
מעת לעת אנחנו תופסים דגים ובעת הניקוי מגלים בבטן שלהם ביצים...
יש שטוענים שזה מעדן ויש שלא נוגעים בזה...
הגיע הזמן לדיון - הכל על ביצי דגים!
*האם אתם בכלל אוכלים ביצים של דג שתפסתם?! למה כן ולמה לא?
*איך בכלל מזהים מה הן ביצי דג שראויות למאכל?
*אילו ביצים של איזה דג הן טעימות או טעימות יותר... ואיזה לא...
*האם יש דגים שהביצים שלהם ראויות או פחות מתאימות למאכל בהתאם לעונה?
*האם יש ממה להזהר אם מתכוונים לאכול ביצי דג?
*המלצות איך להוציא אותן נכון מבטן הדג ואיך לשמור אותן?
*איך דואגים שלא יתקלקלו ולא יאבדו מטעמן - מתפיסת הדג ועד לצלחת?
*וכמובן, מתכונים טעימים להכנת ביצי דג

אז לא להבהל

אפשר להתייחס גם לעניין אחד מהעניינים שהועלו...
כל אחד מוזמן לשתף במה שנראה לו וניצור לנו כאן שרשור מקיף על ביצי דגים...
בהמשך יועבר כשרשור נעוץ למקומו הטבעי בפורום המתכונים...
זהו חברים, תתחילו לשפוך
