פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יום של טרכונים |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: יום של טרכונים (נקרא 6985 פעמים) |
הדפסה |
|
|
דוד חיפה
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סירטון מעולה אין כמו פייט טוב על הבוקר
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
כל הכבוד - תודה על השיתוף  רק דבר אחד ברשותך: כאשר נמצאים על סלעים, במרחק רב מדי מקו המים יש צורך בנעליים עם אחיזה טובה בסלעים ורשת הרמה ארוכה. המשך הצלחה בבאות. מארט  צודק לגמרי, באמת מסוכן ומחליק. לגבי רשת הרמה עם מוט ארוך: יש מוטות טלסקופיים וגם חלקים. כאשר אתה דג רחוק וגבוה מקו המים, העדיפות היא למוט טלסקופי. בקצה החוט יש הברגה אוניברסלית לרשת - אתה יכול לבחור את גודל, סוג וצורת הרשת. אני משתמש בכאלה מיטות ב- feeder וב- match. לים לא הייתי קונה מוט יקר - אין צורך. אני מצ"ב לקישור למוט שנמכר ברשת דקטלון בחו"ל. אני יותר מבטוח שתמצא כזה מוט בחנות דקטלון שנפתחה בארץ: https://www.decathlon.co.uk/netlake-400-landing-net-handle-id_8237688.htmlלגבי נעליים: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29082.0לי יש את הנעליים האוסטרליות. כמו כן הזמנתי זוג נעליים, שמתאימות גם לסלעים ונגד מים, רק לא מתאימות להליכה על סלעים עם ירוקת: Newest Men Hiking Shoes Waterproof Canvas Outdoor Shoes Anti-skid Mountain Climbing Fishing Boots Sneakers Sport hunting Shoes http://s.aliexpress.com/MZrmuYbq (from AliExpress Android) אחלה דוח. סרטון כיפי לצפייה. נראה כמו גדלים של דגים שעם הציוד שלך (מה הציוד?) יכולת פשוט לשלוף בלי להתקרב לקו המים ובלי רשת. לא?
תודה חבר  צודק במאה אחוז היה לי ציוד שהרבה יגידו שהוא כבד מדי בשביל דגים כאלה, אבל אני משתמש בבומבט 40 גרם, וזאת הסיבה שבחרתי דווקא בסט הזה ליציאה הזו. מקל: Major Craft Skyroad skr-1002plg משקל זריקה 15-70 רולר: Penn spinfisher 4500. הציוד כמו שציינת יכול להרים את הדגים בלי שום בעיה, אבל כיוון שהיו לי מלא בריחות, וזה מכיוון שבחירת הקרסים לא הייתה מוצלחת, לא לקחתי סיכון. לגבי המקל שלך: הייתי "דלוק" עליו. החברים שלי עשו לי הפתעה והזמינו עבורי מקל custom (בנייה אישית) עם הנתונים של המקל שלך ושל jinza Nick. התמונות אצל קובי ערבה , אם יכנס לדיון, יצרף תמונות. מארט  תודה רבה מארט, שאפו על הטיפים אחי  אז ככה לגבי הנעליים חבל שלא ראיתי את זה קודם, כי כבר הזמנתי את הנעליים האלה, והם נראים פגז, אשמח לחוות דעת http://www.daiwa.com/jp/resources/fishing/item/foot/shoes_ft/ds-2101qs/DS-2101QS_darkgreen_cut_2.png?keepThis=true&TB_iframe=true&height=800&width=800לגבי הרשת הרמה נראה מעולה, אני מזמין לי אחת זה יעזור הרבה. ולגבי המקל אני ממליץ בחום לכל מי שהתעניין בו היו לי עליו הרבה תפיסות רציניות, והוא עבד מצוין. אבל ברור שהמקל שלך הוא ליגה אחרת, העיקר שיהיה לך בהצלחה אחי, ושתביא עליו מפלצות בעזרת השם.
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גם אני התעניינתי בדיוק במקל הזה, דגם plg, עשה רושם של מקל מצויין, בסוף בחרתי במקל אחר. לגבי המקל של מארט, זה כבר ליגה אחרת..... מקל קאסטום בבניה אישית, בלאנק מעולה והתאמה של המידות וגריפ למידות של הדייג....
ממליץ בחום על המקל שלי, הוא באמת מצוין, לגבי המקל של מארט, איזה מרשים אחי, באמת מקל ליגת העל, אין מה להגיד 
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
סירטון מעולה אין כמו פייט טוב על הבוקר
דוד יא תותח, תודה אחי, מי כמוך יודע איזה פייט טוב יש ל טרכונים.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יופי של דו"ח סאמח... ויופי של יום - כי נראה שאקש'ן לא חסר לך... לפי הסרטון, מארט צודק בכל מילה... ראיתי מה קרה עם טרחונים קטנים שהצלחת להניף - תחשוב מה היה קורה עם טרחון של 2ק"ג.. נעליים טובות והתייצבות על סלע בקו המים - הכל הרבה יותר נוח ובטוח.. מבחינת הקרסים נראה שהפקת לקחים ואכן, לטרחון עדיף קרס גדולה... לסיום, ruviva אכן צודק, ראשית מפני שיש לו נסיון אדיר והוא ככלל מדבר מנסיונו.. כך גם לעצם העניין - לטרחון חי יתרון אדיר ונחשב בידי רבים לפתיון האולטימטיבי לאינטיאס, נחשב בידי רבים פתיון מס' 1 - כנראה גם בגלל אותות המצוקה שהוא משדר.. כדג מת, אין לו לדעתי ערך מוסף ביחס לבורי וכל דג מת אחר, מה שאומר כי יתכן ותתפוס עליו אינטיאס רעב מהחוף - כמו על בורי מת או סבידה מתה, אך אין לו את היתרון היחסי שיש לו כדג חי על פני דגים אחרים.. כך או אחרת - מאחל לך שנראה השנה דו"ח שלך על אינטיאס דו ספרתי 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
כיף של סרט ואקשן.  שמתי לב שבהתחלת הסרט החלק העליון של החכה לא היה מכוון ביחס לחלק התחתון הטבעות היו הצידה. שים לב לזה
|
|
|
|
|
|
|
יופי של טרכונים , בהצלחה עם האינטיאסים .... 
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
יופי של דו"ח סאמח... ויופי של יום - כי נראה שאקש'ן לא חסר לך... לפי הסרטון, מארט צודק בכל מילה... ראיתי מה קרה עם טרחונים קטנים שהצלחת להניף - תחשוב מה היה קורה עם טרחון של 2ק"ג.. נעליים טובות והתייצבות על סלע בקו המים - הכל הרבה יותר נוח ובטוח.. מבחינת הקרסים נראה שהפקת לקחים ואכן, לטרחון עדיף קרס גדולה... לסיום, ruviva אכן צודק, ראשית מפני שיש לו נסיון אדיר והוא ככלל מדבר מנסיונו.. כך גם לעצם העניין - לטרחון חי יתרון אדיר ונחשב בידי רבים לפתיון האולטימטיבי לאינטיאס, נחשב בידי רבים פתיון מס' 1 - כנראה גם בגלל אותות המצוקה שהוא משדר.. כדג מת, אין לו לדעתי ערך מוסף ביחס לבורי וכל דג מת אחר, מה שאומר כי יתכן ותתפוס עליו אינטיאס רעב מהחוף - כמו על בורי מת או סבידה מתה, אך אין לו את היתרון היחסי שיש לו כדג חי על פני דגים אחרים.. כך או אחרת - מאחל לך שנראה השנה דו"ח שלך על אינטיאס דו ספרתי  תודה רפי, ברור החברה פה נותנים טיפים לעניין, ואני מידית לקחתי את זה ברצינות והזמנתי לי נעליים ורשת הרמה. לגבי אינטיאס אין לי ניסיון רב בתחום, שנה שעברה ניסיתי פעם ראשונה, ותפסתי אחד במשקל 4 ק" גם, השנה הציוד יותר מסיבי ומותאם לגדולים גם פיתיונות וגם בגרגור אני מוכן. ההסבר לגבי הטרכון נשמע הגיוני מאוד, ואני אעבור על זה נראה לי שאני אחשוב על דרך לשמור על הטרכונים בחיים לפחות למשך יום עד לתפירה. תודה רבה  , ואנשאללה יהיה לנו דו"ח דו ספרתי השנה 
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כיף של סרט ואקשן.  שמתי לב שבהתחלת הסרט החלק העליון של החכה לא היה מכוון ביחס לחלק התחתון הטבעות היו הצידה. שים לב לזה תודה רבה חבר  ברור לא מבין איך פספסתי את זה 
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של טרכונים , בהצלחה עם האינטיאסים ....  תודה רבה חבר  בהצלחה לכולנו 
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
כל הכבוד - תודה על השיתוף  רק דבר אחד ברשותך: כאשר נמצאים על סלעים, במרחק רב מדי מקו המים יש צורך בנעליים עם אחיזה טובה בסלעים ורשת הרמה ארוכה. המשך הצלחה בבאות. מארט  צודק לגמרי, באמת מסוכן ומחליק. לגבי רשת הרמה עם מוט ארוך: יש מוטות טלסקופיים וגם חלקים. כאשר אתה דג רחוק וגבוה מקו המים, העדיפות היא למוט טלסקופי. בקצה החוט יש הברגה אוניברסלית לרשת - אתה יכול לבחור את גודל, סוג וצורת הרשת. אני משתמש בכאלה מיטות ב- feeder וב- match. לים לא הייתי קונה מוט יקר - אין צורך. אני מצ"ב לקישור למוט שנמכר ברשת דקטלון בחו"ל. אני יותר מבטוח שתמצא כזה מוט בחנות דקטלון שנפתחה בארץ: https://www.decathlon.co.uk/netlake-400-landing-net-handle-id_8237688.htmlלגבי נעליים: http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29082.0לי יש את הנעליים האוסטרליות. כמו כן הזמנתי זוג נעליים, שמתאימות גם לסלעים ונגד מים, רק לא מתאימות להליכה על סלעים עם ירוקת: Newest Men Hiking Shoes Waterproof Canvas Outdoor Shoes Anti-skid Mountain Climbing Fishing Boots Sneakers Sport hunting Shoes http://s.aliexpress.com/MZrmuYbq (from AliExpress Android) אחלה דוח. סרטון כיפי לצפייה. נראה כמו גדלים של דגים שעם הציוד שלך (מה הציוד?) יכולת פשוט לשלוף בלי להתקרב לקו המים ובלי רשת. לא?
תודה חבר  צודק במאה אחוז היה לי ציוד שהרבה יגידו שהוא כבד מדי בשביל דגים כאלה, אבל אני משתמש בבומבט 40 גרם, וזאת הסיבה שבחרתי דווקא בסט הזה ליציאה הזו. מקל: Major Craft Skyroad skr-1002plg משקל זריקה 15-70 רולר: Penn spinfisher 4500. הציוד כמו שציינת יכול להרים את הדגים בלי שום בעיה, אבל כיוון שהיו לי מלא בריחות, וזה מכיוון שבחירת הקרסים לא הייתה מוצלחת, לא לקחתי סיכון. לגבי המקל שלך: הייתי "דלוק" עליו. החברים שלי עשו לי הפתעה והזמינו עבורי מקל custom (בנייה אישית) עם הנתונים של המקל שלך ושל jinza Nick. התמונות אצל קובי ערבה , אם יכנס לדיון, יצרף תמונות. מארט  תודה רבה מארט, שאפו על הטיפים אחי  אז ככה לגבי הנעליים חבל שלא ראיתי את זה קודם, כי כבר הזמנתי את הנעליים האלה, והם נראים פגז, אשמח לחוות דעת http://www.daiwa.com/jp/resources/fishing/item/foot/shoes_ft/ds-2101qs/DS-2101QS_darkgreen_cut_2.png?keepThis=true&TB_iframe=true&height=800&width=800לגבי הרשת הרמה נראה מעולה, אני מזמין לי אחת זה יעזור הרבה. ולגבי המקל אני ממליץ בחום לכל מי שהתעניין בו היו לי עליו הרבה תפיסות רציניות, והוא עבד מצוין. אבל ברור שהמקל שלך הוא ליגה אחרת, העיקר שיהיה לך בהצלחה אחי, ושתביא עליו מפלצות בעזרת השם. לגבי הנעליים שהזמנת - לדעתי, רמת על, ובהתאם לכך המחיר. הלכת עד הסוף- תתחדש  מארט 
|
|
|
|
|
|
muky522
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
לא זמין
תודה לבורא עולם על ים נפלא ודגים נפלאים
|
|
מקבץ נפלא של טרכונים עכשיו הם בשיא הפעילות שלהם כל הכבוד 
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מקבץ נפלא של טרכונים עכשיו הם בשיא הפעילות שלהם כל הכבוד  תודה רבה  אמיתי הם בכל מקום, והם רעבים.
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג אחלה סרט  מברוק על התרכונים  מה שאמרו פה חשוב להיזהר בסלעים 
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג אחלה סרט  מברוק על התרכונים  מה שאמרו פה חשוב להיזהר בסלעים  תודה רבה 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3