פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   דייג מתחיל בדייג חוף בים |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג מתחיל בדייג חוף בים (נקרא 3833 פעמים) |
הדפסה |
|
omrii
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הריג הקבוע שאני משתשמש בו לא משנה מצב הים הוא משקולת סחף 115-125 גרם ומעליה קרסים עדיף לגדולות שעדיין למרות הגודל הטרכונים בולעים אותן עד הקיבה. אורך הריג בערך מטר מחוט בעובי 0.6 ואורך החוט של הקרס תלוי במצב הים אבל לא עובר את ה30 סמ שלא יסתבך. כל זה מתחבר לסוויבל שמחובר לחוט הראשי. הסיבה לריג כזה היא שהחוט תמיד נשאר מתוח בגלל המשקולת ואז אין טעויות בהייתה אכילה לא הייתה זה גל זה רוח אין אי ודאות סיבה שניה בגלל שהחוט מתוח והמשקולת מקובעת הדג ננעל לבד. מתאים לחוף חולי או חולי עם קצת סלעים. פתיון עדיף קלמארי או דג מכוון שהם עמידים יותר ונמצאים בהשג יד דייג סרגוסים/בוריםקלמרי וכו. תהנה.
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אביחי, מעבר למה שנאמר כאן, ההתנסות הכי טובה הינה להצטרף לדיג , אני מאמין שיש מספר לא קטן של חברים שישמחו ללוות ולהדריך, יש שרשור ליציאות משותפות, מציע שתוסיף את עצמך לשרשור עם הפרטים הרלוונטיים כגון אזור בארץ, שיטת הדייג וכדו' ותמצא לך פרטנרים, אם אתה מאזור הצפון תוכל להצטרף אלי בברכה, בהצלחה
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
שלום חברים. מתוכננת יציאה ספונטנית לפנות בוקר לפלמחים או אשדוד. איך מגיעים לחוף חברת חשמל עם המים המחמים? האם זה מקום טוב לדיג פתיונות? יש המלצה על מקום אחר באשדוד / פלמחים ודרכי הגשה? תודה 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
גלעג, תרגיש חופשי ליצור איתי קשר ליציאה משותפת, הלילה ארוך עכשיו ויהיה הרבה על מה לדסקס
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
צחי, אארגן לך צו 8 לפעם הבאה. בשבוע הקרוב אם אני יוצא לדוג אצטרך להוציא ספח חדש לתעודת הזהות (גרוש..  .  - סתם היא מפרגנת אבל יש גבול (לדעתה  )). שאלה, הגענו לחוף חברת חשמל. מלא דייגים (וטונות של לכלוך). שאלה לגבי הפתיונות: השניצל לא החזיק על הקרס. התפורר. בשר עוף של כנפיים החזיק טוב אבל לא נאכל גמברי כנראה נאכל. מה הפתיון המומלץ לדניסים ושאר דגים קטנים?
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
פיתיון מומלץ זה שרימפס קריסטל, קלמארי, שניצל רצוי להמליח ואז לא ייפול לך מהר
|
|
|
|
|
ממליץ על סבידה וקלמרי.עמיד על הקרס,אטרקטיבי בעיני הדגים,אפשר לתפוס מהם בערמות בתקופה הנוכחית (אני ממלא מקפיא קטן וייעודי בקלמרי וסבידה שלמים וחלק מפלט לרצועות ישר לקחת לים לדיג..מאוכסנות בקופסאות סלטים גדולות). חוץ מזה,תולעים גם עושות עבודה מצויינת!
|
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
האם לדייג של סבידה צריך ציוד מיוחד? אני לא רואה את עצמי קונה עכשיו עוד חכה (שוב, עניין הגט  ) האם אפשר לתפוס באמצעות חכות חוף?
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
ניתן גם בחכת חוף קצרה, רצוי קצה דק כמה שיותר, העבודה תהיה יותר מסורבלת , התוצאות כנראה שיהיו בהתאם, בתחילת דרכי ועד לפני כשנה וחצי עבדתי עם חכת חוף 3.6 מטר של דאייווה, היו תפיסות אבל עבודה מסורבלת, לדעתי לקלמארי וסבידה אתה לא צריך להשקיע הרבה, חכה פשוטה תעשה את העבודה, תנבה לבדוק בקונים מוכרים באתר, אולי יש שם מציאה, עם מקל ייעודי אישית העבודה החוויה וכמות התפיסות עולה משמעותית
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|