פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   כמה מילים עם המינוי לצוות הניהול |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: כמה מילים עם המינוי לצוות הניהול (נקרא 4136 פעמים) |
הדפסה |
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
חברים יקרים
בראש ובראשונה תודתי שלוחה לכל אחד מהחברים כאן על שאתם חלק מהפורום ועל זה שיצרתם בית כזה נפלא.
שמי עדי לוי, גר ברמת השרון, נשוי ואב לרומי ובן.
הצטרפתי אליכם כחבר בפורום מתוך אהבה לתחביב המשותף שאנו חולקים. זכיתי למצוא כאן בית חם, חיבוק, אהבה, פירגון וסובלנות יוצאי דופן, ששאבו אותי למעורבות שהלכה וגברה בכל יום.
תמהיל הידע והניסיון העצום שטמון בחברים כאן, יחד עם רצונם הכנה לנתינה, עזרה ושיתוף, יצרו עבורי קרקע משובחת להשתרש בה, לפרוח, ולצמוח לפסגות גבוהות יותר בתחביב שלנו.
אני רוצה להודות גם לבעלי ומנהלי הפורום על האמון, ההערכה והביטחון שהעניקו לי, ועל ההזדמנות להצטרף לצוות איכותי שפועל ללא לאות לקידום הדייג הספורטיבי בישראל.
אני גאה ושמח להיות חלק מצוות שכזה, ואעשה ככל יכולתי לסייע ולהירתם לשמירת הקהילה הנהדרת הזאת, וכמובן להובילה קדימה וגבוה יותר לטובת חבריה. אני משוכנע שיחד עם השתתפותכם הפעילה נוכל להרים את הפורום ולהגיע למקומות עליהם לא העזנו לחלום
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 11, 2012, 01:47:48 AM על ידי עדי
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
עדי - אח וחבר יקר , ברכות על המינוי ,אתה יותר מראוי לכך. אתה לא רק אח, אתה פשוט תותח .
|
|
|
|
|
|
Eli1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
אשמח לעזור לחברים 0503377775
|
|
מזל טוב אח יקר. אין בחירה טוב ממך . בהצלחה. 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מזל טוב ידידי כבוד על המינוי  ושיהיה המון בהצלחה 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
עדי ידידי  מינוי ראוי הבחלט  הצלחה בתפקידתך החדש.. סמוך ובטוח ביכולתך להמשיך ולהוביל את הבית שלנו לשיאים חדשים ומרשימים  תמיד לשירותך.. אבי חכם 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מלך, מלך, מלך... בחירה מעולה, אנו בטוח שתעיף את הפורום גבוה האדם הנכון במקום הנכון - טל מצא לעצמו שותף רציני! ברוך הבא 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
עדי בהצלחה  באמת האדם הנכון בזמן הנכון  בהצלחה בתפקיד החדש 
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
בהצלחה ידידי היקר , מאחל לך שהתפקיד רק יתרום להנאה שלך מהדייג  האתר בהחלט הרוויח 
|
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
ועכשיו..............לעבודה  שמח על הצטרפותך להנהלת האתר ולראשות הדיג החופי  ברוך הבא 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
עדי. כבוד הוא לי שאתה המשלים שלי כאן . וידוי - ביום בו נרשמת , זו היית המטרה שלי , ולו רק בגלל ההכרות מעל דפי הפורום שהרי מעולם לא דיברנו כלל. היכולות שלך , כפי שכעת כולם עדים להם , הם כאלה המקפיצות את הרמה של החברים ואת נכונותם לעזור ולשאול שאלות נכונות. יכולות אלה הן נחלתך מרגע הרשמות לפורום , ייחודי , רציני מקצוען ומשקיען אתה. החברים כאן נהנים ממך בכל רגע שאתה מחובר , כך גם אני ! כבוד הוא לי כי אין ראוי ממך לכאן !  ברכות.  אני מאושר ! 
|
|
|
|
|
|
שחר נ
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
ההוק4 נו זה היה פעם :)
|
|
לדפדף באתר הזה זה כמו לשים כסף ברולטה וכל סיבוב יוצא הצבע שלך זכיה אחרי זכייה.... מברוק איש
|
|
"Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind." Theodor Seuss Geisel
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
מזל טוב למינוי החדש בעצם איזה כיף לנו כי כולנו הרווחנו בעצם אז המזל הטוב הוא בעצם שלנו עלה והצלח עדי אני בטוח שנראה פה עליות דרסטיות איתך ועם אביחי
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לדפדף באתר הזה זה כמו לשים כסף ברולטה וכל סיבוב יוצא הצבע שלך זכיה אחרי זכייה.... מברוק איש המשפט המנצח לחודש פברואר 2012  עדי יקירי, כתבת: "אני גאה ושמח להיות חלק מצוות שכזה" - ואנחנו גאים ושמחים על שאתה איתנו  אתה, האיש שמדבר עם כל אחד בגובה העיניים- נכון תמיד לסייע, אתה דוגמא מוחשית ובולטת לרוח הפורום... האיש הנכון במקום הנכון 
|
|
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
כל הכבוד,מזל טוב  ברכות על המינוי אתה ראוי לכך  בהצלחה 
|
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|