פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מקל ז'ירז'ור ultralight אולטימטיבי- פרמטרים |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מקל ז'ירז'ור ultralight אולטימטיבי- פרמטרים (נקרא 9132 פעמים) |
הדפסה |
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תתחדש ותהנה  לגבי האולטרא, 2.7 הוא לא אורך מקובל לאולטרא, אבל לי יש חכת 0.5-5 של 2.6 מטר, וזה מאוד נוח מהחוף ובכינרת, ומאפשר זריקות יותר רחוקות. מצד שני המשמעות היא חלק עליון מאוד דק, אצלי כבר נשבר פעם אחת הקצה. צריך לשמור עליו טוב. יתאים לך יופי לים ולכינרת, לירדן תיקח את אחת החכות האחרות שיש לך. גיל
|
|
|
|
|
האמת שאני פחות מתעכב על המשקל של המקל - בגודל שלי לעבוד עם מקל של 80 גרם או 150 גרם , לא משחק אצלי תפקיד חשוב לי יותר הבלאנק וקצה של המקל שעובד פאסט,ככה אוהב אותם  מבחינת אורך באולטרא אני עובד עם 2.50 מספיק לי בהחלט. אבל ....אני לא מקצועי כמו אייל או כמוך מארט סתם אוהב את האולטרא עם תיק קטן ולטייל על החול...לא חוזר עייף 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
האמת שאני פחות מתעכב על המשקל של המקל - בגודל שלי לעבוד עם מקל של 80 גרם או 150 גרם , לא משחק אצלי תפקיד חשוב לי יותר הבלאנק וקצה של המקל שעובד פאסט,ככה אוהב אותם  מבחינת אורך באולטרא אני עובד עם 2.50 מספיק לי בהחלט. אבל ....אני לא מקצועי כמו אייל או כמוך מארט סתם אוהב את האולטרא עם תיק קטן ולטייל על החול...לא חוזר עייף  שחר  אם היית מדבר איתי על match ו/או feeder... בתחום הז'ירז'ור אני לא מקצועי!!! אייל נראה בעיניי סופר מקצועי, ולא סתם כיניתי אותו בדו"ח הדייג האחרון שלו מאסטרו האולטרלייט ומלך האולטרלייט - בגילי כבר לא רוכשים נימוסים  מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2017, 15:45:25 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
תתחדש ותהנה  לגבי האולטרא, 2.7 הוא לא אורך מקובל לאולטרא, אבל לי יש חכת 0.5-5 של 2.6 מטר, וזה מאוד נוח מהחוף ובכינרת, ומאפשר זריקות יותר רחוקות. מצד שני המשמעות היא חלק עליון מאוד דק, אצלי כבר נשבר פעם אחת הקצה. צריך לשמור עליו טוב. יתאים לך יופי לים ולכינרת, לירדן תיקח את אחת החכות האחרות שיש לך. גיל אני יודע שזה לא אורך מקובל, ולכן הכל תלוי אם ימצאו עבורי בלאנק מתאים. מארט 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מארט ראשית תתחדש על המקל החדש לא חוויתי את דעתי בדיון מפאת חוסר ידע והבנה ואיכות מקלות מה שכן אוכל לשתף מהניסיון שלי זה שמקל האולטר לייט האולטימטיבי מבחינתי זה מקל פאסט אורך 2.2 מ מתאים גם לים וגם לכינרת לירדן ונחלים אני מעדיף מקלות של 1.8 מ גם הם פאסט
|
|
|
|
|
גיל סאן, יונתן סאן, אייל סאן, קובי סאן, שחר סאן, צור סאן: Mad dog מודה לכם מקרב לב - אַריגַטוֹ גוֹזַאַיְמַאס  מצאו בלאנק "פיצוץ" עבור mad dog לבניית מקל 2.7m 0-10gr . ביקשו ממנו "לא להתערב" . בעניין טסט המקל ושאר הירקות... כמו כן נאמר שאין מי שיכול לאתגר את בונה המקלות היפני, ובטח לא mad dog. נאמר ל- mad dog מפורשות, ירצה או לא ירצה, המקל מחר נכנס לעבודה. Mad dog עצבני ומתוח https://youtu.be/ilYVvzE8cEsמארט MAD dog 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2017, 22:54:59 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
MAD DOG, נראה לי שהגיע הזמן לשנות את תמונת הפרופיל....
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 זה באמת החלק הכי קשה. לחכות לחכה שתגיע. שיעבור במהירות. באמת אין על היפנים בתחום של הציוד. גם אני סקרן לראות את התוצאה הסופית. גיל
|
|
|
|
|
MAD DOG, נראה לי שהגיע הזמן לשנות את תמונת הפרופיל....
Mad dog is a good boy, לא ישנה את תמונת הפרופיל...  זה באמת החלק הכי קשה. לחכות לחכה שתגיע. שיעבור במהירות. באמת אין על היפנים בתחום של הציוד. גם אני סקרן לראות את התוצאה הסופית. גיל https://youtu.be/1iwPZtutMlMמארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 24, 2017, 21:05:28 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד מארט, את הדיון הזה ראיתי מאוחר מדי, אבל גם אם הייתי רואה אותו בזמן לא היה לי הרבה מה לתרום אליו. בכל אופן תתחדש על החכה החדשה  מאחל לך הנאה צרופה בעולם הז'ירז'ור
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בס"ד מארט, את הדיון הזה ראיתי מאוחר מדי, אבל גם אם הייתי רואה אותו בזמן לא היה לי הרבה מה לתרום אליו. בכל אופן תתחדש על החכה החדשה  מאחל לך הנאה צרופה בעולם הז'ירז'ור אַריגַטוֹ גוֹזַאַיְמַאס , אברהם סאן  מארט 
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מארט תתחדש על המקל החדש..מחכים לרשמים לכשיגיע.
לדעתי הייתי הולך כבר על שני מקלות. האחד עד2.4 פאסט משקלים עד 1-10 שיהיה מקל טכני לטופווטרים קטנים ודמויים.
השני 2.6 רגולר 1-10 לגיגים לעונת הטרכונים, טקסס ריגים וכו.
משקל מקל לא יעבור את ה100ג.
שי
|
|
|
|
|
לדעתי הייתי הולך כבר על שני מקלות. האחד עד2.4 פאסט משקלים עד 1-10 שיהיה מקל טכני לטופווטרים קטנים ודמויים.
שי
יש לי כבר מקלות סידרתיים: 2.28 מטר, 1-10 גרם 2.62 מטר, 0.6-8 גרם מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2017, 10:26:21 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שי
יש לי כבר מקלות סידרתיים: 2.28 מטר, 1-10 גרם 2.62 מטר, 0.6-8 גרם מארט  אז אין ספק שאתה חייב עוד מקל  שי
|
|
|
|
|
שי
יש לי כבר מקלות סידרתיים: 2.28 מטר, 1-10 גרם 2.62 מטר, 0.6-8 גרם מארט  אז אין ספק שאתה חייב עוד מקל  שי אחרי שבנו עבורי את מקל הלייט 2.7m 5-20gr, אמרו שקיבלו בלאנק מעולה למקל 2.1m 0-10 גרם. לא היה לי צורך במקל נוסף! כדי שלא יעשו לי עוד מקל , "זרקתי" להם נתונים של מקל 2.7m 0-10gr (קובי היה מעורב בעניין הבדיחה, כמו בהרבה דברים אחרים...). הם קיבלו זאת , כנראה, כאתגר  רשמו לי היום שהטסט המקסימלי של המקל יהיה 10 ליברות. מעז יצא מתוק. מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2017, 11:38:46 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|