A.shimi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
אינטיאס
« ב- : אוקטובר 05, 2017, 15:52:38 PM » |
|
היי חברים אפשר המלצות לדייג אינטיאס בחיפה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה המלצות אתה מחפש ציוד? פתיונות? צורת עבודה? מיקום?
|
|
|
|
A.shimi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צודק לא ניסחתי את זה נכון מחפש מיקום תודה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לא מכיר את האזור, אבל אתה צריך לחפש מזרחים/שוברים עם עומק ורצוי ללא סלעים בקרקעית מעבר למזח/שובר. נחכה שכמה צפוניים יענו
|
-------------------------------
|
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש את רמבם שזהו מקום עם עומק והרבה דייגי אינטיאס וקיים שובר בת גלים שמלא בהצלחות לדעתי תצפין לאיזור פוצקר ממש טוב שם בעונה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מאוד מגרד לי לרשום כאן משהו, בינתיים אתאפק... אמתין עוד יום או יומיים כדי לראות אם A.shimi יגיב כאן...
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מאוד מגרד לי לרשום כאן משהו, בינתיים אתאפק... אמתין עוד יום או יומיים כדי לראות אם A.shimi יגיב כאן...
יש לי הרגשה שאני כבר יודע מה אתה הולך לרשום 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי הרגשה שאני כבר יודע מה אתה הולך לרשום  גם לי יש הרגשה שאני יודע שאתה יודע מה שאתה יודע...  גישת ה"טייקריות" וחוסר נימוס בסיסי - התחילו להוציא לי לאחרונה עשן מהאזניים... כנראה מגיע שלב בו כבר מאבדים סבלנות כלפי תופעות מסוימות..
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2017, 23:21:13 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
יש לי הרגשה שאני כבר יודע מה אתה הולך לרשום  גם לי יש הרגשה שאני יודע שאתה יודע מה שאתה יודע...  גישת ה"טייקריות" וחוסר נימוס בסיסי - התחילו להוציא לי לאחרונה עשן מהאזניים... כנראה מגיע שלב בו כבר מאבדים סבלנות כלפי תופעות מסוימות.. צא לדוג יותר ותגיב פחות, עובד אצלי יופי 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי הרגשה שאני כבר יודע מה אתה הולך לרשום  גם לי יש הרגשה שאני יודע שאתה יודע מה שאתה יודע...  גישת ה"טייקריות" וחוסר נימוס בסיסי - התחילו להוציא לי לאחרונה עשן מהאזניים... כנראה מגיע שלב בו כבר מאבדים סבלנות כלפי תופעות מסוימות.. צא לדוג יותר ותגיב פחות, עובד אצלי יופי  מישה, כשאין לי זמן לדוג אז הכתיבה בפורום מהווה פיצוי מסוים על חוסר בשעות דיג בים... תנסה, אצלי זה עובד יופי 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
בעדיפות לכיוון הים בשעות הזריחה והשקיעה. נקודה ספציפית ? הנה כמה נקודות - . ראשונה . שניה . שלישית השניה נקודה פצצה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
בעדיפות לכיוון הים בשעות הזריחה והשקיעה. נקודה ספציפית ? הנה כמה נקודות - . ראשונה . שניה . שלישית השניה נקודה פצצה  הרבה נקודות קיבלת בעיניין הנקודה ואם תנקד את כל הנקודות תלכד כשיתלקדו הנקודות זה כבר יהיה קו אבל לא בקו עסקינן כי אם בנקודה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בעדיפות לכיוון הים בשעות הזריחה והשקיעה. נקודה ספציפית ? הנה כמה נקודות - . ראשונה . שניה . שלישית השניה נקודה פצצה  הרבה נקודות קיבלת בעיניין הנקודה ואם תנקד את כל הנקודות תלכד כשיתלקדו הנקודות זה כבר יהיה קו אבל לא בקו עסקינן כי אם בנקודה ובגלל עיסוקים קודמים עדיין לא הגעתי לנקודה.. אם כי נראה לי שאבי הבין איפה הנקודה, כמוך בנצי... מה שבטוח בנצי - זו נקודה חמה.. כמעט רותחת...
|
|
|
|
A.shimi
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ערב טוב חברים תודה רבה לכם על העזרה
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש את רמבם שזהו מקום עם עומק והרבה דייגי אינטיאס וקיים שובר בת גלים שמלא בהצלחות לדעתי תצפין לאיזור פוצקר ממש טוב שם בעונה
צודק... ידוע לי שכבר נתפסו שם השנה - כולל חבר שאיננו איש פורומים ודיווח לי + תמונה...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|