מסטיק?
קשיח?
בצק הבנוי על סולת כמו מסטיק?
עם איזה תוספת אתם מכינים את הבצק?
ריח טבעי-סרדינים גרוסים?שומן דגים מהקופסות שימורים?
ריח מלאכותי?
בצק רגיל ללא תוספות?
אשמח לשמוע איך אתם אוהבים את הבצק שלכם בדיג בוס. אני אישית אוהב אותו שהוא קשיח אבל עדיין במרקם של ממש קצת מסטיק-כאשר נרטב במים הוא נהיה כמו בצק מסטיק והדגים פחות חושדים כי הקרס לא בולטת וכשמתחילות האכילות אם נותנים הוק קטן הקרס יוצאת מהבצק וננעלת (מתכון מודאי לסרגוסים ואראסים לבורי אין סיכוי כי צורת אכילה שלו שונה כי הוא אוכל בזהירות ולא מתנפל כמוהם על הפיתיון) ואני אישית לא אוהב שימוש בריח כי לדעתי אם יש דג רעב בבור הוא יאכל הכל גם אם אני אשים לו תירס הוא יאכל (עבד על בורי ואראס תירס).
שתפו ותהנו
