תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
3/2/2012 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
14:00 | קלמארי - | דניס /אגאג "מבויית"/ציפורה (ספרוס זהוב) | 2 | 850 גרם |
הדו"ח:
התעוררתי מאוחר ביום שישי אחרי לילה לא מוצלח בדייג יום לפני,ראיתי יום יפה בחוץ אמרתי נקח את הכלב לטייל בים הוא מזמן לא היה בים אחרי הימים הגשומים שבאו עלינו לטובה.
אמרתי לעצמי ניקח מקל וקצת פתיונות נזרוק נראה מה יהיה מי יודע מה יכול להפתיע,חשבתי על דניסים שיכולים להיות על החוף אבל חשבתי בשקט.
הגעתי ב 13:00 לחוף ים שקוף נמוך שמש תענוג,פתחתי כיסא תקעתי סטנד בחול, פתחתי מקל חימשתי בקלמארי טרי מלילה קודם.
זרקתי וקיוותי להפתעה ,אבל מה רק קטנים אוכלים לא נורא בינתיים משחק ומטייל עם הכלב על החוף,
כל כמה זמן בודק מחליף פתיון וזורק פעם רחוק פעם קרוב,חבר ליד מוציא מרמירים מחזיקי מפתחות ומשחרר.
אחרי כמה זמן אומר לי יש לכלוך מלא אצות שממלאות את הפתיון, מוציא באמת מלוכלך מחליף שוב זורק לרחוק ושם בסטנד .
ממשיך לשחק עם הכלב אחרי איזה 15 דקות הולך לבדוק מה המצב,לוקח את המקל ליד ושם לב יש חופש על החוט מגלגל מעט נותן משיכה קטנה ומגלגל, אחרי כמה גלגולים מרגיש משקל על החוט אומר לעצמי אין נגיחות בטח לכלוך ממשיך לגלגל לא מהר באמצע הדרך מרגיש משהו אבל לא בטוח , 30 מטר מהחוף אני רואה איזה פירפור על המים אומר יש משהו בטח דניס מביא לחוף בקרס האמצעית משלוש יושב לו דניס חמוד ממשיך ובקרס התחתונה יושב אחיו הבכור אנשים בחוף רצים אומרים לי מה זה מאיפה הבאת אותם?
אני אומר להם בחיוך מהסופר
החבר ליד שולף במקביל צמד מרמירים קטנים אומר לי איך זה ?
אני עונה לו זרוק אותה תמתין קצת אולי יגדלו לדניסים
מכניס לשקית מהר מחמש שוב בפתיון טרי אולי יש עוד בסביבה אבל עד 17:00 כלום הרבה לכלוך.
מקפל וחוזר הבייתה שמח בחלקי.