יהושוע{שוקי}פרג
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
שיא אישי? עוד לא שברתי אותו!
|
|
היי חברה רק שתדעו ביום שישי הייתה בריחה של 6 טון דניסים מהכלובים שנמצאים בנמל אשדוד חבר שלי שהלך לדוג ביום שישי בבוקר בחוף סיפר לי שתפס 140 קילו של דניסים {כל דניס שוקל 400-600 גרם} ועוד הרבה דייגים הוציאו שלל יפה
|
-------------------------------
"למדתי בצבא את יופי החיים את טעמם של המים, שאין להם תחליף ואת כל הפלאים שיכול אדם לעשות אם רק ירצה בכך" 
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי חברה רק שתדעו ביום שישי הייתה בריחה של 6 טון דניסים מהכלובים שנמצאים בנמל אשדוד חבר שלי שהלך לדוג ביום שישי בבוקר בחוף סיפר לי שתפס 140 קילו של דניסים {כל דניס שוקל 400-600 גרם} ועוד הרבה דייגים הוציאו שלל יפה
וואלאק אתם חיים בפלנטה משלכם....  אל תדברו חזק מידי שהאבו נפחות לא ישמעו על הגן עדן הזה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מגניב  עוד חודש ו-150 ק"מ צפונה,אולי נתפוס אחד במקרה...  יאללה באולטרה 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
נתי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
39
Show me the mining of be lonely
|
|
יאללה צריך להביא להם בראש עכשיו!! 
|
"Left hip....Flue" "Left hip blue you idiot" 
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
moshe.sh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
Oz
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
31
אין הרגשה יותר טובה מאשר לתפוס דג
|
|
עוד חודש יגיעו השאריות שישאירו האבו נפחות והדייגים בדרום ובמרכז אלינו
|
ניפגש בים או בזירה
|
|
|
בוף
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חברים אל תתלהבו יותר מידי הבריחה אמנם קרתה אבל הפעם החליטו הדגים להישאר בתוך הנמל עכשיו שתי בעיות קודם כל הכניסה לנמל אסורה בהחלט השבוע היו שם מעצרים של 20 חברים לדייג ומעל 40 קיבלו דוחות אז אם אתם שואלים אותי מממש לא שווה דבר שני כמות הדייגים על הדגים
|
|
|
|
רמי עבודת יד
|
רמי עבודת יד חבר פורום    
מנותקגיל:
48
אתם חולמים אני מגשים
|
|
אין דג ששווה מעצר  הם עוד יצאו לטיול מאורגן לא לדאוג .
|
בס"ד מוצעים למכירה . פילוטה מרוקית אמיתי פליי בכול גודל וצבע ציוד דייג משלים לא נותן הצעות מחיר במסרים
מבצע משלוחים דרך דואר ישראל .15 שקל יש אפשרות לאיסוף מיבנה .
רמי 0542424564
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
בלי או עם קשר.  שמישהו אומר "שברחו" דגים מהכלובים , למה הוא מתכוון ? מה זה "ברחו" ? היית סערה בזמן האחרון ? היה צונאמי בים התיכון ? ספינה גדולה טעתה בדרכה ונכנסה בכלובים ? אולי הדגים היו כל כך רעבים שהם נגסו בסורגים....? אני בראש הנקרה , מחכה בסבלנות לבואם. 
|
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
טל קח טיפה שמאלה כאן בדיוק אני מכין תמיד את ה  אני בראש הנקרה , מחכה בסבלנות לבואם. 
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
טל קח טיפה שמאלה כאן בדיוק אני מכין תמיד את ה  אני בראש הנקרה , מחכה בסבלנות לבואם.  בסדר...בסדר...לקחתי שמאלה.  ואדרת פני זקן...  רק שתדע שהראשון שלי. 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טל קח טיפה שמאלה כאן בדיוק אני מכין תמיד את ה  אני בראש הנקרה , מחכה בסבלנות לבואם.  אצלי יש עוד טעם של ה 7 קילו משנה שעברה... אז פנו מקום. בסדר...בסדר...לקחתי שמאלה.  ואדרת פני זקן...  רק שתדע שהראשון שלי. 
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
ראש הנקרה הכי טוב בצפון מה שטוב זה שאם הדניסים יגיעו לשם אין רשתות שיקחו אותם המקום האהוב עלי
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ראש הנקרה הכי טוב בצפון מה שטוב זה שאם הדניסים יגיעו לשם אין רשתות שיקחו אותם המקום האהוב עלי
אבל כדי להגיע לשם....... הם צריכים לעבור כל כך הרבה קילומטרים, רשתות, דייגים, זרמים ואז רק בודדים אם בכלל מגיעים. כך שהסיכוי לטרגט אותם ברוהנ"ק נמוך.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|