תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/9/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
5.30 | דמוי סיליקון - 2 ס"מ זנב פאדל הכי זול | טרולוס (צנינית אטלנטית) | 1 | 1.00 |
הדו"ח:
acigar;טוב חברים נתחיל את דוח מלספר מה היה בשבוע שעבר
במשך 2 יציאות 5 נעילות של טרולוסים שברחו והמון תקיפות בלי נעילה
כנראה שמצאתי את השיטה שעובדת לי הכי טוב מול הטרולוסים
בומבט 10-20גרם וסילקונים רובם 2ס"מ ואחד ספציפי שקיבל תקיפות בלי סוף היה 7ס"מ ויותר מתאים ללברקים ולוקוסים אבל משך אש בכל זריקה
אחרי התיעצויות עם החברים אייל ושרון קיבלתי כיוון טוב לאך לתפור את הסיליקון בצורה יותר יעילה ואני מתכוון לעשות את זה בהזדמנות הראשונה
היום מתעורר טבעי בלי תוכניות מראש אז את הריג לא הכינותי מראש
אבל הרעיון ניתן ליישום בצורה שונה במקום להביא את הקרסים אחורה פשוט עברתי לסיליקונים קטנים שהוכיחו את עצמם כיעילים ביותר כנגד הדג הזה
בהתחלה עבדתי עם סיליקון גרב 2 ס"מ ובזריקה השניה כבר היה נעילה עם פייט סבבה החברים שהיו שם מיהרו לעזור אך הדג השתחרר
לפי ההרגשה הוא לא היה משהו בערך 1/2קילו
אחרי הבריחה היעילות של הסיליקון ירדה אז החלפתי לסיליקון בערך 3ס"מ עם זנב פאדל בצבע לבן צהבהב
זריקה ראשונה ויש נעילה
בהתחלה כמו של לברק אדיש ולא חזק אחרי 3 שניות הדג פתח מנועים והתחיל להוציא חוט באטרף נעצר ומתחיל נגיחות ושוב נותן ריצה עוד יותר ארוכה והשפולה כבר מראה אזור בחוט שעוד לא נחשף
בנתיים גם אסף את החוטים של החברים
מתחיל לפמפם את הדג בקושי ובפחד כי הבומבט היה של הסט אולטרה והחוטים היו עם טסט נמוך
למזלי היו שם החברים מאור נאור וליאור (נגמר באות ר)שרצו על הסלעים וכל אחד ביצע פעולה אחרת על מנת להפסיק את רצף הבריחות שאגב לא פסח גם עליהם
נאור משחרר את הקשירות והסיבוכים מאור מכין את השחילר והפלירים וליאור עובד עם הרשת
שיהיה ברור בלי עזרתם ללא ספק הדג היה בורח
מביא את הדג לרשת והשלווה נופלת על כולנו נקמנו והצלחנו כצוות איפה שכל אחד בנפרד נכשל
תודה ענקית לשלושת התותחים
באמת תענוג עובדים בקצב שלא מפריע אחד לשני וכל הזמן רגישים לחברים בסביבה ושום דג לא שובר את המעגל שנוצר שם וככה הכי טוב שיש
סוף סוף טרולוס של קיץ אבל בסתיו אני מקדיש אותו לרועי כהן ולאברהם כהן שאיחלו לי אריה עוד בקיץ עדיף מאוחר מלעולם לא
יאלה התקופה של החודשים שנגמרים באות ר התחילה תנו בראש

חכה :מגרפית משהו זול 3-21
רולר :סטרדיק 3000
חוט :ygk 20lb
לידר:15lb
לידר על בומבט:6lb