פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מחפש חכת אולטרא עם יכולת הטלה מצויינת ל 1-2 גרם |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש חכת אולטרא עם יכולת הטלה מצויינת ל 1-2 גרם (נקרא 2399 פעמים) |
הדפסה |
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
שלום לכולם, אבקש לשמוע על סמך ניסיון אישי על חכות אשר הטילו כמו שצריך משקלים קטנים כמו 1-2 גרם,השאיפה לנסות לעבוד גם עם דמויים קלים וגם עם סיליקונים ללא ג'יג ,אשמח אם תפרטו על חוט ורולר שהותאם להן ומרחק הטלה. תקציב גמיש, מחפש כלי שיכול לספק את הסחורה ,תודה לכולם 
|
|
|
|
ארזש
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לים ?
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
לים לכנרת ולנחלים, שאלה טובה, מעדיף משהו וורסטילי שיתפור לי את כל הפינות,לתפיסתי מה שיתאים לים בטח ובטח יתאים לכנרת אלא אם כן אני טועה, ואשמח לשמוע אם כן ( יודע שמה שטוב למתוקים לא בהכרח יתאים למלוחים אבל ההפך נראה לי תקין)
|
|
|
|
|
מה התקציב שלך? איזה רולר יש לך עכשיו?
|
-------------------------------
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
כעקרון חשבתי להקדיש למקל+ רולר 3000 שח אבל אני גמיש,אתאים רולר אחרי בחירת המקל, יותר מהותי לי מרחק זריקה טוב במשקלים נמוכים,מניסיון אישי של הממליץ ולא מטווחי זריקה רשמיים של המקל,ניסיתי להטיל על מקל 1-5 גרם לדוגמא והמרחק היה לא רציני בכלל וזה היה הפאקטור הכי משמעותי שהפריע לי, על כן מעוניין לקבל המלצה על מקל שזורק רחוק גם משקלים של 1-2 גרם
|
|
|
|
|
יכול להיות שהעבודה שלך הייתה עם חוט עבה. כדי לזרוק דמוי של 1-2 גרם למרחק גדול יחסית צריך להשתמש בחוו 0.4pe ומטה. מקלות יש המון בשוק, אני משתמש ב evergreen posiedon salty sensation s70, 0.1-6 גרם אם אני זוכר נכון, מאוד רגיש עם סוליד טיפה ואקשן קשיח מאוד, זורק מעולה עם חוט 0.4pe
|
!..The Light Way Is The Right Way
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה איתמר וקרגו ,החכה לא הייתה שלי ולא עלה בדעתי לשאול על עובי החוט ,סיכוי יותר מסביר שאתה צודק איתמר ושם טמונה הבעיה,לעצמי הצטיידתי בחוט נאנופיל 6 ליברות של ברקלי , אני תוהה אם הוא דק מספיק למשקלים האלה או שאולי עדיף לרדת נמוך יותר, כעקרון הוא בקוטר 0.005 אינצ'ים ובהמרה למ"מ הוא 0.012 בקירוב, מה ששם אותנו בקוטר רלוונטי אם איני טועה . שלב נוסף של ניסוי ותהיה בדרך 
|
|
|
|
|
תודה רבה איתמר וקרגו ,החכה לא הייתה שלי ולא עלה בדעתי לשאול על עובי החוט ,סיכוי יותר מסביר שאתה צודק איתמר ושם טמונה הבעיה,לעצמי הצטיידתי בחוט נאנופיל 6 ליברות של ברקלי , אני תוהה אם הוא דק מספיק למשקלים האלה או שאולי עדיף לרדת נמוך יותר, כעקרון הוא בקוטר 0.005 אינצ'ים ובהמרה למ"מ הוא 0.012 בקירוב, מה ששם אותנו בקוטר רלוונטי אם איני טועה . שלב נוסף של ניסוי ותהיה בדרך  0.12 מ"מ. עבה פי 2 מ- daiwa j braid ×8 9lbs. הוורסיה האירופאית. הבעיה שהוא 9 ליברות, וחורג מהטסט של רוב מקלות ה-ul. אני מצ"ב קישורים לדיונים שפתחתי. יש קצת מידע על מקל, חוטים ורולרים: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=30136.0http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29991.0מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 25, 2017, 19:22:41 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
|
שלום לכולם, אבקש לשמוע על סמך ניסיון אישי על חכות אשר הטילו כמו שצריך משקלים קטנים כמו 1-2 גרם,השאיפה לנסות לעבוד גם עם דמויים קלים וגם עם סיליקונים ללא ג'יג ,אשמח אם תפרטו על חוט ורולר שהותאם להן ומרחק הטלה. תקציב גמיש, מחפש כלי שיכול לספק את הסחורה ,תודה לכולם  ארז, מצאת כזה מקל? אם כן, מה קנית? מארט 
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
עדיין בחיפושים, ניסיתי לשאול כמה מזרזרים שפגשתי היום בחוף פלמחים ,מרגיש שאין לי סקירה מספיק נרחבת כדי לבחור מקל מתאים לדרישה שהצבתי לגבי משקלי הזריקה,לגבי חוט הj braid 9 ליברות , יש לי אותו ומשתמש בו דווקא לחכת לייט-מייג'ורקראפט 7-23 עם טסט של 6-12 ליברות .אני חושב שאמתין עם זה ואשאל נקודתית אנשים שמעלים דוחות אולטרא,בנתיים ההצעה של איתמר הכי נשמעת לי , מנסה לברר יותר גם על המקל שקרגו המליץ עליו .
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
עדיין בחיפושים, ניסיתי לשאול כמה מזרזרים שפגשתי היום בחוף פלמחים ,מרגיש שאין לי סקירה מספיק נרחבת כדי לבחור מקל מתאים לדרישה שהצבתי לגבי משקלי הזריקה,לגבי חוט הj braid 9 ליברות , יש לי אותו ומשתמש בו דווקא לחכת לייט-מייג'ורקראפט 7-23 עם טסט של 6-12 ליברות .אני חושב שאמתין עם זה ואשאל נקודתית אנשים שמעלים דוחות אולטרא,בנתיים ההצעה של איתמר הכי נשמעת לי , מנסה לברר יותר גם על המקל שקרגו המליץ עליו .
אין לך מה לשאול יותר מידי ארז... אלמלא הייתי מכיר אז הייתי מניח לך לשאול... אם קיבלת תשובות מפורטות מאיתמר ואייל ("קרגו" - אייל שמו) - מציע לך לסמוך עליהם ולא על מז'רז'רים בחופים שאין לך מושג מי הם... תציץ בדוחות הדיג של אייל (קרגו") - ותבין... אחד ה-מקצוענים שחי את האולטרה עם קבלות בתפיסות מכאן ועד הודעה חדשה.. איתמר גם הוא אחד המבינים הגדולים שיש בתחום הז'רז'ור עם המון המון שעות נסיון וידע אדיר על זה מגיע מה שהמליץ מארט, מקצוען בטופ בכל הנוגע לציוד ומתוקים בפרט... בחופים ובמקומות אחרים לא תמצא טוב מההמלצות שקיבלת, רק פחות טוב... לך על אחת ההמלצות הללו...
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
הצצתי בדוחות הדיג,מקבל כל מילה 
|
|
|
|
|
המלצה שלי מניסיון של חמש שנים עם המקל "גרפיטליידר קלזאנטה" זורקת מצויין דמויים קלים אבל כמו שאיתמר הזכיר לחוט יש חשיבות רבה במשקלים קלים 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|