פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   תפיסה נדירה, הייתי חייב לשתף! |
עמודים: 1 2 3 [4]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: תפיסה נדירה, הייתי חייב לשתף! (נקרא 9824 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אכן תפיסה נדירה תודה על השיתוף יש לך אישור ממני לשתף גם תפיסות שיגרתיות  בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן תפיסה נדירה תודה על השיתוף יש לך אישור ממני לשתף גם תפיסות שיגרתיות  בהצלחה בהמשך תודה צור, ברור אני אמשיך לשתף 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
הוא דומה לפרידה?? או שזה דג אחר לגמרי שיש רק בעומק??
ראשית כפיר, ברוך הבא לפורום (בתור חבר פורום פעיל)... לשאלתך, שינן הניבים, כמו פארידה וז'רבידה ועוד דגם, הוא ממשפחת הספרוסים... בצפון הדביקו לו את השם "ארוס" כי ממטיב המצאות הדייגים - החליטו שהוא "החתן/הזכר של הפרידה) וברור שזה לא מדויק אלא מדובר בשני מינים דומים מאותה "משפחה" כך למשל משפחת הכלבים. יש פודל ויש רוטווילר ויש אמסטף ויש בולטרייר, רועה גרמני ורועה שוויצרי - אפשר להגיד כי הקירבה בין שינן הניבים לפארידה - היא כמו בין כלב רועים גרמני לכלב רועים שוויצרי. לשאלתך הנוספת, שינן הניבים נמצא לרוב במים עמוקים יחסית לחופים ומרוחק יחסית מהחופים, עומקים של 7-80 מטר, די נדיר לראותו במרחק של הטלה מהחוף ובעומק של עד 5 מטר, לכן התפיסה נדירה..
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
שמחתי לעזור לך עם הדג נמשיח להיפגש בנקודה שלנו
חחח תודה רבה חבר  כמובן אחי, ושבפעם הבאה אני אהיה זה שיעזור לך  יפה יפה... מסתבר כי הקארמה של דוד היתה כאן בתמונה (וגם העזרה...)  נראה סאמח שהים סידר לך יופי של מתנה לחג ובדרכו הנסתרת איחל לך עיד סעיד... ואם כבר איחולים לחג - הם מופנים גם אליך כמובן ונמצאים בשרשור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=30090.0
|
-------------------------------
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רפי, תודה לכל המברכים 
|
|
|
|
|
אכן יקירי סמיח ברוך הבא ליומן הדוחות, שמחתי לראות סוף סוף דוח ממך
מאז הילדות הכרתי אותך חכם, חרוץ, צנוע ויודע מה אתה עושה בן אדם נדיר כמוך מגיע לו תפיסה נדירה. הרבה דייגים בעלי ניסיון וותק לא הצליחו להביא דגים כמו שלך, ואפילו דג אחד !!
תמשיך להנות מהים ולפנק אותנו בתפיסות שלך
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 05, 2017, 22:42:53 PM על ידי סאמח איוב
|
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אכן יקירי סמיח ברוך הבא ליומן הדוחות, שמחתי לראות סוף סוף דוח ממך
מאז הילדות הכרתי אותך חכם, חרוץ, צנוע ויודע מה אתה עושה בן אדם נדיר כמוך מגיע לו תפיסה נדירה. הרבה דייגים בעלי ניסיון וותק לא הצליחו להביא דגים כמו שלך, ואפילו דג אחד !!
תמשיך להנות מהים ולפנק אותנו בתפיסות שלך
סאמח יא אח  לא השארת לי מילים, סאמח הדייג לא צריך את המחמאות שלי, כי אני בטוח ש רוב הפורום פה(כולל אותי) נהנו מהדוחות המדהימים שלך, ומי ש קורא אותם מרגיש כיאלו היה שם איתך בסירה, ונהנה מכל רגע, ברור גם שמבחינת תפיסות לא השארת לנו דגים בים  סאמח האח, המון שנים עברו ולא נפגשנו עד שהים סידר את זה  , מה שכן הייתי אח ותשאר אח לעד. תודה יקירי, מאחל לך הרבה מזל העונה, ותמשיך לתת בראש 
|
|
עריכה אחרונה: ספטמבר 06, 2017, 09:28:38 AM על ידי Sameeh
|
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה חבר 
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
כל הכבוד, כיף לראות שהדג הזה חוזר לחופי ארצנו
|
|
|
|
Sameeh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כל הכבוד, כיף לראות שהדג הזה חוזר לחופי ארצנו
תודה חבר  אכן הדג חזר לחופים, היו גם תפיסות פה ושם בדייג חוף על פתיון.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 3 [4]
|