פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   ברכות למאור מזרחי על שינוי השם |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ברכות למאור מזרחי על שינוי השם (נקרא 3053 פעמים) |
הדפסה |
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
במפגש אצל הקפטן עברו אצלי כמעט כל באי המפגש  את חלקכם אני מכיר באופן אישי , רבים רק בשם או בפנים , חלק אני פוגש לראשונה. את מערכת היחסים שלי עם מאור התחלתי לא מזמן  מאור יצר איתי קשר וביקש להתייעץ או לא זוכר מה..  אך שמו לא נחקק בזכרוני עקב השם הבלתי ברור שלו בפורום שגם עכשיו אני לא זוכר אותו  במפגש ביקשתי ממאור , שהוא אדם נפלא ונעים לעשות למעני משהו קטן  לשנות את השם שלו בפורום מכינוי לא ברור לשמו האמיתי - מאור מזרחי  אני רוצה קודם כל להודות לו  זה בהחלט הרבה יותר קל מלשבור את הראש עם כינויים לא ברורים.. אני ממליץ לכל מי שיש לו כינוי כמו jkgfijkhg78 פשוט לתת לעצמו זהות ברורה  בברכת שנה טובה  ** מי שמשנה את שמו בעקבות השרשור הנ"ל אשמח שיגיב , יכתוב מה היה הכינוי הקודם ומה החדש 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
כל הכבוד למאור על ההבנה  אני אומנם לא שיניתי את הכינוי , ואני זוכר שקצת בלבל בהתחלה , לכן הוספתי מתחת לתמונה את השם שיהיה ברור 
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
ראשית ברכות למאור על שינוי השם ולך אבי אני רוצה להגיד שאתה צודק ב 100% הרבה יותר נעים לפנות לחבר בשם האמיתי
|
|
|
|
|
במפגש אצל הקפטן עברו אצלי כמעט כל באי המפגש  את חלקכם אני מכיר באופן אישי , רבים רק בשם או בפנים , חלק אני פוגש לראשונה. את מערכת היחסים שלי עם מאור התחלתי לא מזמן  מאור יצר איתי קשר וביקש להתייעץ או לא זוכר מה..  אך שמו לא נחקק בזכרוני עקב השם הבלתי ברור שלו בפורום שגם עכשיו אני לא זוכר אותו  במפגש ביקשתי ממאור , שהוא אדם נפלא ונעים לעשות למעני משהו קטן  לשנות את השם שלו בפורום מכינוי לא ברור לשמו האמיתי - מאור מזרחי  אני רוצה קודם כל להודות לו  זה בהחלט הרבה יותר קל מלשבור את הראש עם כינויים לא ברורים.. אני ממליץ לכל מי שיש לו כינוי כמו jkgfijkhg78 פשוט לתת לעצמו זהות ברורה  בברכת שנה טובה  ** מי שמשנה את שמו בעקבות השרשור הנ"ל אשמח שיגיב , יכתוב מה היה הכינוי הקודם ומה החדש  תודה רבה אבי  האמת שאתה צודק אין כמו שיודעים את השם שלך ולמי מתכוונים שמדברים זה חשוב.  שפניתי אלייך בפייסבוק לא ידעתי אם תזכור שזה אני מהפורום או לא  עכשיו אתה בטוח יודע שבשבועיים האחרונים מי שפנה אלייך בפייסבוק זה היה אני  תודה שהארת לי את המצב הזה. בקיצור אבי אין עלייך 
|
מאור מזרחי
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במפגש אצל הקפטן עברו אצלי כמעט כל באי המפגש  את חלקכם אני מכיר באופן אישי , רבים רק בשם או בפנים , חלק אני פוגש לראשונה. את מערכת היחסים שלי עם מאור התחלתי לא מזמן  מאור יצר איתי קשר וביקש להתייעץ או לא זוכר מה..  אך שמו לא נחקק בזכרוני עקב השם הבלתי ברור שלו בפורום שגם עכשיו אני לא זוכר אותו  במפגש ביקשתי ממאור , שהוא אדם נפלא ונעים לעשות למעני משהו קטן  לשנות את השם שלו בפורום מכינוי לא ברור לשמו האמיתי - מאור מזרחי  אני רוצה קודם כל להודות לו  זה בהחלט הרבה יותר קל מלשבור את הראש עם כינויים לא ברורים.. אני ממליץ לכל מי שיש לו כינוי כמו jkgfijkhg78 פשוט לתת לעצמו זהות ברורה  בברכת שנה טובה  ** מי שמשנה את שמו בעקבות השרשור הנ"ל אשמח שיגיב , יכתוב מה היה הכינוי הקודם ומה החדש   מה שנכון נכון 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
במפגש אצל הקפטן עברו אצלי כמעט כל באי המפגש  את חלקכם אני מכיר באופן אישי , רבים רק בשם או בפנים , חלק אני פוגש לראשונה. את מערכת היחסים שלי עם מאור התחלתי לא מזמן  מאור יצר איתי קשר וביקש להתייעץ או לא זוכר מה..  אך שמו לא נחקק בזכרוני עקב השם הבלתי ברור שלו בפורום שגם עכשיו אני לא זוכר אותו  במפגש ביקשתי ממאור , שהוא אדם נפלא ונעים לעשות למעני משהו קטן  לשנות את השם שלו בפורום מכינוי לא ברור לשמו האמיתי - מאור מזרחי  אני רוצה קודם כל להודות לו  זה בהחלט הרבה יותר קל מלשבור את הראש עם כינויים לא ברורים.. אני ממליץ לכל מי שיש לו כינוי כמו jkgfijkhg78 פשוט לתת לעצמו זהות ברורה  בברכת שנה טובה  ** מי שמשנה את שמו בעקבות השרשור הנ"ל אשמח שיגיב , יכתוב מה היה הכינוי הקודם ומה החדש   מה שנכון נכון  אילן , זה לא פותר גם אותך 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במפגש אצל הקפטן עברו אצלי כמעט כל באי המפגש  את חלקכם אני מכיר באופן אישי , רבים רק בשם או בפנים , חלק אני פוגש לראשונה. את מערכת היחסים שלי עם מאור התחלתי לא מזמן  מאור יצר איתי קשר וביקש להתייעץ או לא זוכר מה..  אך שמו לא נחקק בזכרוני עקב השם הבלתי ברור שלו בפורום שגם עכשיו אני לא זוכר אותו  במפגש ביקשתי ממאור , שהוא אדם נפלא ונעים לעשות למעני משהו קטן  לשנות את השם שלו בפורום מכינוי לא ברור לשמו האמיתי - מאור מזרחי  אני רוצה קודם כל להודות לו  זה בהחלט הרבה יותר קל מלשבור את הראש עם כינויים לא ברורים.. אני ממליץ לכל מי שיש לו כינוי כמו jkgfijkhg78 פשוט לתת לעצמו זהות ברורה  בברכת שנה טובה  ** מי שמשנה את שמו בעקבות השרשור הנ"ל אשמח שיגיב , יכתוב מה היה הכינוי הקודם ומה החדש   מה שנכון נכון  אילן , זה לא פותר גם אותך  מה לא טוב בשם אילן 62 ??  מחר אני יבקש לשנות ל ilankopiloni62689 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
במפגש אצל הקפטן עברו אצלי כמעט כל באי המפגש  את חלקכם אני מכיר באופן אישי , רבים רק בשם או בפנים , חלק אני פוגש לראשונה. את מערכת היחסים שלי עם מאור התחלתי לא מזמן  מאור יצר איתי קשר וביקש להתייעץ או לא זוכר מה..  אך שמו לא נחקק בזכרוני עקב השם הבלתי ברור שלו בפורום שגם עכשיו אני לא זוכר אותו  במפגש ביקשתי ממאור , שהוא אדם נפלא ונעים לעשות למעני משהו קטן  לשנות את השם שלו בפורום מכינוי לא ברור לשמו האמיתי - מאור מזרחי  אני רוצה קודם כל להודות לו  זה בהחלט הרבה יותר קל מלשבור את הראש עם כינויים לא ברורים.. אני ממליץ לכל מי שיש לו כינוי כמו jkgfijkhg78 פשוט לתת לעצמו זהות ברורה  בברכת שנה טובה  ** מי שמשנה את שמו בעקבות השרשור הנ"ל אשמח שיגיב , יכתוב מה היה הכינוי הקודם ומה החדש   מה שנכון נכון  אילן , זה לא פותר גם אותך  מה לא טוב בשם אילן 62 ??  מחר אני יבקש לשנות ל ilankopiloni62689  לא רע , אילן יותר יפה מ ilan 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
במפגש אצל הקפטן עברו אצלי כמעט כל באי המפגש  את חלקכם אני מכיר באופן אישי , רבים רק בשם או בפנים , חלק אני פוגש לראשונה. את מערכת היחסים שלי עם מאור התחלתי לא מזמן  מאור יצר איתי קשר וביקש להתייעץ או לא זוכר מה..  אך שמו לא נחקק בזכרוני עקב השם הבלתי ברור שלו בפורום שגם עכשיו אני לא זוכר אותו  במפגש ביקשתי ממאור , שהוא אדם נפלא ונעים לעשות למעני משהו קטן  לשנות את השם שלו בפורום מכינוי לא ברור לשמו האמיתי - מאור מזרחי  אני רוצה קודם כל להודות לו  זה בהחלט הרבה יותר קל מלשבור את הראש עם כינויים לא ברורים.. אני ממליץ לכל מי שיש לו כינוי כמו jkgfijkhg78 פשוט לתת לעצמו זהות ברורה  בברכת שנה טובה  ** מי שמשנה את שמו בעקבות השרשור הנ"ל אשמח שיגיב , יכתוב מה היה הכינוי הקודם ומה החדש   מה שנכון נכון  אילן , זה לא פותר גם אותך  מה לא טוב בשם אילן 62 ??  מחר אני יבקש לשנות ל ilankopiloni62689  לא רע , אילן יותר יפה מ ilan  אנגלית שפה יפה  אפילו יש פה בפורום שני מנהלים שככה חושבים  תישאל את Shahar Cohen גם את shragam יגידו לך אנגלית שפה יפה
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שם ברור בעברית/אנגלית זה בסדר
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
ארוע היסטורי ושרשור חשוב ! שינית היה -> morams1 עכשיו -> מור אמסלם
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
ארוע היסטורי ושרשור חשוב ! שינית היה -> morams1 עכשיו -> מור אמסלם
מלך 
|
מאור מזרחי
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
אחת המתנות שאנחנו מקבלים מהפורם שלנו  זה להכיר אנשים חדשים ונפלאים השם עוזר מאד גם באנגלית כל הכבוד לאבי על צומת הלב וכל הכבוד לחברים שנענו לבקשה כן יירבו 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 19, 2017, 17:23:49 PM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אבי מסכים איתך בהחלט הרבה יותר נעים לפנות לחבר בשמו ,  דרך אגב - השם באנגלית , כי במחשבים בחו"ל הרבה יותר נוח להקליד באנגלית בגלל המקלדת , המחשבים שם לא זוכרים את שם המשתמש והסיסמא 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 20, 2017, 13:51:55 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
shragam
|