| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 9/9/2017 | דרום - מפרץ אילת | מים מלוחים | גלי | 40 - 50 מטר | דיג מסירה - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 06:30 | גיג קטן - בלאק מג'יק 60ג ראש אדום | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 6 |
| 21 | קלמארי - ראש | שורי (שורי ערפילי) | 3 | 8 |
| 23 | גיג קטן - זטאיי 30ג | שורי (שורי ערפילי) | 1 | שוחרר |
הדו"ח:
היי חברים שבוע טוב.סיכום שתי יציאות מהעיר הכי יפה בארץ

יציאה ראשונה בנוהל שבת עם אבי חברי הטוב בנו ליאם ויובל האח,מחליטים לשבור שיגרה ולפתוח את הבוקר בג'יג ולא בטרולינג,מגיעים לאיזור החוף הצפוני ומי אם לא ליאם נינעל,לא צריך דמיון צירפתי לכם סרטון שימחיש לכם את החוויה

לפני שתשאלו-אבי לקח לליאם את המקל מפני שהמקל עלול לפגוע בדופן מפאת גובהו של הילד ולהתפוצץ-אין ספק שהילד יכל לעלות את הדג לבד.
תהנו
יציאה שניה משולבת לבולוס ולג'יג לילה מטרגטים שורים- מגיעים לנק' ומתחילים להוריד פתיונות,לא עובר יותר מידי זמן ומתחיל האקשן-שורי יפיוף ראשון בלע עד הטוסיק ולאחר פייט נחמד עלה לסירה.
-תוך כדי שהפתיונות במים אנו מבצעים ג'יג עם סטים קלים וג'יגים זוהרים-
מחדשים פתיון ומורידים חזרה,בדכ שלוש פתיונות במים בו זמנית,אני מוריד את הגיג מתחיל להקפיץ מגיע בערך לחצי גובה-בערך 30 מטר- ומרגיש נעילה כבדה אך מוזרה,לאחר כמה הנפות מקל מבין שנעלתי red devil-השד האדום- קלמארי שלא בורר יותר מידי במה לנגוס,מתחיל להרים אותו ופתאום.....בוםםם משהו תוקף לי אותו 15 מטר מתחת לסירה,עולה רק הראש תפוס על הקרס-תמונה מצורפת-ככל הנראה ברקודה גדולה. מתאושש קצת מההלם והשורי השני עולה......רגע מה זה....יוצא לו לידר מהפה...מה?!!!....לא תאמינו....אני עד עכשיו לא מעכל! שבוע לפני תפסתי שורי נחמד שהסתבך בסלע בקרקעית ופוצץ את הריג....הריג בפה של השורי שנתפס הוא שלי מיציאה קודמת!!!!! לא מאמין למראה עיניי.....יש לי ריג ייחודי וללא ספק זה הריג שלי....מתנער מההלם ויאללה ממשיכים.
מחמשים שוב את הפתיונות------מוזמנים לצפות מזוית קצת אחרת למה שקרה לאחר מכן.
בנתיים שלוש שעות של אקשן וכיף בין היתר עלו להם גיטרן חמוד ואבו עיון ששוחררו למים ואז ממש לפני שאנחנו מקפלים נעילה על הסט של הגיג......איזה כיף ריצות נגיחות(סט קללל ג'יג 30ג מה שמעצים את הפייט) עולה לו בכבוד עוד שורי חמוד ויפה תואר...בלי לחשוב יותר מידי אנחנו מחזירים אהבה לים ואומרים תודה.....כל יציאה אני משחרר דגים וכמעט אף פעם לא דואג להסריט פשוט משחרר מהקרס ומחזיר לים הפעם החלטתי דווקא כן להסריט עם מסר קטן גדול ,באהבה רבה כמובן בעיקר לדייגי המפרץ-
לשחרר זה משחרר

שבוע טוב חברים ניפגש בחוויות הבאות