Ofek1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
אהלן חברים
אשמח להמלצה לדמויים לעונת הברקודות -זה דג המטרה העיקרי ,מתכנן לרכוש 2-3 .
משקלי זריקה של החכה :7-21 רולר שימנו ררניום 3000
כרגע בארסנל דמויים קצרים יחסית -כולם 100 ממ ומטה -הבנתי שיש צורך בדמויים קצת יותר ארוכים .
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
duo tide minnow slim 120
ima komomo
skagit design hide shallow
דמויים שעובדים טוב לברקות הם ארוכים צפים ויורדים מאוד רדוד אני מאוד אוהב את החסרי כפית/דרטרים
כולם אצלי עבדו טוב בעיקר האחרון אני דג עם דמויים מעל 120
ואפילו 200
משדל שהדמוי יהיה כהה ואפילו שחור אם יש
אני בדרך כלל דג ללא וויר ולפעמים אני מוריד את הקרס הראשונה זה עוזר למנוע חיתוך מהשיניים לאחר שהדג כבר נתפס
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
duo tide minnow slim 120
ima komomo
דמויים שעובדים טוב לברקות הם ארוכים צפים ויורדים מאוד רדוד אני מאוד אוהב את החסרי כפית/דרטרים
ואפילו 200
אני בדרך כלל דג ללא וויר ולפעמים אני מוריד את הקרס הראשונה זה עוזר למנוע חיתוך מהשיניים לאחר שהדג כבר נתפס
אהבתי את התשובה, הדעה הרווחת היא לעבוד עם דמויים ארוכים ובהירים . מספר חברים ששמעו לעצתי ועברו לעבוד עם דמויים כהים ושחורים קבלו מספר תקיפות ונעילות גדול יותר מבעבר. בעיקר במקומות יותר מוארים אבל לא רק. בעניין השיניים לא קרה לי שברקודה חתכה לי חוט אי פעם אבל הפתרון שלך יהיה טוב לטורפים אחרים כמו גומבר ( כול עוד לא תקף את הראש. עבודה מתונה עם טווצ'ים חזקים או גלגול פתאומי מהיר ועצירה יביאו את התקיפה.. בהצלחה שי
|
|
|
|
|
ממליץ מאוד על MOMOTTI sea spin 140 אחלה דמוי שבעולם למרינות (חובה סיכה קטנה איתו כמה שיותר קטנה יותר טוב)
|
-------------------------------
|
|
|
Ofek1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה חברה ! המלצות נוספות יתקבלו בברכה
|
|
|
|
|
מבחינתי לברקודות 4 דמויים - IMA - KOMOMO SF-130 SLIM IMA- NABARONE 125 ZIPBAITS 139 F SHALLOW BASSDAY- LOG SURF 144 F
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
Ofek1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
מבחינתי לברקודות 4 דמויים - IMA - KOMOMO SF-130 SLIM IMA- NABARONE 125 ZIPBAITS 139 F SHALLOW BASSDAY- LOG SURF 144 F
תודה רבה ! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
duo tide minnow slim 120
ima komomo
ואפילו 200
אהבתי את התשובה, הדעה הרווחת היא לעבוד עם דמויים ארוכים ובהירים . מספר חברים ששמעו לעצתי ועברו לעבוד עם דמויים כהים ושחורים קבלו מספר תקיפות ונעילות גדול יותר מבעבר. בעיקר במקומות יותר מוארים אבל לא רק. בעניין השיניים לא קרה לי שברקודה חתכה לי חוט אי פעם אבל הפתרון שלך יהיה טוב לטורפים אחרים כמו גומבר ( כול עוד לא תקף את הראש. עבודה מתונה עם טווצ'ים חזקים או גלגול פתאומי מהיר ועצירה יביאו את התקיפה.. בהצלחה שי אחרי שתי התגובות האלו והתגובה של שחר, אתה די מסודר אופק... מציע לך גם להציץ ביומן דו"חות הדיג - ראה את הדו"ח של מוקי וזה של עינב, שניהם הוציאו צינורות רציניים וכנראה ציינו על איזה דמוי וגם יותר מזה..
|
|
|
|
Ofek1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה רפי ! כמו שכתבתי גם בדוח הראשון שלי ,משתמש הרבה במידע מהדוחות .. כרגע אני בצבא בלי מחשב ובטלפון משום מה אי אפשר לראות את הנתונים האלה בדוחות כשאגיע הביתה אשב על זה
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
ממליץ מאוד על MOMOTTI sea spin 140 אחלה דמוי שבעולם למרינות (חובה סיכה קטנה איתו כמה שיותר קטנה יותר טוב)
בס"ד לתשומת לבך, המומוטי כבד מדי בשביל החכה שצוינה. משקלי הזריקה הם 7 עד 21 לכן המומוטי לא רלוונטי כאן.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בס"ד לתשומת לבך, המומוטי כבד מדי בשביל החכה שצוינה. משקלי הזריקה הם 7 עד 21 לכן המומוטי לא רלוונטי כאן. אתה דווקא טועה, אברהם. המומוטי 140 שוקל רק 16 גרם, נכנס יפה לטווחי הזריקה של המקל המדובר.
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד לתשומת לבך, המומוטי כבד מדי בשביל החכה שצוינה. משקלי הזריקה הם 7 עד 21 לכן המומוטי לא רלוונטי כאן. אתה דווקא טועה, אברהם. המומוטי 140 שוקל רק 16 גרם, נכנס יפה לטווחי הזריקה של המקל המדובר. בס"ד אז לפני מספר חודשים הלכתי לאחת החנויות לקנות דמויים ואני התענינתי לגבי המומוטי ואמרו לי שהוא 35 גרם ובגלל זה לא קניתי אותו. כי החכה שלי היתה עד 30 גרם. בכל אופן חידשת לי ואשקול לקנות אותו בע"ה. תודה רבה 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
Ofek1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
28
|
|
תודה על ההערה והתיקון ,כרגע התחדשתי בנוד אחד ובקרוב אזמין עוד דמויים
|
|
|
|
|
duo tide minnow flyer slim duo tide minnow sld-f rapala maxrap אלה המומלצים שלי. בהצלחה! 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|