פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   גלאי דגים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: גלאי דגים (נקרא 2672 פעמים) |
הדפסה |
|
אלכס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
 |
גלאי דגים
« ב- : אוקטובר 19, 2017, 06:17:47 AM » |
|
שלום לכולם.אני קניתי סירה PVC של קוליברי ומנוע של סוזוקי 6כ"ס,אני חדש בתחום הדייג מסירה,עכשיו הגיע זמן לקנות גלאי דגים. אני מאוד אשמח אם תעזרו לי בנושא.תקציב שלי 1500שח
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אני משתמש בגלאי של Garmin מאד אמין וטוב וזול שלי עם מסך קטן ועולה בערך 600 ש"ח בארץ כולל משלוח. אני חושב שבסירה כדאי מסך קצת יותר גדול. הוא צבעוני, עם GPS יש לנו גם את ההמידבירד - מאד התאכזבנו ככה שאם אתה לא רוצה גרמין הייתי הולך על לורנס https://www.amazon.com/gp/product/B017NI17HQ/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1בכל מקרה אם תצטרך עזרה עם ההתקנה, אתה מוזמן לדבר איתי.
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 19, 2017, 07:03:37 AM על ידי מור אמסלם
|
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
אלכס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
לא הבנתי את התגובה שלך....
דבר איתי - 0544777706 מור
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
אלכס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
ערב טוב חבריה אני צריך עזרה. מי יכול להסביר לי כיצד לאתר מרומות דייג בים עם גלאי דגים תקין. כי כל הנסיונות שלי עד עכשיו לא צלחו. כאשר אני מסתכל על גלאי דגים פועל על מה כדאי לשים לב יותר??? אני דג בחופים של אשקלון, אני יודע היכן יש ריפים באזור שלנו,ובכל זאת לא מצליח להוציא דבר. 
|
|
|
|
tsach
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אח שלי הים נקי מדגים. סתם. בדרך כלל רואים נקודות על המסך זה הדגים וגם זה תלוי באיזה מכשיר אתה משתמש
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ערב טוב חבריה אני צריך עזרה. מי יכול להסביר לי כיצד לאתר מרומות דייג בים עם גלאי דגים תקין. כי כל הנסיונות שלי עד עכשיו לא צלחו. כאשר אני מסתכל על גלאי דגים פועל על מה כדאי לשים לב יותר??? אני דג בחופים של אשקלון, אני יודע היכן יש ריפים באזור שלנו,ובכל זאת לא מצליח להוציא דבר.  השאלה גם כיצד מוגדר בפיש שלך להציג את הדגים בברירת המחדל אלו קשתות , אולם יש גלאים שמאפשרים אייקונים של דגים ( אומרים פחות עדיף ) דגי פתיון לרוב ייראו כענן במסך
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אלכס שלום, קריאת הפיש זו תורה שלמה, יש המון סרטונים ביוטיוב שיעזרו לך להבין מה צריך לחפש. על רגל אחת - אתה צריך לחפש קשתות או קו אם זה פיש צבעוני, במרכז בקשת יהיה אדום ומסביבו צבעים בהירים. כמו שזהר ציין גוש גדול יהיה בדרך כלל דגי פתיון.
בעקרון תמיד עדיף לחפש מבנה של הקרקע ולא דג, הדגים זזים כל הזמן ולכן תתיאש מהר לנסות לעצור מעליהם ולדוג אותם. נסה לחפש מבנה טוב הדגים כבר יהיו לידו.
מצאתי כמה תמונות להמחשה
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שלום אלכס וברוך הבא לפורום,
אני בעד שלפני השאלה הבאה, תתיחס לתשובות שניתנו לך כאן... החבר'ה השתדלו לסייע לך והקדישו לשם כך מזמנם...
אם קנית או תקנה מכשיר, בהחלט נשמח לשמוע מה קנית ובהמשך - אם אתה מרוצה או לא מרוצה מהמכשיר...
בהצלחה..
|
|
|
|
אלכס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
תודה רבה לכולם,מצטער שלא עניתי מקודם.אני הזמנתי את Garmin striker 4.מקווה מאוד שבקרוב אני אקבל אותו.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תודה רבה לכולם,מצטער שלא עניתי מקודם.אני הזמנתי את Garmin striker 4.מקווה מאוד שבקרוב אני אקבל אותו.
תתחדש
|
|
|
|
אלכס
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
חבריה תגידו האם טרולינג וג'יג עובדים בלילה??
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תתחדש אלכס ובהצלחה  חבריה תגידו האם טרולינג וג'יג עובדים בלילה??
אם זה יישאר בדיון הזה, יתפספסו הרבה תגובות אלכס... המוטו שלי הוא, נושא חדש = דיון חדש  תפתח דיון חדש עם השאלה המעניינת, מבטיח לך תשובות, לפחות ממני 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]