פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   פלמוד חמוד או "חיפש אתונות ומצא מלוכה" |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: פלמוד חמוד או "חיפש אתונות ומצא מלוכה" (נקרא 5195 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 26/9/2017 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 19:00 | דמוי דג גדול - mommotti 180 | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.650 |
הדו"ח:תקופה עמוסה בעבודה, ימים ארוכים ומעט חלונות ליציאות דייג.... אז פה ושם יש יציאות, מדי פעם תפיסות (אין זמן לדוחות ובלאו הכי אני כותב רק כשיש משהו מעניין). חודש ספטמבר הוא חודש משמעותי אצלנו במפרץ, כששני מיני דגים משמעותיים מתחילים להיכנס לחוף- ברקודה ופלמידה לבנה. מאז אוגוסט אני מחכה לפלמוד הראשון של השנה, החברים בסירות כבר תופסים אותן בטרולינג, אבל עוד לא ידוע לי על תפיסה מהחוף. היו לי כמה מפגשים איתם בים אבל תמיד הם ניצחו, עד עכשיו.... ביום שלישי סיימתי לעבוד ב-17:30, עם ידיעה ברורה שאני מתארגן ורץ לים. בערך ב-18:30 אני כבר מורכב זורק זריקה ראשונה. שעת ההגעה לא אופטימאלית, ממש סוף השקיעה, והחמצתי את השעה המועדפת לחיפוש הפלמודים (או כך לפחות חשבתי), ולכן תוך כמה דקות כבר התחלתי לעבוד בכוונה לנסות ולפגוש ברקודות. עברתי לדמוי שאני די מחבב, המומוטי 180 שיש לו שחיה מופרעת שאין הרבה דגים שיעמדו בפניה. כמה זריקות לסריקה ימינה שמאלה, ואני מחליט לשפר עמדה בכמה מטרים, לנקודה שמאפשרת רדיוס גדול יותר. זורק, מגלגל במהירות בינונית עם עצירות וטוויצ'ים מדי פעם, והתקיפה לא איחרה לבוא.... פיצוץ קטן, הוק סט וריצה קצרה עם יציאת חוט, שאיפשרה לי לאמוד את גודל הדג מולי, כשהבנתי שלא מדובר בסוס כבד, פשוט פימפמתי אותו אלי בזריזות, בשאיפה להספיק ולחזור אל הלהקה לפני שתחלוף... צ'יק צ'ק והדג בחוץ, אין זמן לצילומים, ניקוז מהיר, לתוך שקית ושוב זורק לאותו מקום. אחרי 2 זריקות היתה עוד תקיפה ללא נעילה, ואז שקט.... ניסיתי עוד קצת לעבוד לברקודה, החלפת דמויים, החלפת נקודות, כשהבנתי שהאקשן נגמר, התקפלתי הביתה עם השלל הנחמד. בסה"כ יציאה קצרה, שעה וחצי של ים, עם סיפתח לעונת הפלמידות. נקווה התפיסה הזו היא סימן לבאות! גמר חתימה טובה, שנה טובה לכולם והרבה חוטים מתוחים 
|
|
|
|
|
|
|
קובי סכתין עלייך סיפתח קטלני הייתי אומר 
|
|
-------------------------------
מאור מזרחי
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מברוק על הסיפתח כן יירבו 
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
כבוד והרבה - תודה על השיתוף  התמונה מוכרת לי  מארט 
|
|
|
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
מקצוענות לשמה,שעה וחצי,לפרוק דודא,לנשום ים ולצאת עם שלל  , מברוק על הראשון העונה,כן ירבו אח יקר 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
מלוכה בהחלט, לפחות נסיכה... הגיע הזמן קובי, שתנצח במאבק מול הלבנות בעלות השיניים... דו"ח שכייפ לקרוא, קליל ואינפורמטיבי כאחד - עכשיו אנחנו גם יודעים מה נכנס אצלכם בספטמבר..
מה שמעניין במיוחד, פלמוד בחושך?! מאוד סקרן אם היה חושך מוחלט או עדיין לא...
|
|
|
|
|
|
|
ובלאו הכי אני כותב רק כשיש משהו מעניין).
אין ספק - כשאתה כותב זה מעניין  תודה על השיתוף.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קובי, מברוק על הספתח לעונה  פלמידה נחמדה מאוד ובתאבון 
|
|
|
|
|
|
|
מקצוען אחלה דוח קובי , נהנה תמיד לקרוא את הדוחות שלך מברוק על הראשונה ניפגש בים וגמר חתימה טובה
|
|
|
|
|
|
|
אחלה פלמידה , כייף לא נורמאלי כשנדבקת היומית ביציאה קצרה .
בדרום כבר יש תפיסות , עונת מעבר מבולבלת ומבלבלת ...כל יום שונה מקודמו , באילת נראה שהכל דומה .
|
|
|
|
|
|
|
פלמידה נאה לספתח את העונה ניצלת את החלון יפה מאוד עד מתי הפלמידות מסתובבות בחוף באילת? בהצלחה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
פלמידה נאה לספתח את העונה ניצלת את החלון יפה מאוד עד מתי הפלמידות מסתובבות בחוף באילת? בהצלחה בהמשך  פלמידות יש פה כל השנה פחות או יותר, אבל בעוצמה משתנה. תפיסות מהחוף יש בעיקר בין ספטמבר למרץ בערך, מדי פעם יש חריגים מחוץ לטווח הזה.
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מקצוען אחלה דוח קובי , נהנה תמיד לקרוא את הדוחות שלך מברוק על הראשונה ניפגש בים וגמר חתימה טובה
תודה רבה, חבר. מחכה לראות אותך על החוף, כשתחזור לשגרה.... 
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
מלוכה בהחלט, לפחות נסיכה... הגיע הזמן קובי, שתנצח במאבק מול הלבנות בעלות השיניים... דו"ח שכייפ לקרוא, קליל ואינפורמטיבי כאחד - עכשיו אנחנו גם יודעים מה נכנס אצלכם בספטמבר..
מה שמעניין במיוחד, פלמוד בחושך?! מאוד סקרן אם היה חושך מוחלט או עדיין לא...
ראשונה לעונה, מפה מתחילים.... לגבי התפיסה, היא היתה ממש בדמדומים של אור אחרון, אחריה היתה עוד תקיפה, אבל שתיהן לא בחושך מלא. ברגע שהחשיך לגמרי- נגמרו התקיפות. באופן כללי תפיסות של פלמידה לא אופייניות אצלנו ליציאות אחרי הצהריים, אני חושב שזו הראשונה שתפסתי בשעות האלה, הרוב המוחלט נתפסות פה בשעות הבוקר.
|
|
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
קובי יה תותח פלמידה פצצה ודוח לפנים מברוק על הסיפתח שלך וכן ירבו ותסריח מדגים בהצלחה אחי 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2 3