| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 15/9/2017 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גבה גלי | מעל 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 12:45 | דג חי - סנפן | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 5.500 |
הדו"ח:
שבוע טוב לכולם

לאחר ארוע משפחתי (חתונה ) כשאני עוד בדרך הבייתה עם אישתי והילדה.....
מקבל טלפון מחבר שרוצה לצאת לבולוס לילה יחד עם החברה שלו .....והוא כבר במרינה אשדוד

אוקיי....
יאלה זורם מוריד את האישה והילדה בבית וזורם למרינה .....( מראש עידכנתי שהים גבוה יחסי)אבל הוא בשלו ....
טוב מגיע ויוצאים השעה כבר 02:30 מגיעים לנקודה עומק 20 מטר ומכבה מנועים...אני כבר רואה את הבחורה כבר חצי מעולפת .....אבל לפי איך שהיא הגיבה לים ידעתי שזה לא יחזיק הרבה

ולאחר שעה שהיא די סבלה
החבר החליט לחזור למרינה 
ובלי דגים וקצת מבועס
אבל מה לעשות איך אומרים בצרפתית ..."סה לה ווי " 
מגיעים למרינה אני רואה שהחברה עייפה .....והוא חרמן לדוג .....
אז היצעתי לו שהיא תעלה לנוח במיטה והוא ידוג מהסירה אבל בתוך המרינה

טוב זרמו
בינתיים אני חושב ....אני כבר פה אז מה נעשה 
ולי בא לצאת לחי...(אני אוהב ים גבוה
) וניזכר שאלון (בנצי) שלח לי הודעה ...."תעיר אותי אם אתה רוצה לצאת בבוקר" וואלה עושה לו טלפון בשעה 04:30

ובשעה 06:00 הוא הגיע .....וככה עשינו החלפת מישמרת הזוג הלכו ובנצי הגיע

טוב קפה של בוקר שותים
על הסירה ויוצאים לדרך 
בדרך לסנפנים עושים טרולינג.....מגיעים לסנפנים אוספים איזה 6 וממשיכים לעומק יותר

מכינים את החכות לחי.....ויאלה מורידים את הפתיונות למים.......מקל אחד אני עם דג חי

ובנצי מקל עם סבידה ששכבה לה משכבר הימים במקפיא אצלו

טוב מקשקשים על אה ועל דה .....והופה בנצי תוך כדי הורדה מרגיש משהו לא תקין.....(כמו תקיפה )
אני אומר עזוב תוריד מקסימום יחזור עליו......טוב מגיע לקרקע ושנינו עם העיניים על הפיש פיינדר ....

רואים דגים על המסך ומחכים לתקיפה .....אני מזהה תקיפה על המקל שלי וישר לוקח את המקל בידיים ...
ומעלה את החוט ......ואין נעילה מעלה את הפתיון ורואה שהדג .....מקושקש ונקי...הבנתי שברח

לא נורא לפחות יש אקשן....טוב מתקנים ומורידים שוב ועוד פעם בנצי מקבל תקיפה ללא נעילה ....ואני מחליט
לסדר עוד מקל נוסף .....ויורד לקבינה כדי להוציא את הסט אומר לבצי שים עין .....ואני מהקבינה זורק מבט למקל ...
ואני קולט כיפופים על המקל ואין ספק שהוא נעול עם הקרס סירקל בפה ..... sml45;אני צועק לבנצי ותוך כדי אני
קופץ לכיוון המקל ואפילו מגיע לפניו וישר לוחץ על הכפתור ....(רולר חשמלי
) וישששששששש הו נעול !!! 
אני מרגיש את הדג נוגח ונוגח ......אבל עולה .....ושוב הוא לוקח חוט ואני מחזיר ......

אני אומר לבנצי צלם אחי צלם ....הוא אומר לי אין לי בטריה והוא מביא את הנייד שלי ותוך כדי שאני מעלה את הדג ...
אני מפעיל לו גם את הווידאו ונותן לו לצלם
לאחר 2 דקות הוא עולה למעלה ובנצי עם הגנץ מרים אותו לסירה ויש לי אנחת רווחה יש הוא אצלי !!!!!

סיתח ראשון שלי לעונת האנטיאס

בהמשך היו עוד תקיפות אבל ללא נעילה וחוזרים למרינה עייפים אך מרוצים

היום יצאנו שוב משעה 06:00 עד 13:00 ולא היו לא תקיפות ולא נעילות .....חזרנו ריקים אבל מלאי סיפוק מהים ....