כמה שאלות לבעלי הכלי (זה אחרי שעברתי על הדיונים הרלבנטיים בכל רחבי הפורום, מציין אותם כאן כדי לא לנפח, אבל קראתי הכל) כדי לשפצר אותו בזמן הקרוב לפני היציאות הראשונות:
1. כסא ! - הנקודה הכאובה בדגמי 2014. האם תוכלו לתת לי רעיונות כיצד הצלחתם לשדרג את חווית הכסא המאעפן של הדגם הזה?
2. שימוש אידיאלי בתאים של הכלי - האם יש לכם שפצורים ושימושים מעניינים לתאים של הדגם הזה? (לדוגמא, שק דגים לתא הקדמי, וכד')
3. עגלה - אין לי. המחירים של חדשות בשמיים, אעדיף לבנות אם לא אשיג יד2 טובה. המלצות ודוגמאות לבנייה ?
4. ארגז/צידנית - אני מתכוון לבנות כמו כולנו מארגז תנובה... אבל מעניין אותי אם עשיתם שיפצור יותר יעיל עם צידנית שיתאים גם לציוד? (חוץ מהפוסט המדהים על הצידנית עם צינור השלוקר)
5. דגשים ספציפיים לכלי? טיפים על קשירות/שפצורים/שימוש בתאים ? איפה אתם שמים דגים? (גדולים במיוחד, שלא נכנסים לצידנית....)
6. LIVE WELL - (השאלה הכי פחות חשובה.... )האם אתם באמת משתמשים בזה? אם כבר, הייתי בונה מצינור ביוב, או יותר פשוט, שם סל דגים של 30 שקל לצידי בתוך המים.... הארות והערות?
7. הצעות נוספות לשפצורים? צ'מינג לפתיון, צ'מינג לדגי מטרה, דגל, פנס, חוט לגרירה או גיבוי למשהו, עוגן קרקעית... כל מה שיש לכם ומרגיש לכם כמו הדבר הנכון.