פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   גקסון וסמית - סשן סרגוסים חזק. |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: גקסון וסמית - סשן סרגוסים חזק. (נקרא 3938 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 26/9/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 07 -09 בוק | דמוי דג קטן - גקסון פיגמי מעל כולם | סרגוס (סרגוס משורטט) | 10 | יפה |
הדו"ח:אחד הימים היותר יפים , חולה ועם חום מגיע באור ראשון ...סורק את החוף בצד החולי ובצד המסולע . שום תגובה במים , האריאנים בסביבה..גם חניתנים גדולים ... משפר עמדה על הריף ומתחיל אקשן מטורף , הגקסון פיגמי חוטף פיצוץ מסרגוס ענק , מלחמת התשה והדג שובר את הקרס במשולשת האחורית ומשתחרר ...מכאן אני ממשיך בעצלנות להחליף את הקרס ומאבד כמה סרגוסים חמורים , מחליט להרכיב את הסמית ד קונטקט ומקבל תקיפות לוקוסים ..הלבן בתמונה נתן מלחמה קשה וקיבל חנינה עם שאר הלוקוסים . המשך עבודה והסרגוסים באטרף , פיצוצים ..בריחות ... פוגש זוג דייגי פיתיונות שישב מאור ראשון , הם אומרים שאין כלום במים...אני עושה טרייד , קפה תמורת הדגים  מאחל שנה וגמר חתימה טובה וחוזר עם חיוך הביתה .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 26, 2017, 11:36:18 AM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
איש התענוגות חייב הדרכה ממך על הסמית יופי של הצלחה ועוד יותר סיפור הקפה עם דיגי החוף איש זהב יציאה חלומית 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
אלוף האולטרא רפואה שלמה איל,אין כמו ים לרפואה  הסרגוסים סופר אגרסיביים ,ותוקפים מה שזז לידם. תענוג של תפיסות ובכמות  אצלי הלכו לאיבוד העונה 2 קופסאות של בובות אולטרא  כך שמחפש להתחדש ולפיגמי בהחלט יהיה מקום מכובד בקופסא החדשה. רק ביקורות טובות על הדמוי. פיגמי סדרה גדולה,איזה דגם מדובר? והדי קונטקט איזה גודל וצבע הכי קטלני? אריענים? הדלקת לי את הצורה,היום בבוקר ראיתי תנועה במים וצללית שונה מהטרחון ועכשיו מתחבר לי 
|
|
|
|
|
|
|
אלוף האולטרא רפואה שלמה איל,אין כמו ים לרפואה  הסרגוסים סופר אגרסיביים ,ותוקפים מה שזז לידם. תענוג של תפיסות ובכמות  אצלי הלכו לאיבוד העונה 2 קופסאות של בובות אולטרא  כך שמחפש להתחדש ולפיגמי בהחלט יהיה מקום מכובד בקופסא החדשה. רק ביקורות טובות על הדמוי. פיגמי סדרה גדולה,איזה דגם מדובר? והדי קונטקט איזה גודל וצבע הכי קטלני? אריענים? הדלקת לי את הצורה,היום בבוקר ראיתי תנועה במים וצללית שונה מהטרחון ועכשיו מתחבר לי  היה שווה שנכנסת יא שועל ...כל הקיץ חיפשתי אותך ! ברור שהדלקתי אותך ...גם את עצמי , אני לא טועה ..הם כאן  תודה , בכייף אעביר לך את כל הפרטים על הדמויים ...ממתין כל יום למשלוח מאוסטרלייה אבל גם בארץ יש הכל . הכי חשוב , שנה וגמר חתימה טובה לך וכל המשפחה הגדולה 
|
|
|
|
|
|
kababo
|
ים...המקום המושלם...לכל אדם,ואדם... חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
לטעות, חולשה אנושית.... למחול, מעלה אלוהית....
|
|
|
|
or_Or
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי! אפשר פרטים על הדמוי?
|
|
חכה - okuma RTX-902, 270cm,7-28g רולר - okuma inspira s ISX30R חוט בד - YGK G-soul super jigman X8 20LB שוק לידר - YGK GALIS fluorocarbon 20LB
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רואה כי כבר עשיתם כאן בדו"ח מפגש צמרת של הטריו אייל-שרון-יוסי  עושה רושם אייל, שהסרגוסים הגדולים עשו אותך בריא.... אם אתה מתלהב מיום דיג - זה חייב להיות יום מיוחד... כבר כתבתי בדו"ח הקודם - אתה עם האולטרא זו כבר אומנות... אך גם אומנים לעיתים מתעצלים - ומשלמים מחיר (ספר לי על זה, עצלנות על הסירה עלתה לי ביוקר..), בינינו, אחרי הרבה תפיסות ברקורד - הבריחות הן גם חלק מעניין בחוויה עם סדרת החינוך העצמית.. כמו בצפייה בסרט טוב - כשלא הכל הפי-אנד מוחלט אז זוכרים יותר טוב את הסרט.. יצא לך סרט מעורב - בריחות לצד תפיסות יפות, סרט מושלם 
|
|
|
|
|
|
|
אלוף האולטרא רפואה שלמה איל,אין כמו ים לרפואה  הסרגוסים סופר אגרסיביים ,ותוקפים מה שזז לידם. תענוג של תפיסות ובכמות  אצלי הלכו לאיבוד העונה 2 קופסאות של בובות אולטרא  כך שמחפש להתחדש ולפיגמי בהחלט יהיה מקום מכובד בקופסא החדשה. רק ביקורות טובות על הדמוי. פיגמי סדרה גדולה,איזה דגם מדובר? והדי קונטקט איזה גודל וצבע הכי קטלני? אריענים? הדלקת לי את הצורה,היום בבוקר ראיתי תנועה במים וצללית שונה מהטרחון ועכשיו מתחבר לי  היה שווה שנכנסת יא שועל ...כל הקיץ חיפשתי אותך ! ברור שהדלקתי אותך ...גם את עצמי , אני לא טועה ..הם כאן  תודה , בכייף אעביר לך את כל הפרטים על הדמויים ...ממתין כל יום למשלוח מאוסטרלייה אבל גם בארץ יש הכל . הכי חשוב , שנה וגמר חתימה טובה לך וכל המשפחה הגדולה  מה קורה פה  צה זה אעביר לך את הפרטים .........  מה אנחנו עיזים ............ תן גם לנו להנות מפייט סרגוסים ,,,,שחרר מידע יא כריש  וכמובן עוד דוח מענג ,,,,,,,,,,,,הכי אהבתי שבסוף עשית זוג דייגים מאושרים וחזרת הביתה אחרי קפה (מקווה שלפחות היה טוב  ) 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
כרגיל דוח עם המון מידע ואקשן התמונות מוסיפות המון במיוחד זו של תוואי החוף ומצב הים אין ספק שאתה יודע את העבודה בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
|
חזק !!! מארט 
|
|
|
|
|
|
|
אייל התותח אין עלייך דייג מספר 1!! אלוף תמשיך להפציץ כמו שרק אתה יודע 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אייל, רפואה שלמה קודם כל . עוד בוקר עם תרופת ים שעושה לך רק טוב  אחלה אקשן ואחלה טריידאין
|
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
תענוג :-)
|
|
|
|
|
|
|
לכל מי ששאל בדוח עם הסירטון וכאן , פרטים לגביי הדמוי : גקסון פיגמי בוקס - 3.8 גרם שוקע ..נקנה כאן בארץ בפיש פקטור של ארז כהן . דמוי יוצא מן הכלל , אין יציאה שלא ראיתי עליו משהו ...הטכניקה בעקר סלואו מושן על החול , טוויץ עצירה בין סלעים , גרירה איטית רצופה מעל ריפים רדודים . כמו בדיג בכנרת , רוטצייה בין דמויים חשובה במיוחד אם נשארים באותה נקודה . קניית הדמוי או דמוי כלשהו אינה מבטיחה תפיסה ..בשביל זה משקיעים שעות ים ודיג ולמידת הדמוי , אח"כ הגמול משתלם  מצ"ב שלושה חמורים שנלקחו , הקרס בפיגמי נשברה במאבק עם סרגוס גדול ...הסמית ד קונטקט נתנו תשובה הולמת  + קופסה שהתמלאה בצעצועים מאוסטרלייה ( לאחר " השמדת ראיות " )  בשמחות וימים של דיג עם חיוך 
|
|
|
|
|
|
|
אלוף האולטרא רפואה שלמה איל,אין כמו ים לרפואה  הסרגוסים סופר אגרסיביים ,ותוקפים מה שזז לידם. תענוג של תפיסות ובכמות  אצלי הלכו לאיבוד העונה 2 קופסאות של בובות אולטרא  כך שמחפש להתחדש ולפיגמי בהחלט יהיה מקום מכובד בקופסא החדשה. רק ביקורות טובות על הדמוי. פיגמי סדרה גדולה,איזה דגם מדובר? והדי קונטקט איזה גודל וצבע הכי קטלני? אריענים? הדלקת לי את הצורה,היום בבוקר ראיתי תנועה במים וצללית שונה מהטרחון ועכשיו מתחבר לי  היה שווה שנכנסת יא שועל ...כל הקיץ חיפשתי אותך ! ברור שהדלקתי אותך ...גם את עצמי , אני לא טועה ..הם כאן  תודה , בכייף אעביר לך את כל הפרטים על הדמויים ...ממתין כל יום למשלוח מאוסטרלייה אבל גם בארץ יש הכל . הכי חשוב , שנה וגמר חתימה טובה לך וכל המשפחה הגדולה  תודה נשמה גמר חתימה טובה גם לך ולכל עם ישראל היפים והטובים.
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2