פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עונת הגומברים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עונת הגומברים (נקרא 3906 פעמים) |
הדפסה |
|
|
שלום לכולם, כמו לדוגמה שעונת האינטיאסים היא בין אוקטובר לבין פברואר ועונת הלברקים היא בין נובמבר לבין מאי, מישהו יוכל לציין (או להפנות אותי למקור) בבקשה מתי עונת הגומברים? תודה מראש 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 20, 2017, 22:27:26 PM על ידי edition10000
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדעתי, הגומרים נתפסים בכל השנה או כמעט בכל השנה..
גילוי נאות, לא מטרגט אותם... לפי זכרוני מדווחות הדיג בפורום... נמתין למטרגטי הגומברים שיתייחסו..
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מטרגטי הגומברים???
כנראה שזה דיון שמתאים יותר לפורום מקצועי, ז'רז'ור או פתיונות-חופי... אין לי ספק שבפורום מקצועי תהיה הרבה יותר התייחסות.. מה שבטוח, לפי הדיווחים ביומן דו"חות הדיג, באוקטובר יש בוודאות עונה טובה...
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 27, 2017, 21:53:27 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מטרגטי הגומברים???
כנראה שזה דיון שמתאים יותר לפורום מקצועי, ז'רז'ור או פתיונות-חופי... אין לי ספק שבפורום מקצועי תהיה הרבה יותר התייחסות.. מה שבטוח, לפי הדיווחים ביומן דו"חות הדיג, באוקטובר יש בוודאות עונה טובה... לפני שאני מעביר - הסגנון שלך הוא ז'רז'ור או דיג פתיונות חופי?! שואל לא רק כדי להעביר את הדיון לפורום המקצועי שיותר מתאים מבחינתך, אלא גם משום שלדעתי - לא בהכרח הדג "מצוי" לטובת כל סגנון באותה תקופת זמן.. לא יודע לגבי חופים, אך בדיג מסירה אז בודאות - יש דגים כמו אינטיאס שבזמן מסוים נתפסים יותר בטרולינג, בזמן אחר יותר בג'יג, בזמן אחד דווקא על חי
|
|
|
|
|
מטרגטי הגומברים???
כנראה שזה דיון שמתאים יותר לפורום מקצועי, ז'רז'ור או פתיונות-חופי... אין לי ספק שבפורום מקצועי תהיה הרבה יותר התייחסות.. מה שבטוח, לפי הדיווחים ביומן דו"חות הדיג, באוקטובר יש בוודאות עונה טובה... תודה... סגנון דיג פתיונות לפני שאני מעביר - הסגנון שלך הוא ז'רז'ור או דיג פתיונות חופי?! שואל לא רק כדי להעביר את הדיון לפורום המקצועי שיותר מתאים מבחינתך, אלא גם משום שלדעתי - לא בהכרח הדג "מצוי" לטובת כל סגנון באותה תקופת זמן.. לא יודע לגבי חופים, אך בדיג מסירה אז בודאות - יש דגים כמו אינטיאס שבזמן מסוים נתפסים יותר בטרולינג, בזמן אחר יותר בג'יג, בזמן אחד דווקא על חי
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני נכנסתי לתחום טרגוט הגומברים לפני שנה וקצת, רוב התפיסות שלי היו בחודשי הקייץ, אך גם באוקטובר יצאו בודדים, למיטב ידיעתי כל השנה ניתן לתפוס אותם
|
|
|
|
|
אני נכנסתי לתחום טרגוט הגומברים לפני שנה וקצת, רוב התפיסות שלי היו בחודשי הקייץ, אך גם באוקטובר יצאו בודדים, למיטב ידיעתי כל השנה ניתן לתפוס אותם
תודה
|
|
|
|
|
בזירזור עיקר התפיסות הם בחודשים יוני עד אוקטובר ים גלי + פןפרים בולטים או ניקלים גדולים והם בעסק 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מועבר מפורום "על החוף" לפורום היעודי - דיג בפתיונות מהחוף
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אכן פסח נראה כנקודת הפתיחה רפי, יש יציאות ותפיסות
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אכן פסח נראה כנקודת הפתיחה רפי, יש יציאות ותפיסות
טעות !!! כל השנה יש גומברים !!! רק לצאת ולהנות.... 
|
|
|
|
Nisan
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו ששי רשם ואמר כל השנה הם פה, למזלנו. בחודשי הקיץ שהמים מתחילים להתחמם הגומברים עוברים מפיתיון חי לדוגמא הבובות זירזור לאכול גם מת, פילטים למינהם/דג חי/מת וכו.... האקשן יהיה יותר שהמים כבר חמים, בדרך כלל יש זמן מחודש 5 עד 10 שהגומברים פעילים יותר.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|