פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   למז'רז'רי האינטיאסים - הם כבר כאן... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: למז'רז'רי האינטיאסים - הם כבר כאן... (נקרא 1780 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לידיעתכם חברים, קיבלתי מידע בדוק מכמה מקורות, נתפסו לאחרונה בחיפה ובעכו, בגדלים של 6 עד 20+ ק"ג, בז'רז'ור כבד ויעודי לאינטיאסים... כמו בכל שנה, מייד אחרי סוכות והגשם הראשון - הם בקרבת החופים... בהצלחה!
|
-------------------------------
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה רבה רפי, במידה ואני מעוניין לטרגט אותם מהחוף ,איזה ציוד יהיה אפקטיבי יותר מבחינת דמויים ?
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה רפי, במידה ואני מעוניין לטרגט אותם מהחוף ,איזה ציוד יהיה אפקטיבי יותר מבחינת דמויים ?
פופרים
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה דוד 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
פופרים זה מרכיב קטן בשרשרת... אנטיאס זה הדג הכי חזק בים בערך, ולכן כל הסט צריך להיות מותאם. לנסות לטרגט אנטיאס על סט לייט ייתן מקסימום תוצאה של בריחה של אנטיאס, כנראה בליווי נזק ואבדן של ציוד... לזירזור אנטיאסים מהחוף צריך מקל כבד, עם טווחי זריקה ארוכים, רולר גדול וחזק, עם 300+ מטר של חוט בחוזק גבוה, 50 ליברה ויותר, דמויים מתאימים- פופרים או סטיקבייטים גדולים, מזל, והרבה ניסיון בהתמודדות עם דגים גדולים...
|
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פופרים זה מרכיב קטן בשרשרת... אנטיאס זה הדג הכי חזק בים בערך, ולכן כל הסט צריך להיות מותאם. לנסות לטרגט אנטיאס על סט לייט ייתן מקסימום תוצאה של בריחה של אנטיאס, כנראה בליווי נזק ואבדן של ציוד... לזירזור אנטיאסים מהחוף צריך מקל כבד, עם טווחי זריקה ארוכים, רולר גדול וחזק, עם 300+ מטר של חוט בחוזק גבוה, 50 ליברה ויותר, דמויים מתאימים- פופרים או סטיקבייטים גדולים, מזל, והרבה ניסיון בהתמודדות עם דגים גדולים...
הוא שאל במפורש על דמויים אז עניתי פופרים כמובן שצריך ציוד מתאים לדג הזה
|
|
|
|
|
טופ ווטרים כמו כלבים גדולים ,פופרים,סטיק בייטים, פלאגים ,בובות גדולות,גיגים וכמעט כל דבר גדול שזז במים מהר ועושה רעש.
|
|
|
|
|
ברמת העיקרון אתה צודק אבל חושב שגם: חוט של 30 ליברה על רולר 4000 עם חכת מדיום וג'יג או כל דמוי של 30 גרם יכולים בהחלט להתמודד עם איניאס של 5-7 קילו בעבודה נכונה לא כל האינטיאסים הם של 20 קילו ששם אני מסכים שרק ציוד כבד יעבוד לכן אישית מציע לכל מי שבא לו לנסות ,,,,מבטיח שתהיה לו חוויה של החיים להרגיש דג כזה נוגח שאתה רץ איתן על החוף ימינה ושמאלה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
באיזה מרחק מהחוף אני יכול למצוא אותם בצורה סבירה ולא נדירה ? בעצם שואל לאיזה מרחק אני צריך להטיל ? יש לי איזו חכת ספנינג מארה"ב שמעולם לא השתמשתי בה 20-60 גרם,3 מטר, האם היא תתאים לנסות ?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
באיזה מרחק מהחוף אני יכול למצוא אותם בצורה סבירה ולא נדירה ? בעצם שואל לאיזה מרחק אני צריך להטיל ? יש לי איזו חכת ספנינג מארה"ב שמעולם לא השתמשתי בה 20-60 גרם,3 מטר, האם היא תתאים לנסות ?
בהחלט תתאים. תצטרך כמובן לשדך רולר מתאים וכו'...
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
תודה קובי ידען העל
|
|
|
|
|
לא יודע מה איתכם, אני עם סט לייט 0.5-20 , יקר מאוד אפשר לומר. וברגע שאינטיאס ייתפס, אפילו שישבור את המקל לא אכפת לי, החיוך לא יירד לי שבוע.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]