בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  יום של טרכונים
עמודים: [1] 2 3 למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: יום של טרכונים  (נקרא 6986 פעמים) הדפסה
Sameeh
חבר פורום
**

מנותק מנותק

יום של טרכונים
« ב- : ספטמבר 29, 2017, 14:48:14 PM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
29/9/2017צפון: שבי ציון -עכו מים מלוחיםשקט עד גלי0 - 10 מטרדיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים)

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
6:00דמוי סיליקון - בומבט וסיליקוןטרכון ים תיכוני3 1.5

הדו"ח:
שלום חברים,

מתחיל את הנסיעה ב 5 בבוקר ופני מועדות לנהריה, שם הייתי יום לפני והיו המון נעילות אבל את רובם החזרתי למים כי הם היו קטנים.

אז אחרי התלבטות קטנה מחליט לכנס לעכו, חושב לעצמי אוליי יהיו דגים יותר גדולים, וגם הנסיעה הבייתה תהיה יותר קצרה ובלי יותר מדי פקקים  

מגיע לנקודה עדיין חשוך מתחיל לעבוד עם jig וחושב על פלמוד כי אני מאוד רוצה לתפוס את הדג הזה,  אבל עוברת חצי שעה ואין כלום.

עם אור ראשון אני קולט שהבחור לידי ננעל על טרחון חמוד, מבין שהם התעוררו ורעבים כנראה  yahoo

מחליף מהר לבובמט וסיליקון ומתחיל לעבוד והנעילה הראשונה לא מאחרת לבוא, מתחיל לגלגל מהר ומתעלם מהעובדה שהקרסים שקשרתי לסיליקון קצת קטנות, מביא את הדג חצי דרך והוא מחליט שטוב במים ולא רוצה קצת שמש  דופק את הראש

מחליף מקום, והולך למים העמוקים יותר כמה זריקות ויש עוד נעילה, וחוזר על אותה טעות מגלגל מהר ומאבד את הדג ממש קרוב לסלעים  דופק את הראש

טוב פה החלטתי שבנעילות הבאות אני עובד קצת בעדינות  ,

ממשיך לעבוד ובינתיים השמש עולה ומהנסיון הצנוע שלי אני מבין שהסיכויים הולכים וקטנים.

כמה דקות ויש עוד נעילה, מביא את הדג בעדינות עד לסלעים יורד למטה ומרים אותו עם הרשת, מכניס לשחילר, וממשיך  אתה בסדר

עוד כמה דקות ויש עוד נעילה עוד פעם יורד עם הרשת ועולה עם הדג.

לסיכום, זריחה יפה, ונוף וים מדהימים, ודגים בשחילר, מה יותר טוב מזה  אתה בסדר

והטרחונים נכנסים למקפיא בינתיים, והם יהיו אחלה פתיון לאינטיאס בעונה שאוטוטו מתחילה  בירה

והנה הסרטון:

<a href="https://www.youtube.com/embed/nbJ56L5ki88" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/nbJ56L5ki88</a>

צום קל וגמר חתימה טובה.
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2017, 09:56:53 AM על ידי Sameeh
 IP: [ מחובר ]
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

בעניין: קצת קטנים עד שיגיעו הגדולים
« הגיב #1 ב- : ספטמבר 29, 2017, 15:54:45 PM »
כל הכבוד - תודה על השיתוף  בירה

רק דבר אחד ברשותך:

כאשר נמצאים על סלעים, במרחק רב מדי מקו המים יש צורך בנעליים עם אחיזה טובה בסלעים ורשת הרמה ארוכה.

המשך הצלחה בבאות.

מארט  אתה בסדר
-------------------------------
Sameeh
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : ספטמבר 29, 2017, 16:52:14 PM »
כל הכבוד - תודה על השיתוף  בירה

רק דבר אחד ברשותך:

כאשר נמצאים על סלעים, במרחק רב מדי מקו המים יש צורך בנעליים עם אחיזה טובה בסלעים ורשת הרמה ארוכה.

המשך הצלחה בבאות.

מארט  אתה בסדר

צודק לגמרי, באמת מסוכן ומחליק.
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: יום של טרחונים
« הגיב #3 ב- : ספטמבר 29, 2017, 18:01:19 PM »
אחלה טרכונים גבר ומותאמים לתפירה לאינטיאסים  אתה בסדר ,ובאמת תיקח את הטיפים האלו ברצינות נעלי ספורט עם סלעים כאלו זה מתכון לאסון חס וחלילה ,דגים יפים בהצלחה בהמשך הגזעי
Sameeh
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : ספטמבר 29, 2017, 18:40:29 PM »
אחלה טרכונים גבר ומותאמים לתפירה לאינטיאסים  אתה בסדר ,ובאמת תיקח את הטיפים האלו ברצינות נעלי ספורט עם סלעים כאלו זה מתכון לאסון חס וחלילה ,דגים יפים בהצלחה בהמשך הגזעי

תודה רבה חבר,
ברור אני לוקח את זה ברצינות 
ruviva
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : ספטמבר 29, 2017, 20:03:00 PM »
יופי של תפיסות ונוף מדהים. ברשותך אשאל איך אתה מתכוון להוציא אינטיאס עם טרכון מההקפאה? מהחוף? מסירה? האם הוצאת בעבר על טרכון קפוא?. תודה מראש
Sameeh
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #6 ב- : ספטמבר 29, 2017, 20:50:42 PM »
יופי של תפיסות ונוף מדהים. ברשותך אשאל איך אתה מתכוון להוציא אינטיאס עם טרכון מההקפאה? מהחוף? מסירה? האם הוצאת בעבר על טרכון קפוא?. תודה מראש
תודה חבר,
את האמת על טרחון לא, עד היום רק על קלמרי ניסיתי, אבל הבנתי מהרצאות שראיתי טרחון הוא פיתיון מצוין,

אני דג רק מהחוף בדרך כלל,

ממה שהבנתי דג חי מגדיל את הסיכויים בהרבה, אבל אינטיאס דופק על הכל אחי גם דג מהמקפיא.
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2017, 05:32:41 AM על ידי Sameeh
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #7 ב- : ספטמבר 30, 2017, 07:52:54 AM »
אחלה של טרכונים, עבודה יפה!
אני אישית לא הייתי מתאפק מלאכול אותם, טריים טריים, ובגודל מצויין... האנטיאס- שיסתפק בבורי מהסופר.... מוציא לשון
אחלה של דו"ח, סאמיח, תודה על השיתוף
Sameeh
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #8 ב- : ספטמבר 30, 2017, 10:05:39 AM »
אחלה של טרכונים, עבודה יפה!
אני אישית לא הייתי מתאפק מלאכול אותם, טריים טריים, ובגודל מצויין... האנטיאס- שיסתפק בבורי מהסופר.... מוציא לשון
אחלה של דו"ח, סאמיח, תודה על השיתוף

תודה רבה חבר  אתה בסדר
צודק אחי קשה מאוד להתאפק, אבל בשביל פייט של אינטיאס הייתי מקריב גם לוקוס  הגזעי
ruviva
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: יום של טרכונים
« הגיב #9 ב- : ספטמבר 30, 2017, 10:29:31 AM »
תודה חבר,
את האמת על טרחון לא, עד היום רק על קלמרי ניסיתי, אבל הבנתי מהרצאות שראיתי טרחון הוא פיתיון מצוין,

ממה שהבנתי דג חי מגדיל את הסיכויים בהרבה, אבל אינטיאס דופק על הכל אחי גם דג מהמקפיא.

תודה על תשובתך, אני אישית לא שמעתי שהוציאו אינטיאס מהחוף על טרחון קפוא, האם יכול להיות שבהרצאה שדיברת עליה היה מדובר על דייג מסירה, ששם ההתנהגות של דג מת היא שונה לגמרי כשהוא נגרר מאחרי הסירה והוא נראה יותר דומה לדג חי.

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

ועצה ממני, עדיף לפני דיג האינטיאס להוציא בפתיון דג חי קטן כמו מרמיר, סרגוס ועוד. סיכויי התפיסה לאינטיאס ישתפרו פלאים.
Sameeh
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #10 ב- : ספטמבר 30, 2017, 11:51:17 AM »
תודה חבר,

תודה על תשובתך, אני אישית לא שמעתי שהוציאו אינטיאס מהחוף על טרחון קפוא, האם יכול להיות שבהרצאה שדיברת עליה היה מדובר על דייג מסירה, ששם ההתנהגות של דג מת היא שונה לגמרי כשהוא נגרר מאחרי הסירה והוא נראה יותר דומה לדג חי.

בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

ועצה ממני, עדיף לפני דיג האינטיאס להוציא בפתיון דג חי קטן כמו מרמיר, סרגוס ועוד. סיכויי התפיסה לאינטיאס ישתפרו פלאים.

מקבל אחי, תודה על העצה, נקווה לטוב, ושתהיה לנו עונה טובה וחוטים מתוחים.  אתה בסדר
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2017, 11:53:21 AM על ידי Sameeh
ניר71
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #11 ב- : ספטמבר 30, 2017, 14:54:52 PM »
אחלה דוח.
סרטון כיפי לצפייה.
נראה כמו גדלים של דגים שעם הציוד שלך (מה הציוד?)
יכולת פשוט לשלוף בלי להתקרב לקו המים ובלי רשת. לא?
Sameeh
חבר פורום
**

מנותק מנותק

« הגיב #12 ב- : ספטמבר 30, 2017, 15:25:33 PM »
אחלה דוח.
סרטון כיפי לצפייה.

תודה חבר   אתה בסדר
צודק במאה אחוז היה לי ציוד שהרבה יגידו שהוא כבד מדי בשביל דגים כאלה, אבל אני משתמש בבומבט 40 גרם, וזאת הסיבה שבחרתי דווקא בסט הזה ליציאה הזו.
מקל: Major Craft Skyroad skr-1002plg משקל זריקה 15-70
רולר: Penn spinfisher 4500.
הציוד כמו שציינת יכול להרים את הדגים בלי שום בעיה, אבל כיוון שהיו לי מלא בריחות, וזה מכיוון שבחירת הקרסים לא הייתה מוצלחת, לא לקחתי סיכון.
Marat Matzkin

חבר פורום
*

מנותק מנותק

0542-143064

« הגיב #13 ב- : ספטמבר 30, 2017, 18:19:35 PM »
כל הכבוד - תודה על השיתוף  בירה

רק דבר אחד ברשותך:

המשך הצלחה בבאות.

מארט  אתה בסדר

צודק לגמרי, באמת מסוכן ומחליק.
לגבי רשת הרמה עם מוט ארוך: יש מוטות טלסקופיים וגם חלקים. כאשר אתה דג רחוק וגבוה מקו המים, העדיפות היא למוט טלסקופי. בקצה החוט יש הברגה אוניברסלית לרשת - אתה יכול לבחור את גודל, סוג וצורת הרשת. אני משתמש בכאלה מיטות ב- feeder וב- match. לים לא הייתי קונה מוט יקר - אין צורך. אני מצ"ב לקישור למוט שנמכר ברשת דקטלון בחו"ל. אני יותר מבטוח שתמצא כזה מוט בחנות דקטלון
שנפתחה בארץ:
https://www.decathlon.co.uk/netlake-400-landing-net-handle-id_8237688.html

לגבי נעליים:

http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=29082.0

לי יש את הנעליים האוסטרליות.

כמו כן הזמנתי זוג נעליים, שמתאימות גם לסלעים ונגד מים, רק לא מתאימות להליכה על סלעים עם ירוקת:
Newest Men Hiking Shoes Waterproof Canvas Outdoor Shoes Anti-skid Mountain Climbing Fishing Boots Sneakers Sport hunting Shoes
 http://s.aliexpress.com/MZrmuYbq
(from AliExpress Android)

אחלה דוח.
סרטון כיפי לצפייה.

תודה חבר   אתה בסדר
צודק במאה אחוז היה לי ציוד שהרבה יגידו שהוא כבד מדי בשביל דגים כאלה, אבל אני משתמש בבומבט 40 גרם, וזאת הסיבה שבחרתי דווקא בסט הזה ליציאה הזו.
מקל: Major Craft Skyroad skr-1002plg משקל זריקה 15-70
רולר: Penn spinfisher 4500.
הציוד כמו שציינת יכול להרים את הדגים בלי שום בעיה, אבל כיוון שהיו לי מלא בריחות, וזה מכיוון שבחירת הקרסים לא הייתה מוצלחת, לא לקחתי סיכון.
לגבי המקל שלך: הייתי "דלוק" עליו. החברים שלי עשו לי הפתעה והזמינו עבורי מקל custom (בנייה אישית) עם הנתונים של המקל שלך ושל jinza Nick.
התמונות אצל קובי ערבה , אם יכנס לדיון, יצרף תמונות.

מארט  אתה בסדר
עריכה אחרונה: ספטמבר 30, 2017, 18:22:44 PM על ידי Marat Matzkin
-------------------------------
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #14 ב- : ספטמבר 30, 2017, 18:58:14 PM »
גם אני התעניינתי בדיוק במקל הזה, דגם plg, עשה רושם של מקל מצויין, בסוף בחרתי במקל אחר. לגבי המקל של מארט, זה כבר ליגה אחרת..... מקל קאסטום בבניה אישית, בלאנק מעולה והתאמה של המידות וגריפ למידות של הדייג....
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] 2 3 למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!