niv900
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקצה ממונעים תוד
|
|
|
|
niro1706
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רפאל פריון לא רשום באתר מקצה כח הזרוע
|
|
|
|
ariegler
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רונן טל אברהם ריגלר ודויד בניסטי יגיעו רק לתחרות עצמה ולא לערב לפני לצערנו 
|
|
|
|
|
לצערי אני נאלץ למשוך את השם שלי מרשימת המשתתפים  לפחות זה מסיבות טובות (חבר קרוב מוריד עוגן והולך לכרוע ברך)
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לצערי אני נאלץ למשוך את השם שלי מרשימת המשתתפים  לפחות זה מסיבות טובות (חבר קרוב מוריד עוגן והולך לכרוע ברך) רק שלא יצלול עם העוגן למצולות  מזל טוב
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים יקרים, מזג האוויר מבחינת התחזית למחר - עדיין לא ברור. יש תחזיות סותרות ויש שינויים. אין לנו כוונה לקיים תחרות בתנאי ים שיסכנו את בטחונם וציודם של החברים! אין גם הגיון "להמר" כשההימור ממש לא ברור מבחינת "סיכויי הזכיה" בים טוב... אין כוונה לגרור את כולם למקום התחרות רק כדי לגלות ים מסוכן או גבולי שישאיר חלק מחוץ לים. התחרות תתקיים רק אם נראה בתחזית סיכויים טובים לכך שהים מחר לא יהיה מסוכן - וחושבים לא רק על עומק הים אלא גם על גלים בכניסה וביציאה. היום בשעה חמש ולאחר מיצוי כל הבדיקות, נודיע סופית - אם התחרות (והמפגש על החופ) מתקיימת או נדחית!
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים יקרים,
תחרות הדיג מקיאק שנקבעה למחר נדחית!!! המועד החדש יהיה קרוב לוודאי ביום שישי הקרוב 13/10 (או באחד מתוך שני ימי השישי הקרובים). עוד היום בערב עד השעה שמונה - נודיע על המועד החדש!!! בהתאם, נדחה מפגש ערב על החופ שנקבע להיום - ויתקיים בחמישי ערב המועד החדש
יש משפט שמנחה אותנו תמיד - כשיש ספק אז אין ספק!!! התחזית מתעתעת ומשתנה בימים האחרונים, נכון לעכשיו הים נראה רע. אין כוונה לקיים תחרות בים גבולי עם סיכון להתהפכות על כל הנזקים הנלווים... גם לא שנגיע כולנו ונבטל לאחר כל ההתארגנות וההגעה, חלקנו מגיעים מרחוק.. וגם לא שהחברים ייכנסו לים עם "פרפרים בבטן"... זו תחרות דיג שנועדה גם לקיים הנאה מהדיג - ולא תחרות שיט אתגרי בו המיקוד יהיה השרדות על הקיאק. מעדיפים להצטער מחר על הביטול למרות שהים ירד - מאשר להצטער על שלא ביטלנו וגררנו עשרות חברים לשווא... להתראות במפגש במועד הנדחה... 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים יקרים,
תחרות הדיג מקיאק שנקבעה למחר נדחית!!! המועד החדש יהיה קרוב לוודאי ביום שישי הקרוב 13/10 (או באחד מתוך שני ימי השישי הקרובים). עוד היום בערב עד השעה שמונה - נודיע על המועד החדש!!! בהתאם, נדחה מפגש ערב על החופ שנקבע להיום - ויתקיים בחמישי ערב המועד החדש
יש משפט שמנחה אותנו תמיד - כשיש ספק אז אין ספק!!! התחזית מתעתעת ומשתנה בימים האחרונים, נכון לעכשיו הים נראה רע. אין כוונה לקיים תחרות בים גבולי עם סיכון להתהפכות על כל הנזקים הנלווים... גם לא שנגיע כולנו ונבטל לאחר כל ההתארגנות וההגעה, חלקנו מגיעים מרחוק.. וגם לא שהחברים ייכנסו לים עם "פרפרים בבטן"... זו תחרות דיג שנועדה גם לקיים הנאה מהדיג - ולא תחרות שיט אתגרי בו המיקוד יהיה השרדות על הקיאק. מעדיפים להצטער מחר על הביטול למרות שהים ירד - מאשר להצטער על שלא ביטלנו וגררנו עשרות חברים לשווא... להתראות במפגש במועד הנדחה... 
|
|
|
|
D_A
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הים עובד, החלטה נכונה "כשיש ספק אז אין ספק!!!" 
|
WOW FISHING TEAM
|
|
|
|
|
אז נפגשים במוצאי החג בחוף?
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אז נפגשים במוצאי החג בחוף?
אם מוצאי חג זה יום חמישי אז כן 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רונן טל אברהם ריגלר ודויד בניסטי יגיעו רק לתחרות עצמה ולא לערב לפני לצערנו  עדיין יש לכם הזדמנות ליום חמישי 
|
|
|
|
|
גם שמואל רמתי(שמואלוקוס) מגיע לתחרות במקצה כוח הזרוע איתי. הוא נרשם לפורום אבל טרם קיבל אישור ולא מצליח להכנס. מבקש לרשום אותו.
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
חברים , ההרשמה עדיין פתוחה  מי שלא חבר פורום יכול להירשם בדרכים הבאות : 1. לבקש מחבר פורום שירשום אותו 2. להגיע לעמדת הרישום בחוף בין השעות 04:00-05:00 3. לשלוח הודעת SMS למנהל התחרות 050-5216621 עם ציון השם והמקצה (כוח הזרוע או ממונע/איילנד) בעדיפות לרישום מוקדם
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|