אישית הייתי מרכיב על המכסה האובלי ישר מולך , לדעתי משקל כזה חייב תושבת יציבה ולא זרוע על הדופן. שנית הרבה יותר נוח מבחינת סנוור המסך כי הגוף שלך יצל עליו ותראה טוב יותר.
אישית הייתי מרכיב על המכסה האובלי ישר מולך , לדעתי משקל כזה חייב תושבת יציבה ולא זרוע על הדופן. שנית הרבה יותר נוח מבחינת סנוור המסך כי הגוף שלך יצל עליו ותראה טוב יותר.
זרוע בצד זה רק ראם והיא מספיק יציבה.
גם אני משוכנע שעדיף על המכסה האובלי אבל אשמח לשמוע דעות שונות בנושא
אני מטבעי נמנע מקדיחות בקיאק, אלא רק אם אין ברירה. חוץ מהאופצייה של לקדוח או לא, אתה צריך להתייחס למיקום ה-FF מבחינת נוחות תפעול המכשיר, מצד אחד, ומבחינת חוסר הפרעה בתפקוד ותפעול הדברים האחרים על הקיאק, מצד שני.
לגבי העינית - אם יש בקילשון שלך מקום מובנה להתקנת העינית, אז תתקין שם (אם צורת וגודל העינית מאפשרת זאת), אם לא , תתדביק את העינית בתוך הקיאק (Marine goop....).
בהצלחה בהתקנה
מארט
עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2017, 22:58:50 PM על ידי Marat Matzkin
אבי שלום, לגבי ההתקנה של המסך - אם הוא גדול יכול להיות שיהיה לך בעייתי בין הרגליים, אם זה לא מפריע לך, הייתי הולך על האופציה הזו.
לגבי העינית - אם יש למכשיר שלך Side Imaging לא תוכל להתקין אותו בתוך הקיאק מכיוון שלא תוכל לראות את הפונקציה הזו. אם אין לך SI, לך על תוך הקיאק.
דבר איתי לכל שאלה על הגדרות והתקנות
מור 0544777706
בוקר טוב מור
היתרון בהתקנה על המכסה האובלי של OCEAN KAYAK שהוא מגיע עם הכנות למתקני סקוטי.
ואז יש אפשרות להזיז את הפיש ממקום למקום תוך כדי הדייג.
אפשר לקרב או להרחיק בהתאם לצורך
לגבי ה SI , אלו תכונות המכשיר -
Key Features Lowrance-exclusive, brilliant, high-resolution, 7-inch, color display CHIRP Sonar plus DownScan Imaging™ -- the power of today’s leading fishfinder technologies combined to provide the best possible view beneath your boat. Highly accurate, built-in GPS antenna plus a detailed U.S. map featuring more than 3,000 lakes and rivers and coastal contours to 1,000 feet. Optional Americas chart upgrades include Lake Insight™ and Nautic Insight™ PRO, Navionics HotMaps® Premium and Fishing Hotspots® PRO. Global chart upgrade options include Navionics + and Jeppesen C-MAP MAX-N. Use your Insight Genesis™ custom maps created from your own sonar logs. DownScan Overlay™ technology overlays DownScan Imaging onto CHIRP Sonar. Advanced Signal Processing (ASP) reduces the need to manually adjust settings to see fish, structure and bottom detail more clearly. TrackBack™ to review recorded sonar history including structure, transitions or fish targets, then pinpoint locations with a waypoint. Convenient Page selector menu with quick access to all features using one-thumb operation. Multi-Window Display lets you quickly choose from pre-set page layouts - including a three-panel view.
לא רואה שיש SI , תקן אותי אם אני טועה..
השאלה אם התקנה פנימית תפריע למה שכן קיים כגון ה DownScan Imaging
לגבי התקנה של המכשיר והעין: ראיתי שיש לסקוטי מחזיק לעין שבחלקו הלעליון יש תושבת סקוטי נוספת. כך שלמעשה בתושבת סקוטי אחת נכנס מחזיק של העין ועליו מתיישב המחזיק של המכשיר עצמו. פחות רלוונטי לקיאק שלך כי התושבות שך לא בדופן אבל בכל מקרה אם תחליט תוכל בהוספת תושבת אחת למקם גם את העין וגן את המכשיר.
אבי - אני אכן לא רואה SI, ולכן אתה יכול להתקין ואפילו מומלץ בתוך הקיאק כדי להימנע מתעסוקה מיותרת עם העינית.
לא ידעתי שאתה מהקריות... איך זה שאתה לא בקבוצה שלנו ?? אם תרצה נצרף בשמחה, כבר בשבת מארגנים יציאה, אתה מוזמן, ככה גם תוכל לקחת מזהר את ה-Goop, אבל אתה יכול להשתמש גם בסופר 7, יעשה עבודה מצויינת.
האם המכשיר שלך תומך במידות מטריות ?
לגבי SI, הוא משמש בעיקר כדי לראות תוואי קרקע בדרך לנקודה הרצוייה, אם יודעים להשתמש בזה זה מגדיל את טווחי הראיה לאיזור עצום, במקום לראות רק מה שיש מתחת לקיאק אתה יכול לראות מה יש בצדדים ולראות אם לידך יש איזור יותר מעניין.
לצערי בארץ פערי המחיר לא מצדיקים את ההשקעה ובגלל שהאיזור שלנו לא מדהים מבחינת מבנים במים ניתן להסתפק בסונר רגיל עם GPS, יעשה את העבודה..
אבי - אני אכן לא רואה SI, ולכן אתה יכול להתקין ואפילו מומלץ בתוך הקיאק כדי להימנע מתעסוקה מיותרת עם העינית.
לא ידעתי שאתה מהקריות... איך זה שאתה לא בקבוצה שלנו ?? אם תרצה נצרף בשמחה, כבר בשבת מארגנים יציאה, אתה מוזמן, ככה גם תוכל לקחת מזהר את ה-Goop, אבל אתה יכול להשתמש גם בסופר 7, יעשה עבודה מצויינת.
האם המכשיר שלך תומך במידות מטריות ?
לגבי SI, הוא משמש בעיקר כדי לראות תוואי קרקע בדרך לנקודה הרצוייה, אם יודעים להשתמש בזה זה מגדיל את טווחי הראיה לאיזור עצום, במקום לראות רק מה שיש מתחת לקיאק אתה יכול לראות מה יש בצדדים ולראות אם לידך יש איזור יותר מעניין.
לצערי בארץ פערי המחיר לא מצדיקים את ההשקעה ובגלל שהאיזור שלנו לא מדהים מבחינת מבנים במים ניתן להסתפק בסונר רגיל עם GPS, יעשה את העבודה..
מור , לא ידעת שאני מהקריות כי אני לא מקסימום קריית חדרה
למרות שאם תשאל אותי אני יאמר לך שאני בכלל מאור עקיבא
המכשיר שלי תומך גם בעומקים של METER וגם ב FEET
בטמפרטורה של C ו F
מי יודע מה תפקידו של ה DownScan Imaging ועד איזה עומק הוא אפקטיבי ?
האם תיפקודו יפגע בהתקנה פנימית של העינית ?
עריכה אחרונה: אוגוסט 30, 2017, 11:29:43 AM על ידי אבי חכם