פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   UL -סקירת דמויים ושתיי יציאות |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: UL -סקירת דמויים ושתיי יציאות (נקרא 3149 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 29/10/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| כל הבוקר | דמוי דג קטן - מופיעים בסרטון | לוקוס לבן (דקר המכמורת) | | לא רלוונטי |
הדו"ח:לאור בקשתו של ליאון , שאני מכיר מהחוף - סקירת הדמויים שלי ובונוס בסוף שתיי יציאות אחרונות . חייב לציין שהסירטונים הם דוגמית להנאה טוטאלית מהדיג שמלווה בהרבה נעילות . יתכן והקול שלי חלש בסרטון ההסבר , עייפות שאחריי משמרת לילה . חודש אוקטובר מסתיים , הסרגוסים ממשיכים לתקוף , גם אחרים . עונת המעבר מזמנת ים ומזג אוויר שונים מאחידות הקיץ , הדמויים והתפיסות בהתאם . מכין את עצמי להפתעות , עונת הלברקים - אדווח כשזה יקרה .
https://www.youtube.com/embed/QJpVfcWI0jU
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2017, 17:12:03 PM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
סרטון אליפות  מאוד מאוד מלמד  אני ראיתי והתעמקתי כי זה לא התחום שלי אבל הצלחת לסקרן אותי עד מאוד  תודה רבה 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
סקירה מאלפת של דמויים... המון מה ללמוד לכל מז'רז'ר אולטרה  אחרי הסקירה יש גם קבלות... כולי תקווה אייל כי כולם נוהגים כמוך עם הלוקוסים...  חייב להודות שאני מתעודד לראות את הלבנים הקטנים, מתוך מחשבה שיגדלו... אגב, יש דג אחד מאלו ששחררת שלא הייתי משחרר, מרמור של 100 גרם ומעלה עולה אצלי למחבת לפני כל דג של קילו... שא ברכה ותמשיך להנות מהים ולהנות ולהשכיל אותנו... 
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
מקצוען ברמות  דו"ח מעניין משכיל וממקצע... אני שנה ראשונה מאוד מוצלחת עם האולטרא והצלחת להכניס בי תיאבון מוגבר  אני מבקר לעיתים די רחוקות מהחוף שלך... אבל כשאני שם יש תוצאות בחלק מהיציאות.... כל הכבוד על ההשקעה 
|
|
|
|
|
|
99אלירן
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
39
מה רבו מעשיך ה'
|
|
מקצוען ברמות  דו"ח מעניין משכיל וממקצע... אני שנה ראשונה מאוד מוצלחת עם האולטרא והצלחת להכניס בי תיאבון מוגבר  אני מבקר לעיתים די רחוקות בחוף שלך... אבל כשאני שם יש תוצאות בחלק מהיציאות.... כל הכבוד על ההשקעה  *משום מה, התגובה יצאה זוגית 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2017, 19:00:22 PM על ידי 99אלירן
|
|
|
|
|
|
|
תודה על הסקירה - המלך הבלתי מעורער של ה-ultralight  כל פעם , מחדש, אתה מוכיח שיש לאן לשאוף! זווית העין שלי קלטה כלי מים ואוכל לכלב ו/או חתול... מה אתה מחזיק? מארט 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, סקירה מעניינת  אתה והאולטרה לייט זו מומחיות 
|
|
|
|
|
|
|
תודה רבה על השיתוף המלא  מגניב לראות ולהרגיש כמה אתה אוהב את זה 
|
|
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
have fun...
|
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
|
אייל ....מה אומר ומה אוסיף מקצוען אמיתי ...תענוג לראות את הסרטון המבסביר שלך והמשתף לחברי הפורום  אין ספק שאתה נכס אמיתי לקהליית המז'רז'רים יופי של סקירה למדתי המון  שאפו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קצת קצר בזמן אז הצפיה בסרטון המלא תאלץ לחכות אבל בדפדוף מהיר הרעיון הובהר  בהצלחה עם הטרולוסים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
תודה על הסקירה - המלך הבלתי מעורער של ה-ultralight  כל פעם , מחדש, אתה מוכיח שיש לאן לשאוף! זווית העין שלי קלטה כלי מים ואוכל לכלב ו/או חתול... מה אתה מחזיק? מארט  כלבת אמסטף מעורבת שאימצתי לפניי שמונה שנים , הילד הפך לוחם בסיירת ..הבת בתיכון ועם עצמה ... אני דואג לה כמו גדול , חלק בילתי נפרד מהמשפחה . תודה מארט , בשמחות .. תודה לכול המגיבים , גיא ...שרון ויוסי גמרו את הטרולוסים  אני מאחל לעצמי כמה לברקים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2017, 13:32:06 PM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
אין אין תפור עלייך האולטרלייט סקירה שנשמרה 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אייל אחלה סרטון מלמד מאד ומגוון בחברות הנושא. של צבע הדמוי במיוחד באולטרהלייט חשוב ביותר וכמובן העבודה תודה תודה תודה 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
סרטון מצויין וראות כמו שרק אתה יודע כבוד על ההשקעה ,מלמד מאוד וכנראה שכבר אין את הדמויים במדפים  תודה אייל ונתראה בקרוב 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2