פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   תודה למארט על העזרה |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: תודה למארט על העזרה (נקרא 2346 פעמים) |
הדפסה |
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לאחרונה קיבלתי החלטה לשדרג את סט המדיום שלי שעד היום היה מורכב ממקל מיגור קרפט סולפרה 10-30 ורולר שימאנו exage 2500 הבעיה שהרולר בעל קיבולט חוט יחסית קטנה ובנוסף לעבודה עם חוט ספקטרה שגם היה יחסית עבה לחוטי בד הגעתי למצב שאני מרוקן את השפולה בזריקה של ג'יג 25 גר בררתי התלבטתי ובסוף קיבלתי החלטה רולר דאיווה לגאליס 3000 וחוט של דיווה 18 lb יודע שזה טסט קצת גבוה אבל בשוק הארופאי אין 15 lb ולכן העדפתי טסט גבוהה יותר מאשר נמוך עכשיו יש בעיה בארץ המחירים מופקעים ואני רוצה להזמין מחול אבל אין לי מושג מה עושים ובגלל חוסר שליטה באנגלית בכלל אני לא אסתדר בשיחה עם מארט הוא הציע לעזור קבענו יום ובשעה 10 בלילה התחלנו במסע קל זה לא היה פעם ראשונה שאני מזמין מח''ל ואין לי מושג מה עושים בסבלנות רבה והמון צילומי מסך של כל שלב ושלב אנחנו מתקדמים בהתחלה מזמינים את הרולר ולאחר מיכן את החוט כל התהליך לקח שעתיים שבהם מארט הפגין סבלנות רבה ונכונות לעזור לשמחתי החוט הגיע תוך 5 ימים והרולר הגיע היום לאחר 11 יום אז ברצוני להביע תודה ענקית למארט על הסבלנות והנכונות לעזור זה לא מובן מאילו
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2017, 18:12:15 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תתחדש צור ושוב תודה למארט על הנכונות והעזרה 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד כל הכבוד, ממש מתענג לקרוא את העזרה ההדדית בין החברים  אז...תתחדש, מקווה לבדיקה על רטוב בהקדם.. ד"א, בדיוק שמתי על הרולר שלי את אותו החוט באותו צבע. 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
צור....מכיוון שאני מכיר אותך היטב אני מוריד את הכובע בפני מארט על הסבלנות שגילה איתך לאורך השעתיים  מארט שאפו ידידי ,,,,אני יודע שהיה קשה  אבל עשית את צור מאושר 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
צור....מכיוון שאני מכיר אותך היטב אני מוריד את הכובע בפני מארט על הסבלנות שגילה איתך לאורך השעתיים  מארט שאפו ידידי ,,,,אני יודע שהיה קשה  אבל עשית את צור מאושר  שלוש וחצי שעות של כייף  רק בשמחות מארט 
|
|
|
|
|
|
|
צור....מכיוון שאני מכיר אותך היטב אני מוריד את הכובע בפני מארט על הסבלנות שגילה איתך לאורך השעתיים  מארט שאפו ידידי ,,,,אני יודע שהיה קשה  אבל עשית את צור מאושר  שלוש וחצי שעות של כייף  רק בשמחות מארט  
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
תתחדש צור כיף לשמוע שזה הצליח והכל הגיע בשלום עכשיו רק נשאר  ומארט שאפו ענק עליך מהכרות אישית שלי איתו מאוד סבלני וכיף מאוד להיות בחברתו. מארט 
|
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
|
מארט מארט... מה אפשר להגיד? לכל מי שמבקש הוא עוזר בדרך הטובה ביותר ואל זה באמת כל הכבוד!!!
|
|
|
|
|
|
|
צור....מכיוון שאני מכיר אותך היטב אני מוריד את הכובע בפני מארט על הסבלנות שגילה איתך לאורך השעתיים  חחחחח מארט - כל הכבוד חבר! צור - תתחדש יקירי, שהציוד יסריח מדגים. דני. 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 22, 2017, 22:02:58 PM על ידי DanyB
|
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תתחדש צור ,איזו אחווה 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור....מכיוון שאני מכיר אותך היטב אני מוריד את הכובע בפני מארט על הסבלנות שגילה איתך לאורך השעתיים  חחחחח מארט - כל הכבוד חבר! צור - תתחדש יקירי, שהציוד יסריח מדגים. דני.  דני אתה צוחק? חכה אני אשב עליך שעתיים עד שתיקח את המקל חזרה והמצפון יחזור לשחק לך 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ממש לא מובן מאליו, אך כשמדובר במארט - גם לא מפתיע... תמיד נכון לעזור לחברי הפורום ולא בפעם הראשונה, מן הסתם מוכן לעשות אקסטרא בשביל חבר... כמו שציין שחר במקום אחר - בגלל אנשים כמוך מארט יש סיפוק גדול להיות כאן 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין