|
 |
בר ים
« ב- : אוקטובר 28, 2017, 11:56:43 AM » |
|
שלום חברים לאחר שחבר טוב אמר לי שהוא אכל דג מסוג בר ים חיפשתי קצת בגוגל על הדג הזה למישהו יש מושג אם הוא גדל בים התיכון האם זה לברק או בכלל דג אחר? תודה לעונים
|
|
|
|
|
שלום חברים לאחר שחבר טוב אמר לי שהוא אכל דג מסוג בר ים חיפשתי קצת בגוגל על הדג הזה למישהו יש מושג אם הוא גדל בים התיכון האם זה לברק או בכלל דג אחר? תודה לעונים
בר ים= לברק. תסתכל בדוח"ות הדיג- גדל בים התיכון ונתפס מהחוף, בפתיונות ובז'ירז'ור. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 28, 2017, 12:01:26 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בר ים= לברק. למדתי עוד משהו  מודה, עד היום לא שמעתי את השם "בר ים"... מאיפה השם הזה הגיע?
|
|
|
|
|
בר ים= לברק. למדתי עוד משהו  מודה, עד היום לא שמעתי את השם "בר ים"... מאיפה השם הזה הגיע? חידשתם גם לי בחיים לא ידעתצי שלברק נקרא גם "בר ים" תודה מארט 
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
בר ים= לברק. למדתי עוד משהו  מודה, עד היום לא שמעתי את השם "בר ים"... מאיפה השם הזה הגיע? חידשתם גם לי בחיים לא ידעתצי שלברק נקרא גם "בר ים" תודה מארט  לברק מהים (בר) = בר ים. לברק מבויית (בריכות)= לברק. מארט 
|
|
|
|
|
כמו שמארט אמר  רק זה שם מסחרי ללברק שגדל בים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
למדתי היום משהוא חדש 
|
|
|
|
BIONIC
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
53
|
|
זה שם שמוכרי הדגים והמסעדות נתנו ללברק כידוע במסעדות רוב הלברקים שנמכרים מגודלים בבריכות מליחות כשיש להם לברק שמגיע מהים הם קוראים לו בר ים .
|
|
|
|
|
bar de mer loup de mer
השם של הלברק בצרפתית.
|
|
|
|
|
bar de mer loup de mer
השם של הלברק בצרפתית.
תודה טוב לדעת ועכשיו אני מבין מאיפה בעלי החנויות באשדוד הביאו את השם בר -ים ,מצלצל מוכר לצרפתים  שפוקדים את חנויותיהם.
|
|
|
|
|
טוב ...הנה למדתי עוד משהו אני בטוח שבר-ים עולה יותר מלברק במסעדה 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
טוב ...הנה למדתי עוד משהו אני בטוח שבר-ים עולה יותר מלברק במסעדה  יותר יקר גם בחנות הדגים, אבל יש סיבה טובה. לברק בר, כמו שאנחנו תופסים בחוף, יותר טעים ויותר נדיר ברשתות הדייג מלברק מגידול בכלובים
|
|
|
|
|
עולה יותר רק אם אומרים במבטא צרפתי 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »