|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 27/10/2017 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 09:00 | דמוי סיליקון - סקוויד קטן | טרכון ים תיכוני | 1 | לא נשקל |
הדו"ח:יום שיש לפי התחזיות אי אפשר לצאת מחליט שלמרות שאני יכול לצאת רק בשבע וחצי מעדיף לראות ים. לא מוכן לוותר על הים גם אם זה לא בתנאים "לפי הספר" לאחר דיווחים על תוצאות יפות של חבר (לא מהפורום) מחליט לחזור ולנסות עם בומבט וסקוויד. לאחר כמה זריקות נעילה קטנה משחק קטן עם הדג והוא בחוץ טרכון יפה וקטן שחז אחר כבוד ונשיקה למים. טרכון ראשון שלי... שבת מנסה לצאת באור ראשון - ללא תוצאות. (שעתיים)
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2017, 07:58:19 AM על ידי מור אמסלם
|
|
-------------------------------
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כיף של פייט עם הטרחונים האלו  יום שישי היו דווקא תנאים לא רעים לעומת התחזיות הרשמיות
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מברוק על הראשון, גם הזאטוטים יודעים לתת פייט רציני, יש עוד קצת זמן לסוף העונה, מקווה שיצא לך להינעל על אחד מגודל יותר, בהצלחה
|
|
|
|
|
|
|
מברוק על הראשון אחי  אמן ויבואו לך עוד הרבה 
|
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אחרי התפיסות מהקיאק מור, הטרחונצ'יק היה שעשוע חביב שנתן לך טיפת עניין.... וגם להיות רחום וחנון  את הדבר העיקרי קיבלת - נשמת אוויר ים עם חכה ביד 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מברוק על הראשון ויופי של נצול הזדמנות מקווה שבקרוב יהיו תנאים לצאת שוב עם הקיאק
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מור , יופי של טרכון.. קבל טיפ חשוב מאוד טרכון = אינטיאס  הפתיון הטוב ביותר עבור אינטיאסים.. לא קלאמרי , לא סבידות , הכל קשקוש כשמדובר בטרכון.. טרכון חי זה הלהיט טרכון מת ברתמה זה פגז.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מור , יופי של טרכון.. קבל טיפ חשוב מאוד טרכון = אינטיאס  הפתיון הטוב ביותר עבור אינטיאסים.. לא קלאמרי , לא סבידות , הכל קשקוש כשמדובר בטרכון.. טרכון חי זה הלהיט טרכון מת ברתמה זה פגז. אבי תודה על הטיפ בטוח שיעזור לחובבי האינטיאסים
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מור , יופי של טרכון.. קבל טיפ חשוב מאוד טרכון = אינטיאס  הפתיון הטוב ביותר עבור אינטיאסים.. לא קלאמרי , לא סבידות , הכל קשקוש כשמדובר בטרכון.. טרכון חי זה הלהיט טרכון מת ברתמה זה פגז. אבי תודה על הטיפ בטוח שיעזור לחובבי האינטיאסים אתה חובב אינטיאסים לא ? זה יעזור גם לך 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מור , יופי של טרכון.. קבל טיפ חשוב מאוד טרכון = אינטיאס  הפתיון הטוב ביותר עבור אינטיאסים.. לא קלאמרי , לא סבידות , הכל קשקוש כשמדובר בטרכון.. טרכון חי זה הלהיט טרכון מת ברתמה זה פגז. אבי תודה על הטיפ בטוח שיעזור לחובבי האינטיאסים אתה חובב אינטיאסים לא ? זה יעזור גם לך  חובב נטול ציוד מתאים 
|
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
עכשיו אתה אומר  תודה רבה !!! כמובן
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
|
עכשיו יהיה לך תרוץ להביא עוד אחד 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מברוק  ושיהיה עוד בהמשך בהצלחההה 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה בישביל לנקות ראש 
|
|
|
|
|
|
adifish
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יום שיש לפי התחזיות אי אפשר לצאת מחליט שלמרות שאני יכול לצאת רק בשבע וחצי מעדיף לראות ים. לא מוכן לוותר על הים גם אם זה לא בתנאים "לפי הספר"
לאחר דיווחים על תוצאות יפות של חבר (לא מהפורום) מחליט לחזור ולנסות עם בומבט וסקוויד. לאחר כמה זריקות נעילה קטנה משחק קטן עם הדג והוא בחוץ טרכון יפה וקטן שחז אחר כבוד ונשיקה למים. טרכון ראשון שלי...
שבת מנסה לצאת באור ראשון - ללא תוצאות. (שעתיים)
הי מור, תודה רבה על הדיווח! כמה שעות דגת באותו יום שישי? ותודה גם על הדיווח על שבת  עדי מסקר הדיג
|
|
עדי מסקר הדיג
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|