פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הפתעעהההה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הפתעעהההה (נקרא 2281 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
הפתעעהההה
« ב- : פברואר 07, 2012, 17:50:18 PM » |
|
קצת בדיליי , אבל יש דניסים בים !  כנראה שהכלובים שוב נפרצו ... 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
-------------------------------
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
 עכשיו בגלל הדילי כבר פספסנו 
|
|
|
|
|
הוצאתי אחד בראשון ...  וחבר אמר לי שאתמול הוא הביא גם חתיכה נאה ביותר !!! אז אני מניח שהם עדיין פה, לא ?
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הוצאתי אחד בראשון ...  וחבר אמר לי שאתמול הוא הביא גם חתיכה נאה ביותר !!! אז אני מניח שהם עדיין פה, לא ? גם בצפון יצאו כמה מעניין אם זה כלובים שנפרצו, מה שלא נראה לי כרגע.
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
הוצאתי אחד בראשון ...  וחבר אמר לי שאתמול הוא הביא גם חתיכה נאה ביותר !!! אז אני מניח שהם עדיין פה, לא ? גם בצפון יצאו כמה מעניין אם זה כלובים שנפרצו, מה שלא נראה לי כרגע. מאשדוד למרכז זה שחייה של יום , וממרכז לצפון זה שחייה של עוד יומיים !  אוליי אנחנו בהתחלה של הנהירה ... בקיצור מחר או מחרותיים אני אלך לבדוק את העניין שוב !
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
הוצאתי אחד בראשון ...  וחבר אמר לי שאתמול הוא הביא גם חתיכה נאה ביותר !!! אז אני מניח שהם עדיין פה, לא ? גם בצפון יצאו כמה מעניין אם זה כלובים שנפרצו, מה שלא נראה לי כרגע. מאשדוד למרכז זה שחייה של יום , וממרכז לצפון זה שחייה של עוד יומיים !  אוליי אנחנו בהתחלה של הנהירה ... בקיצור מחר או מחרותיים אני אלך לבדוק את העניין שוב ! 169s;יש מצב שאנחנו שולחים את חסדייה לעצור אותם בחוף דור עד יום חמישי 
|
|
|
|
|
הוצאתי אחד בראשון ...  וחבר אמר לי שאתמול הוא הביא גם חתיכה נאה ביותר !!! אז אני מניח שהם עדיין פה, לא ? גם בצפון יצאו כמה מעניין אם זה כלובים שנפרצו, מה שלא נראה לי כרגע. מאשדוד למרכז זה שחייה של יום , וממרכז לצפון זה שחייה של עוד יומיים !  אוליי אנחנו בהתחלה של הנהירה ... בקיצור מחר או מחרותיים אני אלך לבדוק את העניין שוב ! 169s;יש מצב שאנחנו שולחים את חסדייה לעצור אותם בחוף דור עד יום חמישי  אם יהיו דניסים על האש בחמישי שחסדייה תפס אני בא !!! 
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
הוצאתי אחד בראשון ...  וחבר אמר לי שאתמול הוא הביא גם חתיכה נאה ביותר !!! אז אני מניח שהם עדיין פה, לא ? גם בצפון יצאו כמה מעניין אם זה כלובים שנפרצו, מה שלא נראה לי כרגע. מאשדוד למרכז זה שחייה של יום , וממרכז לצפון זה שחייה של עוד יומיים !  אוליי אנחנו בהתחלה של הנהירה ... בקיצור מחר או מחרותיים אני אלך לבדוק את העניין שוב ! 169s;יש מצב שאנחנו שולחים את חסדייה לעצור אותם בחוף דור עד יום חמישי  אם יהיו דניסים על האש בחמישי שחסדייה תפס אני בא !!!  מזה " יש מצב" אחים לפורום עָרֱבִים זה לזה 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 07, 2012, 21:13:25 PM על ידי momi
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
גמרת אותם ועכשיו אתה מודיע....?  נעשה מקסימום מרק של עצמות דגים.... 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מזה " יש מצב" אחים לפורום עָרֱבִים זה לזה מומי - תותח , הצליח לך 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
חסדייה
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הוצאתי אחד בראשון ...  וחבר אמר לי שאתמול הוא הביא גם חתיכה נאה ביותר !!! אז אני מניח שהם עדיין פה, לא ? גם בצפון יצאו כמה מעניין אם זה כלובים שנפרצו, מה שלא נראה לי כרגע. מאשדוד למרכז זה שחייה של יום , וממרכז לצפון זה שחייה של עוד יומיים !  אוליי אנחנו בהתחלה של הנהירה ... בקיצור מחר או מחרותיים אני אלך לבדוק את העניין שוב ! 169s;יש מצב שאנחנו שולחים את חסדייה לעצור אותם בחוף דור עד יום חמישי  ממממממ אז כן נתפסו 2 דניסים היום לא אצלי אבל אצל מישהו שהיה בדור בערב דיניסים של 300 גרם בערך לא נראה לי שנפרצו כלובים..בדור תמיד יצאו בודדים מאז הפריצה הגדולה
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|