רעיון מעולה מוטי ויוזמה מבורכת... יופי של תבנית בנית לצורך סקירת המקלות..
לי כמובן אין מה לסקור... רק להנות מהסקירות ולהעשיר ידע בסגנון שאחזור אליו אולי בעתיד.. מניח כי בכל מקרה אתה תעלה עוד כמה סקירות...
יהיה מעניין לראות סקירות של חברי פורום נוספים, וגם לקבל פידבקים לכאן ולכאן לגבי סקירות שהועלו ויועלו כאן...
נכון רפי הרבה מידע חסר בדייג החופי והגיע הזמן להתחיל להוסיף כל מה שחסר
מוטי, כבר כמה שנים שאתה כותב כאן בפורום ומשתף בידע ובמידע... עשית זאת כחבר פורום וכמנהל פורום... וכידוע, המקום קיים ואתה מוזמן כמו כל חבר פורום, להוסיף ידע ומידע...
משך הזמן שהחכה ברשותך (ציין כמה שנים, או חודשים) : כמעט שנה
תפיסות ראויות לציון שהיו לך עם החכה : לצערי עדיין מחכה
תקלות שהיו (למשל - החלפת טבעות, שברים, ...) : למעט קילוף צבע אין כלום
שירות בארץ – האם נזקקת? איך היה היחס, והמחיר? : לא נזקקתי
איך החכה מתמודדת עם חוט מונו/ בד? האם החוט פוגע בטבעת? יש יציעה חלקה ? : עובד עם חוט בד 30 לברות. יוצא חלק וללא שום בעיות.
חוות דעת: אנא התייחס לנקודות הבאות ככל שתוכל:
הארכת מרחקי זריקה ועם איזה משקולט, משקל החכה, אמינות, נוחות הידית(מה המרחק של מיקום הרולר לקצה החכה). מיבנה גוף של בעל החכה (גובה ) עובד עם משקולות עד 150 ג. זורקת רחוק אבל אם היה לי רולר יעודי לסרף בטוח שזה היה משפר משמעותית. מיקום הרולר יכול להתכונן בהתאם למפתח הידיים של הדייג.
אתה יכול גם להתייחס לאופן בו טיפלת בחכה (העמדה על סטנד בחוף האם ציפיתה את הבלנק בשרוול מתקבץ או כול חומר אחר). עומדת על סטנד
סיכום – בעד, מהן התכונות הטובות של החכה : חזקה מאוד. ביטחון מלא בזרירות.
סיכום – נגד, מה לא טוב בחכה :קשיחה , מתאימה רק לדיג על חי לדעתי.
במבט לאחור, האם זה הדגם אותו היית צריך לרכוש או קצרה/ ארוכה יותר? או בכלל חכה אחרת? לא, מתאימה בדיוק לצרכים שרציתי אותה
האם היית ממליץ על החכה זה לחברים? כן/ לא . בהחלט. תלוי ביעוד שלה.
הערכת מחיר :600 שקל כולל משלוח אבל נאלצתי גם לשלם עמלות בארץ בסכ 269 שח
משך הזמן שהחכה אצלי : שלושה חודשים
תפיסות :יצא לי להשתמש פעמיים כמה סרגוסים
תקלות שהיו : קושי בפירוק החלקים העניין הסתדר בעזרת סיכוך {עצה שקיבלתי בפורום }
שירות בארץ – האם נזקקת? איך היה היחס, והמחיר? : החכה הגיעה מהר הכל טוב
איך החכה מתמודדת עם חוט מונו/ בד? האם החוט פוגע בטבעת? יש יציעה חלקה ? : עובד עם חוט בד זריקה ללא בעיות
חוות דעת: מקל ארוך שמאפשר זריקה רחוקה המרחק בין היד התחתונה ליד שאוחזת במקל הוא מטר דבר שעוזר בזריקה עובד עם משקולת 150 עם רגליים מרגיש אכילות גם של קטנים
סיכום – בעד, מהן התכונות הטובות של החכה : מקל דק יחסית וחסרה לו קצת קשיחות מרוצה מאוד מהביצועים ביחס למחיר
במבט לאחור, האם זה הדגם אותו היית צריך לרכוש או קצרה/ ארוכה יותר? או בכלל חכה אחרת?: אני מרוצה עד עכשיו המקל עוד חדש נראה עוד שנה
האם היית ממליץ על החכה זה לחברים? כן/ לא כמובן למי שצריך מקל ארוך לעבור את הגלים
משך הזמן שהחכה ברשותך (ציין כמה שנים, או חודשים) : כמעט שנה
תפיסות ראויות לציון שהיו לך עם החכה : לצערי עדיין מחכה
תקלות שהיו (למשל - החלפת טבעות, שברים, ...) : למעט קילוף צבע אין כלום
שירות בארץ – האם נזקקת? איך היה היחס, והמחיר? : לא נזקקתי
איך החכה מתמודדת עם חוט מונו/ בד? האם החוט פוגע בטבעת? יש יציעה חלקה ? : עובד עם חוט בד 30 לברות. יוצא חלק וללא שום בעיות.
חוות דעת: אנא התייחס לנקודות הבאות ככל שתוכל:
הארכת מרחקי זריקה ועם איזה משקולט, משקל החכה, אמינות, נוחות הידית(מה המרחק של מיקום הרולר לקצה החכה). מיבנה גוף של בעל החכה (גובה ) עובד עם משקולות עד 150 ג. זורקת רחוק אבל אם היה לי רולר יעודי לסרף בטוח שזה היה משפר משמעותית. מיקום הרולר יכול להתכונן בהתאם למפתח הידיים של הדייג.
אתה יכול גם להתייחס לאופן בו טיפלת בחכה (העמדה על סטנד בחוף האם ציפיתה את הבלנק בשרוול מתקבץ או כול חומר אחר). עומדת על סטנד
סיכום – בעד, מהן התכונות הטובות של החכה : חזקה מאוד. ביטחון מלא בזרירות.
סיכום – נגד, מה לא טוב בחכה :קשיחה , מתאימה רק לדיג על חי לדעתי.
במבט לאחור, האם זה הדגם אותו היית צריך לרכוש או קצרה/ ארוכה יותר? או בכלל חכה אחרת? לא, מתאימה בדיוק לצרכים שרציתי אותה
האם היית ממליץ על החכה זה לחברים? כן/ לא . בהחלט. תלוי ביעוד שלה.
הערכת מחיר :600 שקל כולל משלוח אבל נאלצתי גם לשלם עמלות בארץ בסכ 269 שח
משך הזמן שהחכה אצלי : שלושה חודשים
תפיסות :יצא לי להשתמש פעמיים כמה סרגוסים
תקלות שהיו : קושי בפירוק החלקים העניין הסתדר בעזרת סיכוך {עצה שקיבלתי בפורום }
שירות בארץ – האם נזקקת? איך היה היחס, והמחיר? : החכה הגיעה מהר הכל טוב
איך החכה מתמודדת עם חוט מונו/ בד? האם החוט פוגע בטבעת? יש יציעה חלקה ? : עובד עם חוט בד זריקה ללא בעיות
חוות דעת: מקל ארוך שמאפשר זריקה רחוקה המרחק בין היד התחתונה ליד שאוחזת במקל הוא מטר דבר שעוזר בזריקה עובד עם משקולת 150 עם רגליים מרגיש אכילות גם של קטנים
סיכום – בעד, מהן התכונות הטובות של החכה : מקל דק יחסית וחסרה לו קצת קשיחות מרוצה מאוד מהביצועים ביחס למחיר
במבט לאחור, האם זה הדגם אותו היית צריך לרכוש או קצרה/ ארוכה יותר? או בכלל חכה אחרת?: אני מרוצה עד עכשיו המקל עוד חדש נראה עוד שנה
האם היית ממליץ על החכה זה לחברים? כן/ לא כמובן למי שצריך מקל ארוך לעבור את הגלים