים, אולי יותר מדי עודף בטחון, דיוושתי לא מעט, לא נתפסתי לא באותו זמן ולא אחר כך, יצאנו ב5 וחצי חזרנו אחרי 7 שעות ...אני צריך עוד ללמוד את תנועת הים וההשלכה על החתירה, את הזוויות של הגוף והרגליים,איך לכוון את הקאייק... יש מה ללמוד, אבל ההתחלה מבטיחה, ים יפה וצלול, רואים המון דגה במים, תענוג.

בחוף פגשנו סירה שחזרה עם לוקוס דבה יפהפה מעומק של 220 מטר (על קלאמר שלם, ועוד שניים של 6 קילו מה-70 מטר על בלק מינו... אבל למי אכפת מהם גיחוך). אני מצרף תמונה... תראו איך גם ללוקוס וגם לי יצאו העיניים....

תובנות ותהיות:
* בעיה ראשונה שצריך לפתור: חכת הג'יג שלי - סטורם גומוקו עד 120גרם http://www.stormfishing.com.au/rods/gomoku/.רולר שימאנו אראנוס 5000. קניתי אותה ממישהו לאחר שהיא נשברה כ-10 ס"מ מהקצה, שמתי טבעת קצה חדשה. אבל כשאני עובד עם הג'יג (60, 80 גרם), החוט קופץ על הקצה ויוצר לולאה עליו... אי אפשר להקפיץ... אז אם למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה, אשמח.

* עוד דבר לגבי החכה: הטבעות שלה קטנות מדי, שוק לידר של 0.6 יוצר קשר עבה מדי. צריך להוריד עובי שוק לידר, עד כמה נרד? אבל זה תלוי בתשובה לשאלה הראשונה ולהחלטה מה יהיה ייעודה העתידי.

* עכשיו בעונת הטוניות והדוראדו הייתה חסרה לי חכת ספין קצרה עם טופווטר או ניקל קטן. זה עלה לי בטונית אחת לפחות לדעתי.  צריך חכה זמינה, אקח ביציאה הבאה (הייתה מוכנה, אבל לא רציתי להעמיס ליציאה ראשונה)

* הטונית הייתה קשורה לצד הקאייק, האם זה סייע לדוראדו לעלות לצד הקאייק ולאכול מהפתיון שהיה ממש בצדו? ייתכן שכן, שאלה מעניינת.

* איפה לעזאזל הריפים בעומק מול תחנת הכח? רק חול וחול ואין מה לאכול  גיחוך

* צריך לקשור ריגים לדוראדו ואסיסט-הוקס ... טיפים יתקבלו בברכה (איזה ריג מומלץ, איפה יש חצאיות טובות... זוהר, תן יד פה)

ולסיום: תודה ענקית למתן, זה לא פשוט לקחת אחריות על מישהו חדש, בטח כשאתה לא מכיר אותו, והוא עוד מת מפחד שהוא יישפוך לאגר... מתן לקח סיכון סביר שהוא מקריב יציאה ואולי הולך להסתבך.... אבל הוא אמר זאת בצורה הכי נכונה "אני לא שוכח מאיפה באתי", והוא החליט שהוא ימנע ממני חוויה ראשונה גרועה ואולי אף מסוכנת. הצליח לו, וזה לא טריוויאלי לתת יד ככה, אז המון תודה, לא אשכח  את היציאה הזו לחיים
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2017, 12:25:36 PM על ידי Eldad79
 IP: [ מחובר ]
TookTook

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

מי שם? ....זוהר

בעניין: פעם ראשונה בקאייק - חוויות ותובנות
« הגיב #1 ב- : נובמבר 12, 2017, 10:26:40 AM »
אויי אלדד
איזה דו"ח , קרעת אותי  גיחוך
ואכן , מתן אומנם לא זרחי , אבל הוא כן זורח המזרחי ( שם משפחה ) הזה , ויציאה איתו זו חוויה

שמח מאוד , לא רק על היציאה הראשונה , על התפיסות שגורמות לך בפנים לחשוב " כנראה כל ההמתנה הייתה שווה את זה"

טיפים :
1. לגבי טבעות קטנות ושוק לידר , זה תלוי בסוג הקשר , FG מייצר את הקשר הדק ביותר , החזק ביותר ומאפשר מעבר קל בין הטבעות.
אני התחלתי לקשור בשיטה שבסרטון הזה , לדעתי קלה יותר ומאפשרת קשירה מהירה גם על הקיאק:
<a href="https://www.youtube.com/embed/DUfh2VXNBy0" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/DUfh2VXNBy0</a>

2. לגבי ריג לדראדו , יש את הויכוח שניטש בין קרס סירקל ( לא לעשות הוקסט ) לבין קרס J.
אני אישית מעדיף J , ריג של שניים כאשר אחרת מעל השנייה וביחד עם חצאית של סקוויד.

מקווה מאוד שאוכל להצטרף אליך( אליכם) ליציאה הבאה באזור

-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : נובמבר 12, 2017, 10:30:30 AM »
ואכן , מתן אומנם לא זרחי
לא יודע על מה אתה מדבר, תוכיח  גיחוך

אשמח אם תשלח לי תמונה של הריג שלך... הוא עבד יפה והלך לאיבוד... (הוא לא באיבוד... אני יודע בדיוק איפה הוא... בפה של הדוראדו ה$@#$@# הז). מאיפה החצאית ואיזה גודל קרס שם?

אנסה את הקשירה
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2017, 10:58:08 AM על ידי Eldad79
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : נובמבר 12, 2017, 10:46:46 AM »
אלדד , חתיכת דו"ח שלא מביישת דייגים ותיקים, תענוג של יציאה, מ את לך אחלה של בחור ליציאה, כל הכבוד על השלל ותתרחק קצת מהעמודים, בהצחלחה בבאות
ErezAkale

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : נובמבר 12, 2017, 10:53:33 AM »
אחלה דו"ח שיהיה בהצלחה
Matan mizrahi

חבר פורום

מנותק מנותק

אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג

« הגיב #5 ב- : נובמבר 12, 2017, 10:53:53 AM »
אלדד אלדד אלדד. כל הכבוד. כבר ביציאה הראשונה שלנו הוכחת את האהבה שלך לים וכאלה פרטנרים אני מחפש.
עברנו הרבה באותה יציאה, תפסת טונית. התאמנת בלשחרר אבוקקות. למדת ממה להזהר וממה פחות. למדת לזהות תנועה של דגה/גישה חדשה לחוף וכמובן זכית להכיר את הכלי החדש. אני מאחל לך המון הצלחה בהמשך. אני שמח שזכיתי ללוות אותך בפעם הראשונה ועוד יותר שמח שזכיתי להכיר דייג תותח חדש. חבל שלא זכיתי לשחרר את הטונית הקטנה. ניסיתי להוריד אותה על חי אך ללא הצלחה. היא רק חזרה ללא רוח חיים. נרתום אותה כמו שצריך ביציאה הבאה. שמח שנהנת מהדג ומייחל לעוד יציאות מוצלחות.
עריכה אחרונה: נובמבר 12, 2017, 19:03:14 PM על ידי Matan mizrahi
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : נובמבר 12, 2017, 11:01:06 AM »
אלדד אלדד אלדד. כל הכבוד. כבר ביציאה הראשונה שלנו הוכחת את האהבה שלך לים וכאלה פרטנרים אני מחפש.
עברנו הרבה באותה יציאה, תפסת טונית. התאמנת בלשחרר אבוקקות. למדת ממה להזהר וממה פחות. למדת לזהות תנועה של דגה/גישה חדשה לחוף וכמובן זכית להכיר את הכלי החדש. אני מאחל לך המון הצלחה בהמשך. אני שמח שזכיתי ללוות אותך בפעם הראשונה ועוד יותר שמח שזכיתי להכיר דייג תותח חדש. חבל שלא זכיתי לשחרר את הטונית הקטנה. ניסיתי להוריד אותה על חי אך ללא הצלחה. היא רק חזרה ללא רוח חיים. מרתון אותה כמו שצריך ביציאה הבאה. שמח שנהנת מהדג ומייחל לעוד יציאות מוצלחות.

אני מוכן ומזומן המפקד...
יש ים טוב שני-שלישי
#אנירקאומר... גיחוך
דור שגב

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : נובמבר 12, 2017, 11:32:49 AM »
אלדד נהנתי לקורא את הדו"ח
כתוב ומסופר כמו שצריך
נראה שמצאת מנטור מצויין זקן
עכשיו זה רק עיניין של זמן עד לתוצאות טובות אפילו יותר הגזעי

rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : נובמבר 12, 2017, 14:47:12 PM »
מאיפה מתחילים אלדד...
נתת דו"ח דיג אדיר שהתענגתי ונהניתי לקרוא...
אם ביצועי הדיג שלך יגיעו לביצועי הכתיבה שלך אז מתן צודק, יש לנו דייג-על בהתהוות...

ים של חוויות ביציאת דיג אחת....
והיטבת להעביר אותן...
היה קטע שגרם לי לתאר לעצמי את התמונה בדמיוני ולפרוץ בצחוק מול המחשב, הקטע הזה -
ואז עוד ביס עצבני ו..... בזזזזזזזזזזז בזזזזזזזזזזזזזזז.... ריצה מטורפתלמטה.....כוסעמק, אני לא מוכן בכלל !!!! סנדוויצים עפים על הקלאמרי, שניהם עפים למים של הפדלים, ריגים עלי.... וכאילו לא מספיק, החרא הקטן גורר אותי על העמוד... הוא לקח 20 מטר של חוט מצד אחד של העמוד, אני מצד שני... מבין מה הולך לקרות, פותח מהר שפולה, מוציא משוט לדחוף את עצמי מהעמוד...אבל מאוחר מדי.. 30 מטר בחוץ, מסביב לעמוד ופאק !

מסוקרן,
מה בדיוק היה בריג (קלמארי? ג'יג) ובאיזה עומק היתה התקיפה?
ושני הדוראדו ננעלו ביחד?

העיקר שלקחת הכל לחיוב ונראה שנהנית מכל רגע...
אפילו זכית לתפיסה ממש שלך...

הפקת לקחים היא חלק מהעניין, בתחילת הדרך ברור שיש יותר מזה...
ונראה לי שיש לך הרבה לקחים להפיק...
שזה מצוין, חלק מתהליך ההתמקצעות...
והבשורה המשמחת מבחינתך, אתה בכושר....

אגב, כמה שוקל הקיאק?!
לא שמתיימר לחטט בשאלה כמה שוקלת אשתך, אבל אתה התחלת  אביל
ומקווה כמובן שהעיניים שלך חזרו למקומן אחרי שראית את הדבע....

מבחינת כל השאלות המקצועיות אלדד ואם אתה רוצה למקסם תשובות,
לדעתי יהיה יותר נכון לפתוח אותן בדיונים נפרדים ומסודרים בפורום דיג מקיאק,
זה יהיה יותר אפקטיבי ומועיל עבורך...
תומר בכר

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #9 ב- : נובמבר 12, 2017, 17:12:41 PM »
אלדד אחי יופי של דו"ח!

3 דברים:

1-קיבלת את הפרטנר הכי טוב שיכולת לקבל..מתן מזרחי בנאדם לב ענק!
2-אין לך עגלה?דבר איתי...
3-אל תזלזל ואפילו לא במעט בפרולר אה?!

שיהיה בהצלחה בבאות וומקווה שיצא לנו יציאה משותפת מתישהו  בירה
yosi asuline

חבר פורום
*

מנותק מנותק

אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר

« הגיב #10 ב- : נובמבר 12, 2017, 18:49:22 PM »
מברוק על היציאה המכובדת
פעם ראשונה דגים  בירה
האנשים סביבך אנשים זהב  אנחנו מספר 1
דוח נהדר המשך הצלחות בירה
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
ronenmoa

חבר פורום

מנותק מנותק

הים הוא המנוע של הנשמה

« הגיב #11 ב- : נובמבר 12, 2017, 19:18:26 PM »
ברוך הבא ובהצלחה
יצאת עם המסטר של הדיגים לא פלא שהחוויה הייתה מושלמת
כל הכבוד על השיתוף ועל ההשקעה
מאחל לך עוד הרבה הנאה
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : נובמבר 12, 2017, 19:28:26 PM »
ברוך הבא ובהצלחה
יצאת עם המסטר של הדיגים לא פלא שהחוויה הייתה מושלמת
כל הכבוד על השיתוף ועל ההשקעה
מאחל לך עוד הרבה הנאה

רונן, תאשים רק את עצמך ואת סרטון הדוראדו שלך... רק בגללם התגלתה אצלי מחלה חדשה למדע: "דוראדודא"...  מוציא לשון
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

« הגיב #13 ב- : נובמבר 12, 2017, 19:30:18 PM »
דו"ח מפורט ושנון לתפארת הפורום - תודה על השיתוף  בירה

מארט  אתה בסדר
Eldad79

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : נובמבר 12, 2017, 19:35:11 PM »
אלדד אחי יופי של דו"ח!

3 דברים:

1-קיבלת את הפרטנר הכי טוב שיכולת לקבל..מתן מזרחי בנאדם לב ענק!
2-אין לך עגלה?דבר איתי...
3-אל תזלזל ואפילו לא במעט בפרולר אה?!

שיהיה בהצלחה בבאות וומקווה שיצא לנו יציאה משותפת מתישהו  בירה

לא מזלזל בפראולר, בכלל לא.. אבל עבורי זה ממש לא היה מה שרציתי כשדמיינתי את הקאייק שלי. רציתי יציבות גבוהה מאוד, וחתירת רגליים... אבל חוסר ההבנה כמעט וגרם לי להתפשר על משהו שלא הייתי יוצא מרוצה ממנו אישית בהתאם לציפיות שהיו לי.

אני בטוח שנצא ביחד, אין לי ספק   לחיים
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!