| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 13/10/2017 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 40 - 50 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:05 | דמוי דג בינוני - | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 1 | |
הדו"ח:
אז בכלל לפני הדו"ח קצת תודות
תודה לישראל אפללו שניצח על האירוע משעות הערב ועד לסיומו , היה קשוב לכל שאלה.
תודה למנהלי הפורום לא רק על ארגון התחורות , אלא על כך שקיבלו החלטה לא קלה לדחות את התחרות , לדעתי החלטה אמיצה ונכונה , היה ים נהדר לכל קיאקיסט , מתחיל או מנוסה
תודה כמובן לקפטן ג'ק ודוגית על החסות במתן הפרסים והפינוקים בחוף.
אז מתחילים, ומתחילים ערב לפני , תשע בערב מגיע לחנייה ורואה שתומר ( אם שמעון לא נמצא אני לוקח את הלוקוס ) , ישראל מודיע שניתן לפרוק קיאקים ולהעמיד אותם בחוף , בשר ופינוקים יהיו בחניה בעקבות חוקי המקום שיש לכבדם.
אז פורקים , מדברים, מכירים פרצופים חדשים ובערך בחצות מחליט לנמנם לכמה שעות. פורס שמיכה ומנסה לישון.
לא יודע למה טרחתי לריב עם עצמי שעתיים וחצי ברוח הקרה ( וכמובן להקשיב לסיפורי הגבורה של מתן , אלדד ותומר
) ,אבל בשתיים וחצי נכנעתי ומכמסתי לחימום המפנק של הרכב.קם בארבע לראות שעמדת הרישום פתוחה, נרשם וחוזר לחברים בחוף.
המתח עולה לקראת שש אז מזניקים את כולם ונחיל של קיאקים ממלא את החוף והים , מחזה מרהיב.
משחק לי קצת ברדוד עד שמחליט לעלות לעומק , מתמקם ליד תומר ומאור ומתחיל לעבוד.
בשעה שמונה רואה בזווית העין את תומר עם מקל מכופף ומאחל לו בלב " רק לא אבו נפחה" , אבל לא, יוצא לו לוקוס לבן גדול ואת השמחה של תומר אי אפשר לפספס.
אני בינתיים ממשיך לעבוד עם הסלואו תוך כדי שאני בודק מה מצבו של תומר ובווום.. נעילה.
קרב של דקה עם דג שמושך ומושך , ועולה לו הנצרן היפה שהביא לי את המקום השני
אז שוב תודה לכל מי שטרח עמל , וכמובן כל מי שהגיע גם כן

- אגיב עם מוזה...